+Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

говоримо про все на світі

Модератори: Artur, ihor

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення andrey s. » 19 квітня 2011, 07:09

о.Олег писав:...
Ви в Почаєві на "екуменічному молебні" бути не могли: не просто так там не приймають Ваші наміри на молитву :)
в Почаєві проводяться екуменічні молебні! :D
фрази, гасла... :(
Чи Ви думаєте, що обман (подавання своїх імен через православного добродія) творить екуменізм? Ні - з їх позиції Ви ту молитву просто вкрали :( Обман почаївських монахів - це не екуменізм: це просто обман, прошу пана... Окрім того, люди, яким Ви пропихнули свої картки з іменами, не лише вважають Вас-католика нехрещеним або єретиком (це та причина, чому не приймаються Ваші молитви), - вони ще й у випадках пропихання таких карток скажуть "молитва недействительна"

Отець,але тут є і хороша сторона.Правда не знаю на скільки вона велика.Но історії такі чув,навіть одного знаю з виду(священник).Я зараз про то,що цей М.П.дурдом бачать і УПЦ,і це служить причиною переходу багатьох священників в УПЦ,а навіть в УГКЦ.Чи чули Ви подібне????
Доречі,пан Йосип напевне забувся коли почаїв назвав УПЦ.Така дрібничка,а як все міняє.(це я Вас п.Йосип відмазую,бо вже раніше хтось питався у Вас,чи Ви чайок з Москвою не попиваєте.)
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 19 квітня 2011, 08:13

andrey s. писав:,бо вже раніше хтось питався у Вас,чи Ви чайок з Москвою не попиваєте.)

Орієнтуйтеся на псевдо (нік). :crazy:
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 19 квітня 2011, 09:26

andrey s. писав:...Доречі,пан Йосип напевне забувся коли почаїв назвав УПЦ...

якщо добре розумію, офіційно вони так і називаються (УПЦ), а та,про яку Ви думаєте офіційно називається УПЦ КП
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 19 квітня 2011, 10:34

о.Олег писав:
andrey s. писав:...Доречі,пан Йосип напевне забувся коли почаїв назвав УПЦ...

якщо добре розумію, офіційно вони так і називаються (УПЦ), а та,про яку Ви думаєте офіційно називається УПЦ КП
З повагою, о.Олег

Да ужжжж...Скільки живу,ще такого дня не було щоб щось нового не взнав......(доречі на сайті Почаїва це по якісь причині не вказано.Просто православні).
Але я ніц не розумію :) ,того пробачте моє незнання.До сьогоднішнього дня я думав що УПЦ це всі КП.А виявляється що є УПЦ для яких КП не авторитет.Тоді якого ієрарха вони мають???? Хіба на Україні є два православних патріарха???? якщо так,то мені взагалі це все складно....А УПЦ МП-круто.. ніц не скажеш....
Ох ця політика.....доводить до душевних тривог :) .
Дякую....

viter
Модератор
Модератор
Контактна інформація:

Повідомлення viter » 19 квітня 2011, 12:29

andrey s. писав:доречі на сайті Почаїва це по якісь причині не вказано.Просто православні.

Виглядає так, що МП вважає себе єдиним православним в Україні, інші (УПЦ КП та УАПЦ) для них - розкольники.
Господи Ісусе Христе Сину Божий, помилуй мене грішного.

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 19 квітня 2011, 12:36

viter писав:
andrey s. писав:доречі на сайті Почаїва це по якісь причині не вказано.Просто православні.

Виглядає так, що МП вважає себе єдиним православним в Україні, інші (УПЦ КП та УАПЦ) для них - розкольники.

Люди...мені страшно :sorry: ...коли я взнаю якусь нову назву церкви.УАПЦ....виявляється й така є.Я просто ніколи цим питанням не переймався,бо ще мало знаю за устрій Католиків,того сильно на них не акцкнтував.Я ж Католик,мушу спочатку добре знати як у нас.,а як у них,це по настрою :) .

viter
Модератор
Модератор
Контактна інформація:

Повідомлення viter » 19 квітня 2011, 12:46

andrey s. писав:Люди...мені страшно :sorry: ...коли я взнаю якусь нову назву церкви.УАПЦ....виявляється й така є.Я просто ніколи цим питанням не переймався,бо ще мало знаю за устрій Католиків,того сильно на них не акцкнтував.Я ж Католик,мушу спочатку добре знати як у нас.,а як у них,це по настрою :) .

