Повідомлення andrey s. » 11 березня 2011, 19:38
Злі казки...
Що тут скажиш,,це проблема не одного автора,,і цензура тут звичайно потрібна...
Но треба розглянути саме поняття "цензура",,,і взагалі чи потрібне воно...
Звичайно потрібне,,
Но..Но завжди є ці "но"....
Головне без фанатизму,,це я не тільки про державний,а і про церкву..
На державному рівні,,це повинно бути,,але при теперішньому прагненні до "свободи слова",вплив самої держави нікчемно маленький...
А часто складається враження,що наміренно ігнорований,,це я про уявлення що до моральних цінностей,,,
І головна сила(цензура) в цьому сенсі,,це релігія...
Зараз я скажу про Християнство,,бо я Християнин..
Казати щось за інші релігії я небуду,бо це буде трохи нечесно,,хоч я вважаю що не тільки Християни бачать в таких"казках" проблему..а тому я непроти союзників в цій бородьбі.Звичайно поки є спільний ворог(все що породжує і плодить зло),до тих пір поки не буде відкритої ненависті між ними(союзниками).,но цей спільний ворог вічний на землі,,тому можна з цього користати...
То що Християнство це релігія яка пропугує індивідуальну свободу,,в контексті сам за себе...
Це брєд,,і доводити протележне тому хто таке твердить,,рахую безцільною тратою часу,,на такі нехитрі провокації часу не трачу...
Боротись з таким(Злі казки) просто забороняючи це,на державному рівні,,мало ефективно,,а порою спрацьовує поняття"заборонений плід",особливо коли є загальне незадоволення(вороже ставлення) людей,що до держави...
І тому часто бачу....Проти чого боролися,,на то і напоролися...а точніше помножили..
Це як полоти бурян(траву),,якщо корінь залишати то є тільки тимчасовий ефект,,і кожний наступній раз буряну все більше і більше,навіть таким чином буряну краще,,бо він отримує ще кращі умови для зросту...
Треба боротися з корнем,,це часом довше і вашче,,Але лінивий робить в два-три рази більше(народна мудрість)
Але така суть,,що проти зла сама людина нікчемно слабка,хоч і вважає навпаки.
А людина з Богом в серці,це реальна сила,яку зло просто боїться..
Тому головна цензура,,це Бог..
А церква це місце Його перебування,,це місце вдосконалиння людини в Бозі,,
Де людина стає справді свобідною і сильною...
Но тільки при умові...НА СЛАВУ БОЖУ...
Тому особисто я вважаю,,що тільки релігія є головним цензором...
Там де нема Бога-нема майбутнього..та і теперішнє надто туманне..
Тільки так можна підняти моральність нації,,зважаючи на сторонній,посилиний вплив "тих хто несе свободу"
Дякую...
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