o.Mykil писав:...Було б добре адмінові сайту перевіряти якось нові статті (матеріали) перед публікуванням на наявність плагіату чи як...
не думаю, що це реально. В науковій праці, захисті дисертацій - саме такий підхід, а тут встежити!
Насправді, я грішний навіть радію, коли шириться Правда навіть у такий спосіб: для мене це як... як давати і не чекати, що тобі повернуть, відплатять (зішлються на тебе, доцінять твою працю) - мені грішному так багато дано (вміння думати, написати...) : чому б не поділитися ("нехай права твоя рука не знає, що робить ліва... а Отець твій, що бачить таємне, відплатить тобі")... От якби перекрутили, проти Бога написали - так. А тут... не думаю, що треба шкодувати - не для себе пишу: Богові і людям; і... Бог знає і відплатить. Та і Богословіє (в богословів всі статті богословські ), думаю, є вимоленим ("Богослов - той, хто молиться", Єваргій Понтійський) і Господь дуже гарно каже (там же, де і цитував трошки вище про милостиню, в Мт 6): "...коли молитесь, не будьте як лицеміри, котрі люблять молитися, стоячи в синагогах та на розі головних вулиць, щоб їх бачили люди. Правду кажу вам: вони вже отримали свою нагороду сповна. 6 Ти ж, коли молишся, увійди до своєї кімнати і, зачинивши за собою двері, помолися до Батька, якого не видно, і Батько, що непомітно спостерігає за всім, винагородить тебе" .
З повагою, о.Олег