+Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

говоримо про все на світі

Модератори: Artur, ihor

прочанка
старець
старець

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення прочанка » 02 травня 2011, 11:41

Львівські «рухівці» закликали владу припинити підготовку провокацій на 9 травня
http://vgolos.com.ua/politic/news/41721.html
Яценюк: влада планує організувати провокації 9 травня у Львівській області

"Вони зараз зробили велику провокацію, - підкреслив політик. - Я переконаний у тому, що це частина підготовленого плану. Провокацію того, щоб зараз замість того, щоб люди святкували, щоб люди шанували, замість того, щоб люди підтримували тих ветеранів, які залишилися, і дійсно висловили свою повагу, зараз проходитиме політична боротьба на кістках".

При цьому, з його слів, влада готує сутички людей у ​​Львівській області.

"У мене є інформація, що вони готують серйозні провокації в першу чергу у Львові та у Львівській області для того, щоб там були сутички людей, - повідомив він. - Нам потрібно дуже чітко і дуже відповідально поставитися до 9 травня. Саме до цього 9-го травня. Не дайте можливості владі втягнути нас у провокацію".

Яценюк знову закликав Президента Віктора Януковича ветувати або не підписувати вказаний закон .http://ukranews.com/uk/news/ukraine/2011/04/30/42594

Нам залишається тільки молитись про мудрість хоча би для тих політиків, які можуть зупинити цей "сатанинський шабаш", цю продуману проти Львова акцію...
Не бійтеся!

Злий Іван
старець
старець

Повідомлення Злий Іван » 03 травня 2011, 11:38

luksander писав:
прочанка писав:Російські націоналістичні організації планують на День Перемоги у Львові розгорнути 15-метровий прапор СРСР.

Дізнавшись про акцію, львівські націоналісти розповсюдили листівки із закликами не допустити проведення Параду Перемоги у Львові і "перевиховувати"гостей. Вони навіть готові перекрити в'їзд до міста. Львівська "Свобода" заявила, що в День перемоги очікує у Львові масових заворушень з боку проросійських націоналістів.

Як на мене, то найліпше було б проігнорувати цю провокацію, мовчки спостерігаючи за купкою цих нещасних...
Та хлопці з російських спецслужб не дарма хліб їдять, боюсь що буде що розповісти ЗМІ після цього "святкування" :(

Пропоную не ігнорувати, а допомогти їм -- вистелити їхню дорогу фотографіями замордованих комуністами людей.
Тоді всі будуть знати яким був шлях червоного прапора!
Називайте речі своїми іменами ̶ люди краще вас розумітимуть.

ShMariam
Модератор
Модератор

Повідомлення ShMariam » 03 травня 2011, 11:57

Злий Іван писав:Пропоную не ігнорувати, а допомогти їм -- вистелити їхню дорогу фотографіями замордованих комуністами людей.

Геніальна ідея. :good: Де візьмем фотографії? :)
Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 03 травня 2011, 12:01

Злий Іван писав:
Пропоную не ігнорувати, а допомогти їм -- вистелити їхню дорогу фотографіями замордованих комуністами людей.

Ідея досить свіжа,як на мене))),але незнаю чи це доречно в контексті дня перемоги,,,хоча я сумніваюсь що ті "прапороносці" думають і організовують таке в честь цього дня.Але 100% впевненний що якщо їм "надавати по гриві", то буде цирк на дроті :) ,мені навіть цікаво чим все кінчиться,а це рідко буває :pardon: .
Після цього дня багато що стане на свої місця...
Просто маю свою думку,вона трохи не співпадає,а точніше сама ваща для виконання...
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 04 травня 2011, 19:46

:( при кожній статті про майбутні "святкування" є коментарі... В більшості пишуть неадекватні або "свої". Ніякі фотографії їх не спинять - це ж ЗОМБІ! Ненависть до нас сидить у них в генах. Вони ж бо розповідають, що принесли нам культуру, мову, набудували нам заводів, врятували від поляків і австріяків. Це елементарна заздрість! І дії суто москальські з монгольським началом - знищити противника, в першу чергу, морально. Вони відчувають, що "не дотягують", тому й намагаються, поки в силі, нам залякати, зломити і знищити. Якби можна було зробити в той день Хресний Хід центром міста! Як в квітні... День жалоби і пам"яті. Ніяких прапорів - ХРЕСТ і хоругви! Молитва, що лине до Неба
Не бійтеся!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 04 травня 2011, 22:17

