+Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+
Янукович не привітав українців з Днем рідної мови http://zaxid.net/newsua/2011/2/21/183120
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
У столиці України можуть не взяти на роботу через українську мову http://nbb.com.ua/news/1104
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
Змінюється багато речей та невідворотня логіка процесів вказує, що за причиною з’являються наслідки, кожна дія викликає протидію і так далі. Ось так і конфлікт, який розгорівся довкола орендної плати УКУ на львівську землю. Виглядає на те, що очільники цього закладу готові на все, лише щоб зберегти свободу УКУ. Як заявив віце-ректор цього закладу пан Мирослав Маринович, УКУ цілком добре розуміє, що полегшення щодо оренди це добра воля депутатів, заклад не збанкротує від 100000 долярового кровопускання, але доведеться серйозно економити. Хтозна, який ще суспільно-науковий доробок доведеться втратити через свободівський волюнтаризм. Але хай це залишається на совісті пана Олега Тягнибока, який на словах жах як проти міністра Табачника, а на ділі за одно з ним – дайош УКУ на колінах! Але тут ВО «Свобода» припускається фатальної помилки –УГКЦ не поставили на коліна сталінські сатрапи. Не варто бути сильним аналітиком, щоб передбачити, що вся ота брудненька робота ВО «Свободи» проти УКУ в кінцевому результаті повернеться проти цього політичного об’єднання. І не врятує їх від цього маніпуляція фактами, що начебто Блаженніший Любомир Гузар благословив свободівців, бо приймав Його Блаженство і благословляв Голів обласних галицьких Рад, а не представників ВО «Свобода». Одне тішить – ВО «Свобода» таки показали чиї вони діти….. Цікаво, як ВО «Свобода» своїм виборцям тлумачитиме своє союзництво з ПР у боротьбі проти віковічного оплоту українства – УГКЦ?
http://news.christusimperat.org/tserkva ... nska#point
Як мене дістав наш кишеньковий "націоналізм" і "патріотизм", якому завжди стояли на заваді "жиди" і "москалі". Та ні, пані і панове, не якісь абстрактні жиди і москалі нам вороги - ми добре вміємо руйнувати себе самі. Кричимо "москалів на ножі!!!", а самі з брата шкуру тайкома здираємо.
"....Ясновельможнії гетьмани. Чого ж ви чванитеся, ви!.....".
P.S. Стидно мені, що за них проголосував.... Краще вже хай якийсь українофоб до влади прийшов, від нього хоч знаєш чого чекати....
http://news.christusimperat.org/tserkva ... nska#point
Як мене дістав наш кишеньковий "націоналізм" і "патріотизм", якому завжди стояли на заваді "жиди" і "москалі". Та ні, пані і панове, не якісь абстрактні жиди і москалі нам вороги - ми добре вміємо руйнувати себе самі. Кричимо "москалів на ножі!!!", а самі з брата шкуру тайкома здираємо.
"....Ясновельможнії гетьмани. Чого ж ви чванитеся, ви!.....".
P.S. Стидно мені, що за них проголосував.... Краще вже хай якийсь українофоб до влади прийшов, від нього хоч знаєш чого чекати....
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий
св. Йоан Золотоустий
Не знаю чим вони керувалися, беручи участь у голосуванні.Але, якщо це була "помста", то вони будуть розчаровані, бо йти проти Бога - марна, а навіть шкідлива справа.Та думаю вони самі це розуміють, бо , наприклад, в Олега Тягнибока двоє родичів по материній лінії - блаженні, та й інші представники "Свободи" належать до УГКЦ.А по-друге - За "Свободу" голосували переважно на заході країни, де є переважно греко-католики.Тому вони мають ще час до нових виборів виправитися.Краще для них. 

Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Згадали про "Свободу"... Хм, цікава й неоднозначна та партія, не раз виглядає, що ширить у соціумі нехристиянський радикальний шовінізм до інших націй-народів. Ось ще критична стаття нині вже заарештованого свідомого греко-католика та українського патріота Ігоря Загребельного про те, що, мовляв, ця "Свобода" далека від справжнього українського націоналізму, тяжіє до язичництва та більше схожа саме на націонал-соціалізм http://www.banderivets.org.ua/index.php ... Farticle17
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
Комуністи хочуть встановити пам’ятник Сталіну в Києві http://www.credo-ua.org/2011/03/41598
- andrey s.
- старець
- Контактна інформація:
Це кумедно,,не більше...
Ця заява тільки для привертання уваги до себе(комуністів)...
При теперішньому "розкладі" таке не реально.....
Ну хіба на приватній тереторії можливо,,іто багато нюансів(щоб не було загального огляду),,Я невірю що Кияни цього хотять....
А вот у себе в туалеті можуть ставити
(дозволенно конституцією)...
Ця заява тільки для привертання уваги до себе(комуністів)...
При теперішньому "розкладі" таке не реально.....
Ну хіба на приватній тереторії можливо,,іто багато нюансів(щоб не було загального огляду),,Я невірю що Кияни цього хотять....
А вот у себе в туалеті можуть ставити