Пане andrey s., Ви що тільки недавно в Україну звідкись приїхали? :)
Для Вас, УАПЦ - Українська Автокифальна Православна Церква. В нас, в Франківську, їх храм - це той, здається, що в нас кажуть "голуба церква" (навпроти ратуші). Храм Київського Патріархату на вул. Василіянок, недалеко від василіянського жіночого монастиря. А Московського Патріархату - на початку вул. Чорновола. Може ще десь якісь православні є, але я не знаю (знаю, що є церква з православним хрестом недалеко від кольца на Чорновола, але не знаю що то за патріархат). :)
P.S. Міг помилитися щодо православних храмів в Франківську, хто має точнішу інформацію, то прошу мене поправити.
Господи Ісусе Христе Сину Божий, помилуй мене грішного.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 19 квітня 2011, 13:06

andrey s. писав: ...Я просто ніколи цим питанням не переймався...

і не кажіть - я грішний ніби навіть дуже знаюся на проблематиці тих поділів, але і мене можна здивувати: зустрівся з українською віткою Катакомбної Православної Церкви (підлягає не російському єпископу, а єпископу в Німечині). А окрім УАПЦ існує ще УАПЦ (оновлена) - з дуже нмсд хорошим єпископом (+Ігор Ісіченко) на чолі (туди ще з Апостольської Православної Церкви перейшов дуже цікавий о.Кротов - опротестував дозвіл цієї Церкви на одружених єпископів). А ще старообрядці і... :)
не буду Вас згіршувати :(
з повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 19 квітня 2011, 13:16

о.Олег писав:
andrey s. писав: ...Я просто ніколи цим питанням не переймався...

і не кажіть - я грішний ніби навіть дуже знаюся на проблематиці тих поділів, але і мене можна здивувати: зустрівся з українською віткою Катакомбної Православної Церкви (підлягає не російському єпископу, а єпископу в Німечині). А окрім УАПЦ існує ще УАПЦ (оновлена) - з дуже нмсд хорошим єпископом (+Ігор Ісіченко) на чолі (туди ще з Апостольської Православної Церкви перейшов дуже цікавий о.Кротов - опротестував дозвіл цієї Церкви на одружених єпископів). А ще старообрядці і... :)
не буду Вас згіршувати :(
з повагою, о.Олег

Дякую,,бо ці страсті сьогодні мені не потрібні.Але такі поділи це знущання не тільки з віри,а і з держави зокрема.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 19 квітня 2011, 13:31

andrey s. писав:...Але такі поділи це знущання не тільки з віри,а і з держави зокрема.

як і наші розкольники: ковпаківці, догналівці...
це дійсно - знущання з Бога і України :(
молімося
З повагою, о.Олег

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 19 квітня 2011, 14:57

о.Олег писав:
Йосип Вісаріоноаич писав:...Колишній глава УГКЦ Л.Гузар говорив, що " хто не хоче приймати участі в екуменічних молебнах, той не є християнином" (липень 2009, радіо Воскресіння), а Ви пишете тут зовсім протилежне?...