прочанка писав::( при кожній статті про майбутні "святкування" є коментарі... В більшості пишуть неадекватні або "свої". Ніякі фотографії їх не спинять - це ж ЗОМБІ! Ненависть до нас сидить у них в генах. Вони ж бо розповідають, що принесли нам культуру, мову, набудували нам заводів, врятували від поляків і австріяків. Це елементарна заздрість! І дії суто москальські з монгольським началом - знищити противника, в першу чергу, морально. Вони відчувають, що "не дотягують", тому й намагаються, поки в силі, нам залякати, зломити і знищити. Якби можна було зробити в той день Хресний Хід центром міста! Як в квітні... День жалоби і пам"яті. Ніяких прапорів - ХРЕСТ і хоругви! Молитва, що лине до Неба

П.Прочака,я це трошки бачу по іншому.Тобто думка спільна,але з своїми нюансами.Ви пишете "зомбі",,і це трохи не зовсім так,а навіть гірше.
Я про те,що майже всі "зомбі"вже померли.Я кажу за людей які були учасниками тої страшної війни,які справді проливали свою кров.І справді багато людей того покоління були як "зомбі",в сенсі ідеології.Але я вжив це слово трошки грубо,і я поважаю тих "зомбі" які воювали за ту краіну,а головне перемогли.Тобто я не приймаю слово "зомбі",а заміняю його на Ветерани,герої війни.(доречі дуже жорстокої війни).Вони попри все мають право на цей день,і як його святкувати це їх справа,і ми це маєм поважати.Це складний був час,і справді люди йшли на смерть з імям сталіна,це сильна зомбація,і я поблажливо ставлюсь до тих які були учасниками війни,і багато з них були зазомбовані ідеєю.
Але якраз тут і суть.Ті хто зараз організовують цей цирк,навіть відношення до цього не мають.Тобеж це не "зомбі",бо у них нема сліпої віри в те що роблять.Тобто можливо ще лишились не багато,али ними,а головне на їх "костях", роблять щось зовсім інше.Там вже нема тої ідеології,а є щось набагато гірше.
п.Прочанка,якщо ті що зараз це організовують і "зомбі",то їх зомбують тільки гроші і жадоба.Там нема ніякої,навіть тої колишньої ідеології.Взагалі нічого спільного.
Це все банальна політично-провокаційна акція,а навіть етнічно-політична.Це такий бруд,що годі говорити,бо стошнить :) .
І насправді вони хотять зробити з нас "зомбі",тобто "зомбувати" нас ненавистю.Бо вони зараз слабкі,і їм ця буча додасть сил.
Про яку ідею можна казати,якщо я точно знаю,що можна заробити 200 гр. за день(той день),є і по 500,але там крутіші обовязки.Тобто їм важлива кількість.
Шкода шо я не можу це довести,тобто вони завжди можуть "зїхати" з цього.(маю таку інфу від людини яка справді знає,і я вірю їй,бо добре її знаю)Це не дивно,бо організатори мають колосальний досвід в організації такого,це їхня робота,грамотно все організовувати(доречі високооплачувана робота).
Звирнете увагу на молодих "прапороносців",я на 100% впевненний, що 80 % людей молотше за 30 років,які будуть брати участь в цьому, незнають елементарного з "кумуністичної ідеї",історії війни,і все таке.Думаю багато з них просто не знає дня і місця початку війни :) ,а про Радянську Армію(полководців,маршалів) взагалі ніц,"Ніхт ферштейн :) ",то про яких ідейних "зомбі" можна казати.
Цим всім цирком буде рухати БАБЛО,іто по ходу не маленьке.(шоб вони в тих своїх штабах "пообкакувались" :) ),такий штаб з готівкою і не гріх ограбити з особливим ценізмом.(не зважайте,це я фільмів надивився :),жартую я так).
Якби ми були свідома нація,тобто єдні в цьому,я би закликав всіх,проявити в цей день демонстративну(показову) байдужість до їхнього цирку,і засобам змі так само.І організувати в іншому кінці міста Службу Божу,в память жертвам тієї страшнючої війни.Люди які справді цим журяться,прийдуть на поминальну Службу,якщо навіть не дуже вірять в Бога.
Так що все набагато гірше ніж "зомбі",це просто Знущання з України.Але що болючіше,це ПРОПЛАЧЕНЕ ЗНУЩАННЯ українців З УКРАЇНИ...
От такі пироги :(

