ВИБОРИ

питання з життя Церкви/Суспільства, які не відносяться до тематики інших розділів Форуму

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

прочанка
старець
старець

Re: Вибори 2010

Повідомлення прочанка » 02 лютого 2010, 09:35

Vedmedik писав:Нехай Бог простить, але духовний провід України верзе дурниці. Ну от чому ми повинні когось обрати? :x Виходить, треба наплювати на християнські цінності і вибрати "менше зло". Але чому? Адже, як ми знаємо для осягнення доброї мети, повинні бути всі засоби добрі. А в нашому випадку жоден кандидат, на мою думку, не є добрим. То чому голосувати за того чи ту, хто не відповідає нашому уявленню про президента? Складається враження, що ієрархів хтось "попросив" або просто притиснув, щоб вони закликали не голосувати ПРОТИ ВСІХ. Так от, для Церкви жоден кандидат не є добрим. Чому? А хоча б тому, що не є практикуючим християнином. Але є ще більше більш серйозних причин. Соромно за духовний провід. :oops: Треба їм було мовчати! :(

"Не судіть, не будите судженими..."

Ми НЕ МОЖЕМО голосувати проти всіх, бо ще 5 років мусимо жити в такій Україні, яка є. Зараз ціль - зберегти ту Україну, як державу, а з бандюками ми цього не зробимо, бо їй взагалі нема діла до країни, як такої. Ми ще НЕ ЗАСЛУЖИЛИ гідного лідера й провідника, поки будемо дертися й сперечатися, можемо залишитись за межею, втратити все, що маємо, навіть те, погане.
Востаннє редагувалось 02 лютого 2010, 09:58 користувачем прочанка, всього редагувалось 2 разів.
Не бійтеся!

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 02 лютого 2010, 09:49

Хм, імхо, потрібно бути обережним в вираженнях. Не завжди думки когось,які йдуть проти моїх переконань - осудженням. Моя особиста думка, що апелювати до вищих сил, говорячи, що ми не достойні чогось ліпшого, не відповідає ніякій дійсності. Задля того, що ми не є нація психічно хворих чи інвалідів, тільки в тому випадку можна погодитися, що ми цього(жити краще) не можемо зробити. На жаль, як я це бачу, зараз все навпаки, маємо те, що самі собі робимо. Не треба тикати пальцем в москалів, поляків чи жидів, або як говорять:"нема чого плюватися в дзеркало, коли морда крива". Я вже писав цю думку і вона мені подобається, Макявеллі:" Нація яка вважає себе жертвою, не має права на існування".

Всі ті революції, то є повна профанація, нами покористувалися, як користуються хустинкою для носа і потім викинули. Дальше не пишу, бо звинуватять в підриві національного устрою. Хоча в Криму депутати свої українські паспорти спалюють. Якщо держава не може забезпечити добробут і порядок, то й не потрібно такої держави, імхо. Скільки ше повинно виїхати за кордон наших дівчат і заробітчан, щоби було жити краще? Хай виграє той, хто має перемогти, усі під Богом ходимо. В Бібліє немає написано, що українська нація має бутидо кінця того світу. Так, що є над чим задуматися.

Yuriy D
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Yuriy D » 02 лютого 2010, 09:56

o.Mykil писав:
Yuriy D писав:Ви мабуть теледебатів не дивилися. Ю. Тимошенко якраз закликала проти всіх не голосувати!

А що це були хіба справжні теледебати, коли інша сторона свідомо не появилася, тобто п. Янукович, майже мужній кандидат на пост президента України, підвівши багатьох українців, навіть своїх прихильників?.. Теледебати є тоді, коли є розмова-дискусія між кандидатами тощо.

Звичайно, якби В. Янукович прийшов, то було би цікавіше :) . А так замість дискусії ми бачили лише монолог - таке не прийнято в цивілізованих країнах - для мене це означає, що одному з кандидатів бракує щирості та відвертості перед народом.

