Чесно кажучи я вже й не дуже пам'ятаю першу книжечку.А от в новітньому (якщо так можна сказати), житті - це "На порозі апокаліпсису" та "Фатіма.Марія говорить до світу" (видавництво "Свічадо").Завдяки їм (може ще декільком) я став віруючим (тобто "не тільки на папері").Цю другу я ще вагався купувати чи ні при тому, що вона коштувала всього...0.5 грн.
анаско писав:Моя перша релігійна книжечка, яку прочитала десь у 15-17 років була - "Повесть об одной душе" (про св. Терезу від дитятка Ісуса). Я не можу докладно передати що зі мною відбувалося. Це було в якісь мірі переродженням, я на багато речей стала дивитися іншими очами, і ...
Багато людей навернулися саме завдяки читанню доброї релігійної літератури.Наприклад, католицький монах Томас Мертон.Тому багато святих рекомендують читання таких книжок і розповсюджували їх.Мені здається, що деколи щоб навернути людину краще їй подарувати книжечку ніж просто переконувати самому.І я так думаю, що для цього краще послужать життєписи святих або якісь книжки про чуда, святі місця або щось подібне.А вже потім можна поступово переходити до Святих Отців та інших творів святих.