romanm писав:Пропоную такий розбір польотів. Ви нам факт, імена, паролі, явки. Ми вам відповідь.
Значить "підгорецькі монахи" кажуть неправду, кажучи про побори при отриманні парафії чи вступу в семінарію?
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
ORTO писав:romanm писав:Пропоную такий розбір польотів. Ви нам факт, імена, паролі, явки. Ми вам відповідь.
Значить "підгорецькі монахи" кажуть неправду, кажучи про побори при отриманні парафії чи вступу в семінарію?
Iryna B. писав:Хто бував на відправах у Підгірцях? Хто спілкувався з ними-підгорецькими отцями? Невже це справді секта?
o.Mykil писав:Тепер, мабуть, буде просто несерйозно вважати, що "Малий" не має жодного відношення до сайту, на котрий посилається дуже часто і дуже вчасно!
Мaлuй писав:Підгорецькі створили "нову вітку ЧСВВ", назвали ЧСВВр(реформований) і склали там "вічні обіти".-- і при цьому називаючи себе єпископами
o.Mykil писав:"Мегапороки" поперли анархічно проти всіх церковних канонів і елементарного здорового глузду... І сміх, і гріх!:)
Мaлuй писав:Підгорецькі створили "нову вітку ЧСВВ", назвали ЧСВВр(реформований) і склали там "вічні обіти".-- і при цьому називаючи себе єпископами
Олюнька писав:o.Mykil писав:"Мегапороки" поперли анархічно проти всіх церковних канонів і елементарного здорового глузду... І сміх, і гріх!:)
В них вже просто закінчується фантазія - криза жанру.
оксанаа писав:...священик в Зарваниці на реколекціях посмів сказати,що курити можна,але в невеликих кількостях...
Чи це просто вигадка, щоб облити брудом Гузара???
«Якщо гей-парад не відбувся в Києві, то я маю великі сумніви, що він відбудеться в Івано-Франківську. Жодних дозволів на проведення цієї акції я не маю», – так прокоментував можливість проведення акції на підтримку секс меншин Геннадій Бутенко, якого у місцевих ЗМІ називають лідером геїв Прикарпаття.
Andrew писав:так я це читав, але мені дивно... що вони з такого починають а потім пишуть, щоб люди вказали їм прізвища священників які не будуть протистояти цьому, і тому подібне.
Повернутись до “Інші Церкви та Спільноти”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 252 гостей