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 02 лютого 2010, 10:06

Звичайно, якби В. Янукович прийшов, то було би цікавіше :) . А так замість дискусії ми бачили лише монолог - таке не прийнято в цивілізованих країнах - для мене це означає, що одному з кандидатів бракує щирості та відвертості перед народом.

Якби таке подібне сталося в нормальних країнах, фіг би він виграв вибори. Але тут вам, не там. Тут зовсім по іншому. Та, що там говорити. Тільки клавіатуру в пусту використовуємо :)

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 02 лютого 2010, 10:28

Yuriy D писав:
o.Mykil писав:
Yuriy D писав:Ви мабуть теледебатів не дивилися. Ю. Тимошенко якраз закликала проти всіх не голосувати!

А що це були хіба справжні теледебати, коли інша сторона свідомо не появилася, тобто п. Янукович, майже мужній кандидат на пост президента України, підвівши багатьох українців, навіть своїх прихильників?.. Теледебати є тоді, коли є розмова-дискусія між кандидатами тощо.

Янукович в той час, розважав публіку на іншому каналі. Це як в мультику про Шрека - "всі сміємося", "всі дружно аплодуємо","радість", "смуток". Ганебно!
Його"перша леді" в політику не лізе, має трьох внуків - займається ними. А подаруночок внукові купили?
Авжеж, купили!
Правда, пізнавально?Людина має чітку програму виводу держави на світовий рівень. Є чим пишатися, особливо, якщо він запам"ятає, що Чехов все таки письменник і драматург
Не бійтеся!

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 03 лютого 2010, 09:42

Крім того, лідер ПР запевняє, що закон про російську мову буде ухвалений в Україні не пізніше квітня 2010 року.

«Ми повернемо в наші школи російську мову, ми ухвалимо закон про мови, який дозволить застосовувати російську мову в освіті, у медицині, у судочинстві і в діловодстві», - заявив В. ЯНУКОВИЧ, наголосивши, що «цей закон буде ухвалений не пізніше квітня».

«Я його (закон) підпишу з вашої згоди, яку ви дасте 7 лютого мені, і дасте мені мандат довіри, і я підпишу цей закон ось цією рукою», - сказав кандидат, жестом вказавши на свою праву руку.

Як повідомляв УНІАН, у січні В.ЯНУКОВИЧ заявляв, що "після виборів у парламенті знайдеться більшість голосів, яка ухвалить імплементарний закон про мови, який дозволить безперешкодне використання російської мови й інших мов в усіх сферах".

http://unian.net/ukr/news/news-360518.html

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 03 лютого 2010, 10:13

:shock: ми вже це пережили в своєму житті... ПИтання про мову - чергова кістка для народу, щоб дерся і не думав про більш важливі проблеми... Колись таке вже зробили з церквами, коли розпадалися цілі родини через ту чи іншу конфесію... А сьогодні - все нормально, навіть в одному храмі почергово правлять, мирно, по-християнськи. Історя повторюється і нічого нас не вчить
Не бійтеся!

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 03 лютого 2010, 10:14

ухвалить імплементарний закон про мови,

А це що?

vitalko
старець
старець

Повідомлення vitalko » 03 лютого 2010, 10:57

ми вже це пережили в своєму житті... ПИтання про мову - чергова кістка для народу, щоб дерся і не думав про більш важливі проблеми...

Ага, чергове загравання з народом. На заході всі з хорошим "геноцидом" :), на сході - мовне питання.
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 03 лютого 2010, 12:16

з нами бавляться, як з дурними кошенятами, а ми - ще віримо, ще сподіваємось. НЕМА ПРОРОКА У ВІТЧИЗНІ! Нема чого собі створювати кумирів. Наш народ ще своє"чистилище" не пройшов. Поки кожен не почне зміни із себе, доти будемо жити з лідерами, гідними свого народу. Ми мусимо молитися за кращу долю нашого народу, щиро навертаючись до Бога. Може тоді й будуть зміни на краще.
Не бійтеся!