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 05 травня 2011, 11:05

:) поясню свою думку - зомбі, ті, що як папуги повторюють всілякі дурниці, які їм насаджує преса, телебачення, тлумачення історії різними "мудрагелями-знавцями". А те, що тут крутяться великі гроші, то й сумніву нема. Політика - дуже брудна справа :bad:

Але є і хороші новини http://zik.com.ua/ua/news/2011/05/05/285921
Не бійтеся!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 05 травня 2011, 11:24

скільки люду- стільки чуда :lol: Ніяк бідаки не можуть визначитись, хто для них головніший :D http://ukranews.com/uk/news/ukraine/2011/05/03/42738

У Харкові вживаються безпрецедентні заходи безпеки у зв'язку з приїздом московського патріарха Кирила. Про це повідомляє Glavnoe.ua з посиланням на свої джерела.

"Такого не було навіть під час візиту Медведєва і Януковича в квітні минулого року", - сказав співрозмовник.

"Зокрема, ця команда прибрати з площі Свободи луна-парк. Як повідомили робочі атракціонів, "до 7 травня нас тут не повинно бути", - сказано в повідомленні.

Крім того, за інформацією джерела, вирішується питання про те, яким чином "прикрити" пам'ятник Леніну. Як робоча версія, розглядається пропозиція чимось завісити пам'ятник.

Як наголошується, 8 травня Кирил виступить з проповіддю на найбільшій площі Європи - площі Свободи, де вже почали монтувати сцену.

"Якщо уявити, що харківська площа Свободи - це храм, то Кирило повинен читати проповідь з боку вулиці Сумської. Таким чином, патріарх буде звертатися не тільки до парафіян, але й до Леніна, пам'ятник якому встановлено в західній частині площі", - наголошується в публікації.
Не бійтеся!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 05 травня 2011, 12:46

Якщо чесно,то я далекий від цього всього,але скидається що без нього не обійшлося і з Днем Перемоги.Щось все частіше чути це імя тут на Україні.
Патріарху якось не личить опускатись до таких концертів,як на мене...Патріарх всетаки,а поведінка банального депутата.
Ну побачимо,спішити з словами не буду.

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 05 травня 2011, 12:51

про це вже попереджували... Вовки в овечих шкурах... 8)
Не бійтеся!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 05 травня 2011, 13:02

Таке положення:
Канонические подразделения Русской Православной Церкви не ведут политической деятельности и не предоставляют свои помещения для проведения политических мероприятий.
Кумедно :)

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 06 травня 2011, 09:24

andrivovk писав:
andrivovk писав:У Страсну П’ятницю на Запоріжжі відкриють пам’ятник Леніну http://www.credo-ua.org/2011/04/43926

А тим часом .....Головний капелан російської армії закликає очистити Росію від пам’ятників Леніну http://www.credo-ua.org/2011/04/44276

Україна не Росія. І немає на то ради; як би ви не старалися.

Читаючи ваш допис мені згадалися події десятилітньої давності, повязані з канонізацією двома українськими єпархіями Миколи ІІ. Який тоді хай підняли в Росії ті кого ви тут цитуєте і подаєте нам як приклад.

Ніяк не можете простити Леніну Троцького з його "мировой революцией"? Чи як?

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 06 травня 2011, 09:28

o.Mykil писав:"Неякісний націоналізм" http://www.pravda.com.ua/articles/2011/04/20/6122719

Виглядає так, що Тягнибок чимось не вгодив "шандоровичам".

Доведеться мені діяти за принципом "ворог моїх ворогів є моїм другом".

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 06 травня 2011, 09:59

прочанка писав:
Яценюк знову закликав Президента Віктора Януковича ветувати або не підписувати вказаний закон .http://ukranews.com/uk/news/ukraine/2011/04/30/42594

Нам залишається тільки молитись про мудрість хоча би для тих політиків, які можуть зупинити цей "сатанинський шабаш", цю продуману проти Львова акцію...

Вже підписав Президент цей закон.

Як на мене найбільшим недоліком попередньої помаранчевої влади була її цілковита нездатність показувати суспільству "хто в домі хазяїн"; ні інтелектуально, ні навіть брутально. З чого і користали усі злодії і проходимці винищуючи український народ.

Правомірно буде, у цій ситуації, називати провокаторами тих хто підбив місцеву Раду прийняти рішення, котре і спровокувало цей закон. Тих хто сьогодні чомусь так завзято критикують Тягнибока з його "Свободою". Можливо вони готують у Львові на 9 травня теракт???!!! Поки недалекоглядні правоохоронці активно "відпрацьовують" українських націоналістів (що, у певній мірі, є також не зайвим; враховуючи їх піддатливість до навіювань професійними провокаторами).

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 06 травня 2011, 10:45

Йосип Вісаріоноаич писав:
прочанка писав:

Вже підписав Президент цей закон.

Як на мене найбільшим недоліком попередньої помаранчевої влади була її цілковита нездатність показувати суспільству "хто в домі хазяїн"; ні інтелектуально, ні навіть брутально. З чого і користали усі злодії і проходимці винищуючи український народ.

Правомірно буде, у цій ситуації, називати провокаторами тих хто підбив місцеву Раду прийняти рішення, котре і спровокувало цей закон. Тих хто сьогодні чомусь так завзято критикують Тягнибока з його "Свободою". Можливо вони готують у Львові на 9 травня теракт???!!! Поки недалекоглядні правоохоронці активно "відпрацьовують" українських націоналістів (що, у певній мірі, є також не зайвим; враховуючи їх піддатливість до навіювань професійними провокаторами).

Ну про теракти давайте не говорити,хочаб з ціллю щоб комусь таке в голову, після прочитаного, не прийшло.
Але,прикол в тому,що організаторами таких "акцій", є ті самі які організовують "провокації" на такі "акції".Просто маю надію, що вони не перейдуть "планку люцкого життя".
Але молитви вірних Церкві можуть ці "старання" звести на нівець.І це не просто слова,це те в що я вірю.....
Марна всяка хитра зрада,Марна,марна і печать ворожа,Славно,славно встане правда Божа(з хресної дороги).
Молитись треба...

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 06 травня 2011, 11:10

andrivovk писав:
andrivovk писав:У Страсну П’ятницю на Запоріжжі відкриють пам’ятник Леніну http://www.credo-ua.org/2011/04/43926

А тим часом .....Головний капелан російської армії закликає очистити Росію від пам’ятників Леніну http://www.credo-ua.org/2011/04/44276
...Ніяк не можете простити Леніну Троцького з його "мировой революцией"? Чи як?

а можете пояснити, чому б то andrivovk на Вашу думку мав би перейматися Леніним саме через контекст Троцького?
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 06 травня 2011, 11:36

o.Mykil писав:"Неякісний націоналізм" http://www.pravda.com.ua/articles/2011/04/20/6122719

Виглядає так, що Тягнибок чимось не вгодив "шандоровичам".

Доведеться мені діяти за принципом "ворог моїх ворогів є моїм другом".

Тягнибок не має комусь "годити" чи "не годити". Якщо він хоче бути "носієм національної ідеї" і мати себе за нового Бандеру, то тут він явно не дотягає: цілі і методи не ті... Бандера виховувався у священичій родин(Батько, Андрій Бандера, греко-католицький священик, був у той час парохом в Угринові Старому. Походив із Стрия.Мати, Мирослава Бандера (* 1890, Старий Угринів — † 1921), походила зі старої священицької родини (була донькою греко-католицького священика з Угринова Старого).Дитинство Степан провів в Старому Угринові, в домі своїх батьків і дідів, виростаючи в атмосфері українського патріотизму та живих національно-культурних, політичних і суспільних зацікавлень.)і мав Бога в серці на відміну від новоявлених патріотів, які ходять містом і тільки барабанять.

А от про Тягнибока... цікаві роздуми, може домисли, а нема диму без вогню...
Служба безпеки УПА провела дослід стосовно Олега Тягнибока. Деякі висновки
http://ukr_nationalism.livejournal.com/1031717.html
" політиці стиль Тягнибока Олега нагадує стиль Тимошенко, кожен бореться за нацдемівський електорат своїми методами - вона почепила косу, а він кидається словом жид. Але мета одна - зробити кар"єру на тому атрибуті і воно у них добре виходить.