зовсім не пишу протилежного - Ви в Почаєві на "екуменічному молебні" бути не могли: не просто так там не приймають Ваші наміри на молитву :)
в Почаєві проводяться екуменічні молебні! :D
фрази, гасла... :(
Чи Ви думаєте, що обман (подавання своїх імен через православного добродія) творить екуменізм? Ні - з їх позиції Ви ту молитву просто вкрали :( Обман почаївських монахів - це не екуменізм: це просто обман, прошу пана... Окрім того, люди, яким Ви пропихнули свої картки з іменами, не лише вважають Вас-католика нехрещеним або єретиком (це та причина, чому не приймаються Ваші молитви), - вони ще й у випадках пропихання таких карток скажуть "молитва недействительна" :( . Як і "свечи, купленные вне храма не являются благодатными" :( Звичайно - абсурд: "действительна", "являются"; але питання залишається: нащо це все пророблювати, та ще й грішити (обманювати)? А тепер ще оправдовувати себе "екуменічним молебнем" (надіюсь - Ви просто не розумієте, що такі молебні можуть бути лише без обману: як спільна молитва представників різних церковних спільнот, без поповненого Вами гріха :( )

Йосип Вісаріоноаич 16 квітня 2011р. написав:

В Почаєві також буваю. Коли хочу подати там на Службу, то першим, без їх запитань, кажу, що є греко-католиком і, даючи список і пожертву, прошу (по-людськи) того, що їх приймає, аби він особисто (як православний) це подав; відмов ще ніколи не було. "В чужий монастир зі своїм Статутом не ходять"; і на то немає ради.[/quote]

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 19 квітня 2011, 15:37

Йосип Вісаріоноаич писав:Йосип Вісаріоноаич 16 квітня 2011р. написав:

так і прочитав. Ви це називаєте екуменічним молебнем? +Гузар трошки ( :D ) про інше. Але нехай - питання не знімається: яким чином Ви сприяєте подоланню мурів (і далі по Вашому тексту)?
З повагою, о.Олег

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 19 квітня 2011, 21:37

о.Олег писав:
Йосип Вісаріоноаич писав:Йосип Вісаріоноаич 16 квітня 2011р. написав:

так і прочитав. Ви це називаєте екуменічним молебнем? +Гузар трошки ( :D ) про інше. Але нехай - питання не знімається: яким чином Ви сприяєте подоланню мурів (і далі по Вашому тексту)?
З повагою, о.Олег

Ніколи не приймав участі в екуменічних молебнах; і не є у цій справі фахівцем.
Жодним чином не прагну руйнувати ті мури, котрі люди набудували в Церкві; якщо на це був допуск Божий, то були і вагомі причини. Зрештою ці мури і так не сягають до небес; мабуть це єдиний, суто особистісний, шлях їх подолання (піднятися над ними).

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 19 квітня 2011, 21:47

Ой народе, народе.
Ну і філософія у нас: "Мури не сягають неба", " Я вірю в Церкву яка починається від матері Терези , закінчується з Че Геварою та йде вперед не дивлячись на Ватикан" :) Церква, віра.....
Знущання є те, над Церквою, що у нас неодмінно Віра, Церква = держава. Але потрібно розрізняти ці два чинники і не ставити на одному рівні.

Бо тут можна підійти і до такого, що всі ті поділи придумали на землі, отож все рівно куди і як йти. Православні, Католики яка різниця. Адже ж потрібно валити мури:)

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 19 квітня 2011, 23:22

romanm писав:Ой народе, народе.
Ну і філософія у нас: "Мури не сягають неба", " Я вірю в Церкву яка починається від матері Терези , закінчується з Че Геварою та йде вперед не дивлячись на Ватикан" :) Церква, віра.....
Знущання є те, над Церквою, що у нас неодмінно Віра, Церква = держава. Але потрібно розрізняти ці два чинники і не ставити на одному рівні.

Бо тут можна підійти і до такого, що всі ті поділи придумали на землі, отож все рівно куди і як йти. Православні, Католики яка різниця. Адже ж потрібно валити мури:)

Дійсно більшість тих "мурів" сягає вже до небес. Сподіваюся, що між католиками і православними так ще не є. Коли прийде антихрист він усі ці мури, кажуть, зруйнує; чи вірніше, як на мене, лише узаконить вже зруйноване до нього людською байдужістю (прикритою красивими благими намірами).
Церква це, зокрема, свобода, держава - це завжди, як мінімум необхідний, примус (чи насильство): Коли людина зрікається власної свободи (чи міняє її на щастя), то як вона може відрізняти ці дві "соціальні інституції"?

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 21 квітня 2011, 21:17

У Страсну П’ятницю на Запоріжжі відкриють пам’ятник Леніну http://www.credo-ua.org/2011/04/43926

І ще одне знущання : Рада прирівняла комуністичний прапор до державного http://tsn.ua/ukrayina/rada-pririvnyaly ... vnogo.html
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 25 квітня 2011, 18:53

andrivovk писав:У Страсну П’ятницю на Запоріжжі відкриють пам’ятник Леніну http://www.credo-ua.org/2011/04/43926

У цьому році Страсна П'ятниця і день народження В.І. Леніна (22 квітня) співпали в часі.
Хіба поминати померлих (в т.ч. й грішних) християнська віра забороняє? Чи може Вам подобаються усі памятнички набудовані у Львові за остані два десятиліття? І Ви бачите проблеми лише в Запоріжжю?
andrivovk писав:І ще одне знущання : Рада прирівняла комуністичний прапор до державного http://tsn.ua/ukrayina/rada-pririvnyaly ... vnogo.html

Цей прапор не є комуністичним, як таким, це бойовий прапор однієї з військових частин, котра штурмувала Берлін і, зокрема, Рейхстаг; що на ньому і має бути вказано. З комуністами його повязує лише червоний колір.
Ніякого прирівняння до державного прапора України не було; був лише дозвіл Ради на використання його виключно на день Перемоги 9 травня.

П.С. Одним потрібна соборна Україна, а іншим великі потрясіння.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 25 квітня 2011, 19:43

Йосип Вісаріоноаич писав:
andrivovk писав:У Страсну П’ятницю на Запоріжжі відкриють пам’ятник Леніну http://www.credo-ua.org/2011/04/43926

У цьому році Страсна П'ятниця і день народження В.І. Леніна (22 квітня) співпали в часі.
Хіба поминати померлих (в т.ч. й грішних) християнська віра забороняє? ...

цікаве поминання :D
:(
але проблема тут не у даті чи пам'ятнику, а в страшній людині, якій його поставили...
З повагою, о.Олег

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 25 квітня 2011, 22:05

о.Олег писав:

Хіба поминати померлих (в т.ч. й грішних) християнська віра забороняє? ...

цікаве поминання :D
:(
але проблема тут не у даті чи пам'ятнику, а в страшній людині, якій його поставили...
З повагою, о.Олег

Прошу тоді назвати когось кращого від Леніна з реальних політиків Росії того часу?

І чи взагалі може бути державний діяч такого рівня "нестрашною" для підлеглих людиною (особливо у часи великої смути)?

luksander
старець
старець

Повідомлення luksander » 25 квітня 2011, 22:07

Хіба поминати померлих (в т.ч. й грішних) християнська віра забороняє? Чи може Вам подобаються усі памятнички набудовані у Львові за остані два десятиліття? І Ви бачите проблеми лише в Запоріжжю?
П.С. Одним потрібна соборна Україна, а іншим великі потрясіння.

Володимир Ульянов напевно був хрещений і, можливо, розкаявся в останньому часі свого життя за свої вчинки – тому поминати його може і потрібно за християнським звичаєм. Але …
Пам’ятник ставлять не хрещеному Ульянову, який розкаявся у своїх гріхах, а Леніну як втіленню людиноненависницької безбожної ідеології. Такий, свого роду, бовван.
А насправді – це просто маніпулювання людьми. Які там поминки? :Search:

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 25 квітня 2011, 22:39

Йосип Вісаріоноаич писав:... Прошу тоді назвати когось кращого від Леніна з реальних політиків Росії того часу?
І чи взагалі може бути державний діяч такого рівня "нестрашною" для підлеглих людиною (особливо у часи великої смути)?

а є за що ставити пам'ятник Леніну в Україні?
З повагою, о.Олег

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 26 квітня 2011, 01:04

luksander писав:Володимир Ульянов напевно був хрещений і, можливо, розкаявся в останньому часі свого життя за свої вчинки – тому поминати його може і потрібно за християнським звичаєм. Але …

Може й прийняв св. Тайну Хрищення. Ще раніше читав, що при кінці свого життя, за свідченням однієї медсестри, Ленін каявся... Просив прощення у всіх за скоєне, навіть у столів і стільців. Казав, що відчуває, що топиться у морі крові. За його висловом, суспільству потрібні такі люди як св. Франциск з Асижа, бо саме з багатьма такими як той святий Росія може бути врятована... :shock:
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 26 квітня 2011, 13:52

В усіх царських документах Ленін значився як православний (і росіянин); немає підстав сумніватися чи він був хрещеним.

В часи правління Леніна (і завдяки його особистим старанням) Україна з кількох губерній стала республікою; тобто він є одним з творців нашої державності (хотів він цього чи нехотів). Фіни за подібне поставили йому памятник, чому ми повинні засуджувати тих хто це робить сьогодні в Україні?

Ленін ще у квітнні 1917р. (на думку багатьох дослідників) акуратно відкинув марксизм ( з його космополітизмом) і талановито повернув дику стихію революцію у національне русло (за що його так ненавиділо і ненавидить плем'я троцькістів, з їх "мировой революцией"), у розбудову національної (російської чи словянської) держави.
Коли ми хочемо будувати в Україні українську національну державу, то нам не личить кидати "каміння" в сторону Леніна. Досить обмежитися конструктивною критикою конкретних вчинків цієї історичної особи.

П.С. Моє запитання, хто був кращим за Леніна з тодішніх політиків, залишається в силі.

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 26 квітня 2011, 17:04

o.Mykil писав:
luksander писав:Володимир Ульянов напевно був хрещений і, можливо, розкаявся в останньому часі свого життя за свої вчинки – тому поминати його може і потрібно за християнським звичаєм. Але …

Може й прийняв св. Тайну Хрищення. Ще раніше читав, що при кінці свого життя, за свідченням однієї медсестри, Ленін каявся... Просив прощення у всіх за скоєне, навіть у столів і стільців. Казав, що відчуває, що топиться у морі крові. За його висловом, суспільству потрібні такі люди як св. Франциск з Асижа, бо саме з багатьма такими як той святий Росія може бути врятована... :shock:

Теж це читав в одному з номерів "Пізнай правду"
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 27 квітня 2011, 09:22

Йосип Вісаріоноаич писав:... Фіни за подібне поставили йому памятник, чому ми повинні засуджувати тих хто це робить сьогодні в Україні?..

а у нас (в Україні) вже є пам'ятник Лєніну :) та і Ви дуже вже підтасовуєте до фінської ситуації: невже згаданий пам'ятник поставили Лєніну, як творцю України? :D
Хоч він дійсно "не хотів" - якщо вже ставити пам'ятник, то українцям, які заявили про свою окремішність, Злуку і, хоч не втримали Державу, змусили лєніних про людське ("світової громадськості") око навести туману: "не Імперія ми, а союз" - що нмсд не робить з ссср щось якісно краще, аніж "тюрма народів" :(
Йосип Вісаріоноаич писав:... Коли ми хочемо будувати в Україні українську національну державу, то нам не личить кидати "каміння" в сторону Леніна. Досить обмежитися конструктивною критикою конкретних вчинків цієї історичної особи...

а пам'ятник то нащо ставити? За те, що "відкинув марксизм"? Як в анекдоті виходить: "ага-ага - я тебе надурив: наш тато не в підвалі застрілився, а на горищі повісився" :( І як можна "конструктивно критикувати", наприклад, виморювання голодом українців в 1922-23 роках за зовсім нерівних умов для тих, хто займається ставленням пам'ятників і тих, хто, власне, критикує?
Йосип Вісаріоноаич писав:... П.С. Моє запитання, хто був кращим за Леніна з тодішніх політиків, залишається в силі...

кращим в значенні успішнішим? Чи християнськішим (раз ми вже з Вами християни)? Спробуйте надати критерії "кращості" (як християнин християнину, будь-ласка: як політик політику не давайте - я не політик).
З повагою, о.Олег

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 27 квітня 2011, 09:47

о.Олег писав:а у нас (в Україні) вже є пам'ятник Лєніну

Не один і не два їх є... :shock:
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 27 квітня 2011, 10:44

o.Mykil писав:

так - це я грішний так сміюсь з того "фінського аргументу".
З повагою, о.Олег

vitalko
старець
старець

Повідомлення vitalko » 27 квітня 2011, 11:00

Йосип Вісаріоноаич писав:Цей прапор не є комуністичним, як таким, це бойовий прапор однієї з військових частин, котра штурмувала Берлін і, зокрема, Рейхстаг; що на ньому і має бути вказано. З комуністами його повязує лише червоний колір.

Перемогу кого над ким - одного окупанта над іншим?
І той прапор (протопипом якого був той же радянський прапор), який кинув в ярмо мою країну на 70 років, який загнав мою церкву в підпілля, і закатував/ув"язнив усю еліту нації, а всіх решта зробив рабами(які до тепер не вміють думати як вільні люди) я маю шанувати на рівні з державним?
Шановний, в якій країні і епосі живете - в незалежній Україні чи все ще в СРСР?

Прапор цей, як би його не називали, і які ярлики не вішали, є даниною компартії, нсмд( щоб і далі голосувала за закони регіоналів) і водночас плювком в очі народу України, якому вкотре вказують на його місце.
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 27 квітня 2011, 11:51

o.Mykil писав:

Та хоть 10,можна і в цьому знайти плюс :) .
У Японців в великих корпораціях є спеціальна кімнатка з опудалом боса,і вони туди заходять щоб душу відвести :) .
І якщо в нашому місті поставлять такий памятник,то я буду приносити в ящочку яйця і всякий непотріб(яйця тільки по вел. святах :) ),щоб люди які бажають вправлялись в влучності.Можна навіть зробити платний атракціон і кошти віддавати на благочинність(це фантазії).
п.Йосип,я до хрещеного леніна ніц не маю,Бог йому суддя,а ось до породження його люцкої думки(ідеї) у мене є притензії,і я маю на них право.
Все....

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 27 квітня 2011, 14:09

vitalko писав:
Йосип Вісаріоноаич писав:Цей прапор не є комуністичним, як таким, це бойовий прапор однієї з військових частин, котра штурмувала Берлін і, зокрема, Рейхстаг; що на ньому і має бути вказано. З комуністами його повязує лише червоний колір.

Перемогу кого над ким - одного окупанта над іншим?
І той прапор (протопипом якого був той же радянський прапор), який кинув в ярмо мою країну на 70 років, який загнав мою церкву в підпілля, і закатував/ув"язнив усю еліту нації, а всіх решта зробив рабами(які до тепер не вміють думати як вільні люди) я маю шанувати на рівні з державним?
Шановний, в якій країні і епосі живете - в незалежній Україні чи все ще в СРСР?

Я живу в Україні. І стараюся рахуватися з усм, що було у її історії, а не лише з тим, що мені подобається.
Це рішення Ради Вас особисто ні до чого не зобовязує, коли ви не є чиновником.
Помяніть моє слово: Те, що Ви тут говорите про комуністів, завтра будуть говорити про помаранчевих революціонерів. І Ви будете мовчати, хоч і будете зати, що це не справедливо.

А стосовно окупантів; Ви, що хочете опустити український народ до статусу проститутки, котру хто хотів той і брав, бо вона була "розумною" і не чинила опору.
vitalko писав:Прапор цей, як би його не називали, і які ярлики не вішали, є даниною компартії, нсмд( щоб і далі голосувала за закони регіоналів) і водночас плювком в очі народу України, якому вкотре вказують на його місце.

Ви це найперше скажіть професійним "українцям" з депутатського корпусу Львівщини, котрі, своїм недалекоглядним популізмом, спровукували згадане рішення Ради (не залишивши їй іншого вибору). Якщо кожна область буде вирішувати які свята святкувати і з якою символікою, то чи має держава Україна майбутнє?

Повернутись до “Балачка”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 41 гостей