Andrew
початківець
початківець
Контактна інформація:

Повідомлення Andrew » 03 лютого 2010, 13:22

Так, як вже проло згадано, ще до першого туру, так воно і сталося. Два кандидати. Що маємо - те маємо. :( Як далі буде побачимо 8 лютого. Хоча можна декілька варіантів спрогнозувати... Між двома варіантами спільне те, що при будь яких розкладах, тобто чи при ТигрЮлі чи при ТигрЯні :D , будуть закиди, що все було сфальсифіковано, і почнуться судова тяганина. Щоб народу цього уникнути, що майже не можливо, то хоча потрібно щоб була висока явка виборців (про що складно говорити зараз). Хоча наважуся спрогнозувати, так як в першому турі явка була невисока, а саме 24,5млн. виборців, то зараз прийдуть на дільніці .... десь від 26 млн до 28 млн. виборців (це моя думка). Не підтримую жодного кандидата від 2% до 5%. А ось далі найцікавіше... важко спрогнузувати як себе поведуть кандидати, бо вони та їхні дії не передбачувані. На початку відрив становитиме від 2-5% до 7-9% між ними, а от закінчення непередбачене. Бо області східні будуть передавати в ЦВК протоколи із запізненням, як завжди по всіх областях опрацбовано по 70% бюлетнів а на сході по 40-50%, на заході вже 90%, а там по 70%, мотивуючи що там населення більше... А нам залишається просити Бога, щоб все було чесно, прозоро...
__***__
Любов - єдиний скарб, який після поділу збільшується. (Б.Ферреро. Квіти просто квітнуть)

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 03 лютого 2010, 22:05

:lol:
"українці" знають за кого голосувати...
http://www.youtube.com/watch?v=oK9Jj8vu ... re=related

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 04 лютого 2010, 03:14

Мaлuй писав::lol:

:))Бачив ту комедію ще раніше, перемішану з глупотою декотрих начебто українців... Без коментарів, як кажуть. Виявляється, що В. Януковича ще підтримують з особистої користі, заради грошей, яких можна і не побачити http://www.youtube.com/watch?v=MsXccVUpy7k
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 04 лютого 2010, 11:08

:shock: без коментарів
Не бійтеся!

Yuriy D
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Yuriy D » 04 лютого 2010, 11:48

який кандидат, такий і електорат :crazy:

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 04 лютого 2010, 12:08

.Янукович назвал жителей Львова "геноцидом страны"

Четверг, 04 Февраля 2010 г. 08:38 (ссылка) + в цитатник или сообщество +поставить ссылку
Прочитало: 1813 за час / 2392 за сутки / 2392 за неделю / 2392 за месяц

Кандидат в президенты Украины Виктор Янукович повеселил львовских избирателей забавной оговоркой. Выступая на митинге в главном городе Галиции, он назвал собравшихся "лучшими геноцидами страны", сообщает радиостанция "Эхо Москвы".

Помощники кандидата в президенты подсказали, что надо было сказать не "геноцид", а "генофонд". "Да и генофонд тоже", - заявил толпе В.Янукович под смех собравшихся.

Стоит отметить, что кандидат в президенты Украины известен забавными оговорками и ляпами во время выступлений и пресс-конференцией, что частенько пытаются использовать его политические оппоненты. Он путал Словению со Словакией, Черногорию с Косово, называл Анну Ахматову Анной Ахметовой.

В этом году многим избирателям запомнилось выступление В.Януковича в Ялте, где он назвал Антона Павловича Чехова "великим украинским поэтом".

Напомним, что второй тур президентских выборов на Украине состоится в воскресенье, 7 февраля. Соперницей В.Януковича станет действующий премьер-министр Юлия Тимошенко, которая по итогам первого тура проиграла главе Партии регионов чуть больше 10%.