Жидоїдство Олега Тягнибока є добре продумане. Логічно, що про жидів мав би формуватися його світогляд, ще з дитинства, але по материній лінії, там всі біди від москалів. Тому я думаю, що це є його коник у політиці, як і тимошенчина коса."
Не бійтеся!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 06 травня 2011, 12:08

Львівський губернатор: маршів і провокацій у Львові 9 травня не буде
http://ukranews.com/uk/news/ukraine/2011/05/05/42886
Не бійтеся!

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 06 травня 2011, 14:40

Злий Іван писав:
luksander писав:
прочанка писав:Російські націоналістичні організації планують на День Перемоги у Львові розгорнути 15-метровий прапор СРСР.

Дізнавшись про акцію, львівські націоналісти розповсюдили листівки із закликами не допустити проведення Параду Перемоги у Львові і "перевиховувати"гостей. Вони навіть готові перекрити в'їзд до міста. Львівська "Свобода" заявила, що в День перемоги очікує у Львові масових заворушень з боку проросійських націоналістів.

Як на мене, то найліпше було б проігнорувати цю провокацію, мовчки спостерігаючи за купкою цих нещасних...
Та хлопці з російських спецслужб не дарма хліб їдять, боюсь що буде що розповісти ЗМІ після цього "святкування" :(

А вам не спадало на думку як це сприймуть ті учасники війни (чи навіть бойових дій), котрі у чинені подібних злочинів не приймали участі, або ті хто взагалі ніколи не був навіть комуністом (чи їх нащадки).

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 06 травня 2011, 14:49

Хлопці від «Родины» і «Русского единства» вже виїхали до Львова, – нардеп http://galinfo.com.ua/news/87256.html
Активісти "Родины" та "Русского единства" вже виїхали до Львова. Про це повідомив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

Виявляється, все дуже просто, виявляється, до нас ідуть з найблагішими намірами, і ми - такі погані... Просто соромно... Але могили, мабуть, родичі мають доглядати. Принаймні, так роблять ті, хто живий...
Ще один приклад фальші, як то можна обілити чорне і навпаки...

Від "Родины" та "Русского единства" вже виїхали хлопці до Львова. Там вони опікуються могилами загиблих у Великій Вітчизняній війні, займаються зараз упорядкуванням військових захоронень, які перебувають у занедбаному стані", - уточнив Колесніченко."Звідси стає зрозумілим ставлення місцевої влади до захоронень людей, які загинули під час Великої Вітчизняної війни. Зрозуміло й те, що ті, хто керує місцевими радами у цих областях (західноукраїнських), на жаль, крім епатажних речей, ніяк не можуть перед своїми виборцями звітувати. Адже у них є проблеми у комунальному господарстві, бюджетній сфері. Тому тамтешній місцевій владі треба відволікати своїх виборців від серйозних провалів в тому, за що вона відповідає", - резюмував Колесніченко.
Не бійтеся!

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 06 травня 2011, 14:52

прочанка писав:Служба безпеки УПА провела дослід стосовно Олега Тягнибока. Деякі висновки
http://ukr_nationalism.livejournal.com/1031717.html
" політиці стиль Тягнибока Олега нагадує стиль Тимошенко, кожен бореться за нацдемівський електорат своїми методами - вона почепила косу, а він кидається словом жид. Але мета одна - зробити кар"єру на тому атрибуті і воно у них добре виходить.

Жидоїдство Олега Тягнибока є добре продумане. Логічно, що про жидів мав би формуватися його світогляд, ще з дитинства, але по материній лінії, там всі біди від москалів. Тому я думаю, що це є його коник у політиці, як і тимошенчина коса."

Дуже "глибокий" дослід?! Я би не наважився на подібних дослідах будувати навіть свої припущення.

Раджу вам звернути увагу на те якого роду-племені були ті "москалі" з НКВД (у своїй більшості), у довоєнний і післявоєнний період на Західній Україні.

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 06 травня 2011, 15:12

andrey s. писав:]
Ну про теракти давайте не говорити,хочаб з ціллю щоб комусь таке в голову, після прочитаного, не прийшло.
Але,прикол в тому,що організаторами таких "акцій", є ті самі які організовують "провокації" на такі "акції".Просто маю надію, що вони не перейдуть "планку люцкого життя".
Але молитви вірних Церкві можуть ці "старання" звести на нівець.І це не просто слова,це те в що я вірю.....
Марна всяка хитра зрада,Марна,марна і печать ворожа,Славно,славно встане правда Божа(з хресної дороги).
Молитись треба...

Прошу не забувати, що ми маємо справу не з аматором і самоуком Бен-Ладеном. Згадайте відому подію, котру народ назвав "юлькіним грипом": Невже ви думаєте, що ЗМІ так гуділо тоді з ініціативи простих журналістів? Чи ви сьогодні зможете однозначно пояснити, у вищій мірі загаткові, причини смертей сотень людей у той час (списаних напред на пневмонію)?

А що стосується запропонованої вами молитви, то скажу: "На Бога надейся, а сам не плошай!"

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 06 травня 2011, 20:40

Йосип Вісаріоноаич писав:!
...Пропоную не ігнорувати, а допомогти їм -- вистелити їхню дорогу фотографіями замордованих комуністами людей.

А вам не спадало на думку як це сприймуть ті учасники війни (чи навіть бойових дій), котрі у чинені подібних злочинів не приймали участі, або ті хто взагалі ніколи не був навіть комуністом (чи їх нащадки).

мені спадало. Думаю - це шлях до люстрації. Щоб захотіли відмежувати себе від згаданих злочинів.
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 06 травня 2011, 23:34

andrey s. писав:]
Молитись треба...

Прошу не забувати, що ми маємо справу не з аматором і самоуком Бен-Ладеном. Згадайте відому подію, котру народ назвав "юлькіним грипом": Невже ви думаєте, що ЗМІ так гуділо тоді з ініціативи простих журналістів? Чи ви сьогодні зможете однозначно пояснити, у вищій мірі загаткові, причини смертей сотень людей у той час (списаних напред на пневмонію)?

А що стосується запропонованої вами молитви, то скажу: "На Бога надейся, а сам не плошай!"

Дуже шкода мені,,,я писав годину своє повідомлення Вам,в надії пояснити своє бачення,для кращого порузуміння.Але збій інтернету,і пов. пропало :) ,якщо хтось думає що це приємно,то помиляється :) .Але значить я погано написав(не зовсім коректно),і Ви його могли би не вірно зрозуміти.Тішу себе цим,а що мені ще залишається...
Просто напишу трошки,бо повторити не вдасться.
Я доповню вжите Вами:"На Бога надійся,а сам не плошай",,я згоден з цим,але в контексті:"Боже,дай мені розум і сили прийняти те,що я не можу змінити,,розум і мужність змінити те,що я можу,і мудрість відрізнити одне від іншого"(пробачте,дослівно не памятаю,буду вдячний коли хтось нагадає).
Просто добавлю від себе,що без молитви це не реально(для мене).Тобто у вжитому Вами, нема поділу між собою і Богом,бо надіюсь на Нього завжди,особливо коли хочу "сам не плошати :) ".Мозги це добре,це природньо.Но коли мозги "зросити" молитвою,то думається якось інакше.(маю таке спостереження).
Повірте,я не кажу що все просто,я кажу за те,щоб не ускладнювати вже складне.
Молитва це не гарне словечко(про це в іншій темі),це те в що я вірю.І я вірю,що моя скромна молитва додасться до інших таких,і вони підтримають добрий намір людини яка покликана до вирішення якоїсь складної ситуації,і наші молитви будуть їй підтримкою.Я навіть не знаю тої людини,але я впевненний, що молитва дойде до "адресата",і нігде інде.Бо вірю, що Бог її направить туди, куди потрібно,Він не помиляється,бо Він Бог який любить нас...
А про те,що без молитви в деяких намірах (які стосуються країни,або світу),мене би да-а-авно "шлях трафив". :) ,я взагалі мовчу.
Для мене необхідність молитви наскільки очевидна,що нема сенсу доводити це...Бо стараюсь, щоб це було основою....
Сподіваюсь ясно написався :) ..
Дякую...