З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ
...поставити пам'ятник Сталіну на Європейській площі - це ініціатива не КПУ, або іншої політичної сили, а «радянського народу», тобто людей, які виступають за відновлення Радянського Союзу...
Цікаво, як вони уявляють собі відновлення СРСР коли від комуністичної ідеології вже відмовилися всі колишні республіки Союзу?
Чи вони хочуть привести як приклад співпрацю КПУ та ПР у ВР?

А Леніна у мавзолеї певно прив'язали...

Називайте речі своїми іменами ̶ люди краще вас розумітимуть.
-
- активний учасник
Йосип Вісаріонович
Те, що сьогодні відбувається в Україні (як і в Росії) це звичайний етноцид корінного народу (творений далеко не росіянами) як і в 1932-му.
Пригадую, що та так звана (чи самозванна) "україна",котра недавно хотіла осягнути посаду Призедента України, за котру мене у храмі, під час богослужень, довгий час вчили проголосувати, їздила поклонятися не на могилу Леніна чи Сталіна, а у Самарканд, до мовзолею джаддайї (антихристта /з перської/) Тамерлана.
Те, що сьогодні відбувається в Україні (як і в Росії) це звичайний етноцид корінного народу (творений далеко не росіянами) як і в 1932-му.
Пригадую, що та так звана (чи самозванна) "україна",котра недавно хотіла осягнути посаду Призедента України, за котру мене у храмі, під час богослужень, довгий час вчили проголосувати, їздила поклонятися не на могилу Леніна чи Сталіна, а у Самарканд, до мовзолею джаддайї (антихристта /з перської/) Тамерлана.
Йосип Вісаріоноаич писав:Йосип Вісаріонович
це хто і за кого в часі Богослужень вчив Вас голосувати?
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
-
- активний учасник
о.Олег писав:Йосип Вісаріоноаич писав:Йосип Вісаріонович
З повагою, о.Олег
З тими, хто це робив, я вже поговорив в захристії, ще тоді і без зайвих свідків. Сподіваюся, що більше подібне не буде повторюватися і тому не буду називати їх призвищ. Що стосується "за кого", то я впевнений, що Ви це добре розумієте.
Йосип Вісаріоноаич писав:о.Олег писав:Йосип Вісаріоноаич писав:Йосип Вісаріонович
З повагою, о.Олег
З тими, хто це робив, я вже поговорив в захристії, ще тоді і без зайвих свідків. Сподіваюся, що більше подібне не буде повторюватися і тому не буду називати їх призвищ. Що стосується "за кого", то я впевнений, що Ви це добре розумієте.
ні - не стикався з цим. А за те, що поговорили - гратулюю: не можна допускати такого в Церкві Христовій
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
-
- активний учасник
прочанка писав:http://www.unn.com.ua/ua/news/30-03-2011/318537/
А що це таке "РПЦ МП"?
У списку зареєстрованих в Україні релігійних організацій я такої не знайшов?!
- andrey s.
- старець
- Контактна інформація:
прочанка писав:http://www.unn.com.ua/ua/news/30-03-2011/318537/
Я також не взахваті від такого наміру.Вже інша справа якби на теренах Львівщини було багато бажаючих мирян щоб таке сталося.Але це взагалі немає ніякого відношення до вірних і взагалі нічого спільного з турботою за них.Взагалі дивний цей М.П.,а нашим політикам має бути соровно.І нам також,,ми їх вибирали....
Чим їм УПЦ непідходить,чи скоро і там Тайни перестануть визнаватись.
Взагалі цей напряг не радує.
Дай Боже Бл.Святославу ласку вистояти в цій нелегкій ситуації,і мудрості вирішити її,уникнути конфлікту.
Бо наслідки будуть трагічні для держави і вірних Церкві.УПЦ в тому числі.
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ
Йосип Вісаріоноаич писав:прочанка писав:http://www.unn.com.ua/ua/news/30-03-2011/318537/
А що це таке "РПЦ МП"?
Російська православна церква московського патріархату. Їм, виявляється мало тої, що на Короленка.
Не бійтеся!
-
- активний учасник
прочанка писав:Йосип Вісаріоноаич писав:прочанка писав:http://www.unn.com.ua/ua/news/30-03-2011/318537/
А що це таке "РПЦ МП"?
Російська православна церква московського патріархату. Їм, виявляється мало тої, що на Короленка.
У Львові храм на вул. Короленка числиться за УПЦ (Українською православною церквою).
Прошу уточнити.
числиться, але хіба то тільки назва, що українська. Та й сусідство російського центру свідчить про явно неукраїнські настрої.
Не бійтеся!
-
- активний учасник
прочанка писав:числиться, але хіба то тільки назва, що українська. Та й сусідство російського центру свідчить про явно неукраїнські настрої.
"Як корабель назовеш, так він і попливе"
А Ви якої думки?
не в даному випадку, до того проповіді читаються російською
Не бійтеся!
Із доповіді Блаженнійшого митрополита Київського і всієї України Володимира на Архиєрейському Соборі Руської Православної Церкви:
«Основним болем нашого серця і незціленою раною на тілі всієї Христової Церкви продовжує залишатися розкол в українському Православ'ї. Збережено єдність Руської Православної Церкви в роки політичної нестабільності.
( … )
Сьогодні, користуючись нагодою, я хочу звернутися до Вас, Ваша Святосте, і до всіх наших братів-архіпастирів із проханням посилити свої молитви про єдність Руської Церкви і зцілення церковного розколу в Україні. Це наш спільний біль і спільне завдання.».
Тут вже сам «кінь» коваля Вакули ногу переламає: яка церква? Яке православіє?
«Основним болем нашого серця і незціленою раною на тілі всієї Христової Церкви продовжує залишатися розкол в українському Православ'ї. Збережено єдність Руської Православної Церкви в роки політичної нестабільності.
( … )
Сьогодні, користуючись нагодою, я хочу звернутися до Вас, Ваша Святосте, і до всіх наших братів-архіпастирів із проханням посилити свої молитви про єдність Руської Церкви і зцілення церковного розколу в Україні. Це наш спільний біль і спільне завдання.».
Тут вже сам «кінь» коваля Вакули ногу переламає: яка церква? Яке православіє?

прочанка писав:Російська православна церква московського патріархату. Їм, виявляється мало тої, що на Короленка.
Якщо не помиляюсь у Львові є аж три церкви мп.А тут взагалі маски шоу УПЦ МП у Львові пом’янули ще не канонізованого Костельника http://zik.com.ua/ua/news/2010/09/21/246055
цілком в стилі чекістського МП. Спочатку людину розчавити морально, потім вбити і... канонізувати... Щось схоже вони проробили із своїми Романовими, а тепер на них моляться... 

Не бійтеся!
-
- активний учасник
прочанка писав:не в даному випадку, до того проповіді читаються російською
Неусюди і незавжди. В багатьох храмах УГКЦ також проповіді виголошуються російською, і не тільки.
Ви пропонуєте російськомовним українцям емігрувати з України? Чи записатися їм до штунди? Чи як?
-
- активний учасник
прочанка писав:цілком в стилі чекістського МП. Спочатку людину розчавити морально, потім вбити і... канонізувати... Щось схоже вони проробили із своїми Романовими, а тепер на них моляться...
Такого я ще не чув; дякую.
Ви безпосереднього організатора вбивства Романових Я.М.Свердлова маєте за православного росіянина?
Йосип Вісаріоноаич писав:прочанка писав:не в даному випадку, до того проповіді читаються російською
Неусюди і незавжди. В багатьох храмах УГКЦ також проповіді виголошуються російською, і не тільки.
Ви пропонуєте російськомовним українцям емігрувати з України? Чи записатися їм до штунди? Чи як?
У Львові УКГКЦ російською? Не чула... Знаю, що в костелі Антонія Падевського правляться служби( особливо дев ятниця) - польською, українською і російською(кожен має свій день і годину) - це мудро.
А російськомовні українці, якщо вони мають себе за українців повинні поважати державну мову. Якщо церква українська - мають правити українською, якщо російська - будь-ласка, моліться своєю мовою, але тоді нема чого нарікати на релігійні чи національні утиски. Так вільно як себе почувають на нашій землі російськомовні чи росіяни - нема в жодній країні світу. Але чому Україна має фінансувати чужу церкву чи школу на своїй землі? Хай утримує її та нацменшина, яка хоче жити в нашій державі. Так є по всьому світові. Так, до речі, роблять і поляки у Львові( польська катедра чи польські школи), вірмени і євреї... крім росіян, які вважають скрізь, де з"являться, вдома і всі мають адаптуватись під них. "Комплекс старшого брата"