__

Інфа не нова, але не могла стриматися :crazy: 8)
Не бійтеся!

luksander
старець
старець

Повідомлення luksander » 04 лютого 2010, 18:53

:o
Востаннє редагувалось 05 лютого 2010, 11:22 користувачем luksander, всього редагувалось 1 раз.

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 04 лютого 2010, 19:00

прочанка писав:.Янукович назвал жителей Львова "геноцидом страны"

Добре, а де посилання на джерело інформації не від вас?
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 04 лютого 2010, 19:01

Yuriy D писав:

який кандидат, такий і електорат :crazy:

Подібний завжди підтримує подібного!!!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Аристарх
початківець
початківець

Повідомлення Аристарх » 05 лютого 2010, 00:32

o.Mykil писав:Подібний завжди підтримує подібного!!!

Тобто коли я підтримую когось з кандидатів - я такий як і він??? :shock:

З ваших слів роблю для себе висновок, що таки точно не потрібно голосувати за жодного з них, щоб не стати подібними до них.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 05 лютого 2010, 14:41

Аристарх писав:

З ваших слів роблю для себе висновок, що таки точно не потрібно голосувати за жодного з них, щоб не стати подібними до них.

нда...
зараз хтось повідомить, що голосуючи "проти всіх" Ви чітко підтримуєте Януковича, тому на Януковича Вас уподібнють :) два рази, на Тимошенко - раз
сміявся б на весь цей бред, якби не truth
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Yuriy D
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Yuriy D » 05 лютого 2010, 15:33

Аристарх писав:Тобто коли я підтримую когось з кандидатів - я такий як і він??? :shock:

:D
До нікого ви не станете подібним таким чином, не фантазуйте. Тут мова йде про людей, які вже мають спільні риси з кандидатом, якого підтримують. Якщо ще маєте якісь сумніви як діяти, краще перечитайте ЗВЕРНЕННЯ ВРЦіРО до українського народу з нагоди другого туру виборів Президента України

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 05 лютого 2010, 16:16

Аристарх писав:

Ну, я саме тут мав на увазі конкретну ситуацію з п. Януковичем, тією всією клоунадою, якою він та його прихильники хизуються, зокрема на відео з ютуба, взявши теж під увагу твердження п. Юрія Д., що, мовляв, який кандидат, такий електорат... Перефразував Арістотеля, який у давнину писав у своїй "Нікомаховій етиці", що подібний завжди шукає подібного тощо... :)

Бачите, тут, як на мене, ситуація не з простих... Багато хто з українців почувається немовби загнаним у кут... І треба дійсно світла з небес, щоб через свій вибір не на нести ще більшої шкоди для рідної держави, яка й так вся у болячках... Щоб спричинитися до її своєрідного лікування, а не руйнації.

Якщо, наприклад, хтось поза вибрами вихваляє чи підтримує всі дії когось із політиків чи навіть президента, то цим самим він немовби заявляє, що має з ним спільність інтересів, що майже такий самий у життєвих кроках. Такі були думки на нині. З Богом!:)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 06 лютого 2010, 04:38

Обращение к гражданам Украины Валерии Новодворской

http://www.youtube.com/watch?v=mI17Gu7Q ... r_embedded

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 06 лютого 2010, 05:53

Багато зараз є мови про широкомасштабну корупцію, злочинство нашої державно влади, але ситуація мала б покращуватися щоразу, а не погіршуватися... Не хочеться бути песимістом, але... Невже це не викоріниться?!

Стрінув ще одне відео по темі. Тепер під назвою "Кримінальна окупація" http://www.youtube.com/view_play_list?p ... D67788CE71
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 06 лютого 2010, 11:44

Думаю, що у такій ситуації голосувати проти всіх - є зрадою України, небаченою раніше зрадою. Можливо це і не правильно, але щиро буду молитися, щоб ці особи на власній шкірі відчули те, що зробили. А всім ксьонзам, які немають клептки в голові і агітують за таку позицію, буду просити у Бога файної місії у глибокому сході України.