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 07 травня 2011, 20:31

Християнину приписано молитися постійно, але молитви бувають різні; молитва-прослава, молитва -прохання і т.д. Так, молитися треба, але, як на мене, з проханнями потрібно бути стриманими, і використовувати їх лише тоді коли явно немає жодних власних засобів задоволення своєї вкрай необхідної потреби.
Мабуть кожного батька (а Бог є батьком усіх християн) дратує "дай" дітей, котре вони самі можуть піти і "взяти"; і добрий батько ніколи не буде задовільняти подібні прохання.

Зрештою йдіть на теми безпосередньо присвячені молитві; там ви отримаєте безсумніву кращу відповідь.

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 07 травня 2011, 21:46

Йосип Вісаріоноаич писав:Християнину приписано молитися постійно, але молитви бувають різні; молитва-прослава, молитва -прохання і т.д. Так, молитися треба, але, як на мене, з проханнями потрібно бути стриманими, і використовувати їх лише тоді коли явно немає жодних власних засобів задоволення своєї вкрай необхідної потреби.
Мабуть кожного батька (а Бог є батьком усіх християн) дратує "дай" дітей, котре вони самі можуть піти і "взяти"; і добрий батько ніколи не буде задовільняти подібні прохання.

Зрештою йдіть на теми безпосередньо присвячені молитві; там ви отримаєте безсумніву кращу відповідь.

Напевне п Йосип я так і зроблю,тобто послухаю Вас.Бо нема сенсу говорити про "приписи",я вів до потреби.А приписи мені байдужі,бо їх можна переписати,особливо коли хтось їх не хоче виконувати.
Ми балакали,але про різне.А Бога з людиною порівнювати,це так по люцкому :(
Дякую за пораду :) .

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 07 травня 2011, 21:50

Йосип Вісаріоноаич писав:Християнину приписано молитися постійно, але молитви бувають різні; молитва-прослава, молитва -прохання і т.д. Так, молитися треба, але, як на мене, з проханнями потрібно бути стриманими, і використовувати їх лише тоді коли явно немає жодних власних засобів задоволення своєї вкрай необхідної потреби.
Мабуть кожного батька (а Бог є батьком усіх християн) дратує "дай" дітей, котре вони самі можуть піти і "взяти"; і добрий батько ніколи не буде задовільняти подібні прохання...

насправді людина без Бога нічого не може і молимося ми не в значенні "дай" (нехай буде по моєму/нехай мені з "неба" впаде), а в значенні "дай" (нехай буде воля Твоя) - інакше це не Християнство. Як і не Християнством є думати, що "можу", тому не потрібно молитися
З повагою, о.Олег

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 08 травня 2011, 07:39

Американські науковці називають Януковича українським Путіном http://banderivets.org.ua/index.php?pag ... world/3695

Львівські науковці вважають прапор Перемоги «масштабною провокацією» http://www.credo-ua.org/2011/05/44565
Востаннє редагувалось 08 травня 2011, 08:56 користувачем o.Mykil, всього редагувалось 2 разів.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 08 травня 2011, 07:40

о.Олег писав:насправді людина без Бога нічого не може і молимося ми не в значенні "дай" (нехай буде по моєму/нехай мені з "неба" впаде), а в значенні "дай" (нехай буде воля Твоя) - інакше це не Християнство. Як і не Християнством є думати, що "можу", тому не потрібно молитися
З повагою, о.Олег

Воно то так, тільки тема інша!!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 08 травня 2011, 13:36

o.Mykil писав:
Львівські науковці вважають прапор Перемоги «масштабною провокацією» http://www.credo-ua.org/2011/05/44565

Незнаю тих "львовских науковцев" (незнайомий з їх науковими працями, знаю лише їх політичні заяви), але виглядає так (з останьої їх заяви), що вони серйозно хворіють фетишизмом. Справа не в прапорі Перемоги, як такому, а в "дивних" діях окремих осіб (і спільнот) спрямованих на загострення ситуації в Україні.

І тим більше далеко не кожен з тих підписантів може похвалитися, що не вчив галичан (поки їх нахабно обкрадали "новые жукраинцы") вважати ворожим усе повязане з червоним кольором і з радянським періодом життя України.

Повернутись до “Балачка”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 54 гостей