Не бійтеся!
Йосип Вісаріоноаич писав:Такого я ще не чув; дякую.
Ви безпосереднього організатора вбивства Романових Я.М.Свердлова маєте за православного росіянина?
всі вони хрещені або вихрищені, безпосередні виконавці - точно християни, бо тоді інакших ще не було. А Ваш тезка взагалі у семінарії вчився. І Ленін при життю батька вів життя підлітка із християнської родини( дід по матері точно був вихрищенцем).
Друга справа чи вірили вони в Бога? Але ті священики - агенти НКВС, теж були далекими від Бога. Особливо, які приїхали нас "просвіщати" після кривавого 1946року.
Не бійтеся!
-
- активний учасник
прочанка писав:
У Львові УКГКЦ російською? Не чула... Знаю, що в костелі Антонія Падевського правляться служби( особливо дев ятниця) - польською, українською і російською(кожен має свій день і годину) - це мудро.
А російськомовні українці, якщо вони мають себе за українців повинні поважати державну мову. Якщо церква українська - мають правити українською, якщо російська - будь-ласка, моліться своєю мовою, але тоді нема чого нарікати на релігійні чи національні утиски. Так вільно як себе почувають на нашій землі російськомовні чи росіяни - нема в жодній країні світу. Але чому Україна має фінансувати чужу церкву чи школу на своїй землі? Хай утримує її та нацменшина, яка хоче жити в нашій державі. Так є по всьому світові. Так, до речі, роблять і поляки у Львові( польська катедра чи польські школи), вірмени і євреї... крім росіян, які вважають скрізь, де з"являться, вдома і всі мають адаптуватись під них. "Комплекс старшого брата"
У Львові звичайно ні (немає на то потреби), а на Сході - так (бо є на то потреба).
Я не є пацифістом, але розумію де є межа застосуванню насильства чи примусу (з міркувань доцільності). Виходити з того, що повинно бути, є часто лише голою теорією. Життя змушує нас виходити з того, що є в наявності. Називати російськомовних українців в Україні нацменшиною є у вищій мірі неправомірно (і навіть злочинно), й рано чи пізно може призвести до розпаду держави.
Ви, що думаєте коли поруч з УПЦ в Україні появиться ще й РПЦ проблем зменшиться? Сумніваюся.
Йосип Вісаріоноаич писав:... Називати російськомовних українців в Україні нацменшиною є у вищій мірі неправомірно (і навіть злочинно)...
а, доречі, як пропонуєте називати?

перепрошую - замучений і читав лише декілька тез розмови - можливо, Ви про це десь вже вели мову...
З повагою, о.Олег
-
- активний учасник
прочанка писав:Йосип Вісаріоноаич писав:Такого я ще не чув; дякую.
всі вони хрещені або вихрищені, безпосередні виконавці - точно християни, бо тоді інакших ще не було. А Ваш тезка взагалі у семінарії вчився. І Ленін при життю батька вів життя підлітка із християнської родини( дід по матері точно був вихрищенцем).
Друга справа чи вірили вони в Бога? Але ті священики - агенти НКВС, теж були далекими від Бога. Особливо, які приїхали нас "просвіщати" після кривавого 1946року.
В дореволюційній Російській імперії усі християни складали менше 60% загальної чисельності.
Так, Сталін в семінарії навчався і Ленін був православним. Але ні Сталін ні Ленін участі у тому зібрані, котре вирішило вбити царя, неприймали (їх туди не запросили?!).
Агентура НКВС-КГБ була не лише в УПЦ МП, вона була усюди; у тому числі і в підпільній УГКЦ. Чомусь ще ніхто не сказав куди вона ділася з останьої?! Як відомо там "бывших не бывает".
Востаннє редагувалось 07 квітня 2011, 16:56 користувачем Йосип Вісаріоноаич, всього редагувалось 1 раз.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 38 гостей