Yuriy D
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Yuriy D » 06 лютого 2010, 13:31

o.Mykil писав:Стрінув ще одне відео по темі. Тепер під назвою "Кримінальна окупація" http://www.youtube.com/view_play_list?p ... D67788CE71

Вже було щось аналогічне з назвою "Донецька мафія перезавантаження". Але людям, які ще налаштовані голосувати за Януковича варто переглянути, хоча б для усвідомлення того кого підтримують. Також думаю що люди, які своїм вибором допускають кримінал до влади, в певній мірі відповідальні за речі показані на цьому відео. :twisted:

Yuriy D
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Yuriy D » 06 лютого 2010, 14:42

Молитва за Україну на Софіївській площі в Києві у присутності представників основних релігійних конфесій України.
І перше, що я хотіла би зараз сказати. Я хочу звернутися до Господа з проханням про пробачення, з проханням про прощення за усю владу, за себе особисто, за все несправедливе і нечесне, що робила вся влада України, у тому числі і та, яку я очолюю. Я хочу, щоб Господь дав нам прощення, тому що ми щирі у тому, що ми хочемо визнати і наші помилки, і наші недоречності, і дії, які не викликали відгуку в душах людей. Я знаю, що якщо це прощення буде нам дане – подальший шлях буде ще більш надійним, більш ефективним і більш чітким.
Я хочу також звернутися до Господа з проханням благословити нашу рідну державу у ці складні часи. І якщо Господь зробив все так, що держава наша отримала незалежність, що держава наша отримала волю формувати свій життєвий шлях і свої вчинки як вона бачить, на свій розсуд, заради блага свого народу, то я просила би Господа, щоб він благословив Україну і наш народ на цьому подальшому шляху, щоб зміцнив незалежність України, щоб захистив наш народ, щоб дав нам мудрості і любові зробити все так, щоб наша рідна держава була справедливою у відношенні до кожної людини, щоб наша держава була матір’ю у відношенні до кожного свого громадянина. І щоб ми з вами мали можливість, нарешті, всі випробування залишити позаду, щоб ми мали можливість нарешті весь розбрат і всі протистояння залишити в минулому.
Ю. Тимошенко - повне відео і текст на офіційному сайті :)

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 07 лютого 2010, 10:45

Ну що ж, вітаю з новим президентом і новою владою:)
Ющенко- ТАК, разом нас багато.... іт.д.
Сховайте всьо помаранчеве,бо, думаю, скоро за такий колір можна буде по голові дістати, в Україні. От тепер вони поглумляться над тими, хто в 2004 шось там вякав на Майдані. І правильно зроблять, не треба вірити в людину. От і "отримали" по голові " за віру в кумира-ідола. Одні раніше, бо вірили в біло-голубого, інші зараз, бо вірили в помаранчевого.

Як всьо спаскудили,а так гарно починалося. Ну але то нічого, головне героя Україні Бандері, за день перед закінченням президентського сроку, дати. Опозорити його ще більше. Ісміх і гріх.

Аристарх
початківець
початківець

Повідомлення Аристарх » 08 лютого 2010, 00:02

Пішов на вибори, і хоча раніше хотів голосувати проти усіх, все таки з послуху до Церкви вирішив проголосувати за одного з тих двох бандитів, що їх вибрали люди до другого туру.
Люди самі обрали собі майбутнє і ніхто їм в тому не винуватий. Як постелиш - так і ляжеш, говорить народна приказка.
І хоча я не розумію тих людей, що голосували у першому турі за старих і дискредитованих своєю поведінкою лідерів. При тому що були нові обличчя, правда команди за ними все таки з старими і давно відомими іменами, але це була б хоча б маленька переміна.
Люди обрали те що хотіли, тепер залишається один інструмент - молитва.

Повернутись до “Церква і Суспільство”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей