Яміг би сказати, що вже нічому не дивуюсь, але коли вперше такі речі знаходжу, подив є. А значить я вірю в дива

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
Michail писав:Тобто, ті християни малоосвічені і подають природне явище як чудо?..
Michail писав:Тобто, ті християни малоосвічені і подають природне явище як чудо?
Яміг би сказати, що вже нічому не дивуюсь, але коли вперше такі речі знаходжу, подив є. А значить я вірю в дива
о.Олег писав: Але біда, коли те чи інше ...гм... явище використовують не за призначенням (не для молитви, особистого пережиття Зустрічі), а для, якщо коротко, твердження типу "у вас благадати-то - НЕЕЕТ!!"
З повагою. о.Олег
Йосип Вісаріоноаич писав:Маскування як спосіб дії.
andrivovk писав:Не переживайте, ми не євреї а гої.Нас то не стосується.можна пити.
ShMariam писав:andrivovk писав:Не переживайте, ми не євреї а гої.Нас то не стосується.можна пити.
Не знаю... Читала, що компанія все ж відмовилася від використання клітин абортованих дітей (десь вже про це йшлося на Форумі). Але це оф-топ.
andrivovk писав:Не переживайте...
о.Олег писав:andrivovk писав:Не переживайте...
а це не я там намальований
Michail писав:о.Олег писав:andrivovk писав:Не переживайте...
а це не я там намальований
![]()
У найгіршому випадку, чи у найкращому?
Michail писав:Ze Pepsi ne "katytj". JAkby bula data unifikovana 01-01-58 To she b mozhna podumaty. A koly serednja zyfra 01-1-58, toprytjahnuto za vucha
о.Олег писав:Michail писав:Ze Pepsi ne "katytj". JAkby bula data unifikovana 01-01-58 To she b mozhna podumaty. A koly serednja zyfra 01-1-58, toprytjahnuto za vucha
перепрошую - не розумію. Можливо не є зрозумілим, адже люди хворіють сьогодні різними гм... віруваннями, тому на всякий випадок: мені ця підозра Пепсі виглядає просто ще одним прикладом віри в цифри - все можна притягнути за вуха для звинувачень кого небудь у чому небудь і саме з цього я грішний сміюсь
З повагою, о.Олег
Книга Откровение > Глава 8 > Стих 7:
7. І засурмив перший Ангол, і вчинилися град та огонь, перемішані з кров'ю, і впали на землю. І спалилась третина землі, і згоріла третина дерев, і всіляка зелена трава погоріла...
8. І засурмив другий Ангол, і немов би велика гора, розпалена огнем, була вкинена в море. І третина моря зробилася кров'ю,
9. і померла третина морського створіння, що мають життя, і загинула третина кораблів...
10. І засурмив третій Ангол, і велика зоря спала з неба, палаючи, як смолоскип. І спала вона на третину річок та на водні джерела.
11. А ймення зорі тій Полин. І стала третина води, як полин, і багато з людей повмирали з води, бо згіркла вона...
12.І засурмив Ангол четвертий, і вдарено третину сонця, і третину місяця, і третину зір, щоб затьмилася їхня третина, щоб третина дня не світила, так само ж і ніч...
viter писав:Цікаве словосполучення "автор Апокаліпсису".
Michail писав: Апокаліпсис - це не кінець світу, а назва книги Одкровення на грецькій мові
viter писав:Michail писав: Апокаліпсис - це не кінець світу, а назва книги Одкровення на грецькій мові
Дякую, буду знати, бо я справді думав, що апокаліпсис це кінець світу.
Michail писав:Нажаль христини Одкровення асоціювли собі з кінцем світу і помилково вживають Апокаліпсис замість Армагеддону.
andrivovk писав:Michail писав:Нажаль христини Одкровення асоціювли собі з кінцем світу і помилково вживають Апокаліпсис замість Армагеддону.
Мені здається, що і армагедон не означає кінець світу, як дехто з християн собі асоціює. Цитата з Біблії "І зібрав їх на місце, яке по-єврейському зветься Армагеддон.".Тобто це місце де буде фінальна битва між добром і злом, а не кінець світу.
17. Я довершу над ними велику помсту, караючи їх люто, і вони взнають, що я, - Господь, - як наведу на них мою помсту.»
andrivovk писав:Michail писав:Нажаль христини Одкровення асоціювли собі з кінцем світу і помилково вживають Апокаліпсис замість Армагеддону.
Мені здається, що і армагедон не означає кінець світу, як дехто з християн собі асоціює. Цитата з Біблії "І зібрав їх на місце, яке по-єврейському зветься Армагеддон.".Тобто це місце де буде фінальна битва між добром і злом, а не кінець світу.
Гм...Michail писав: тому буде Нове створіння: Нове небо і Нова земля..., тобто Царство Небесне.
ShMariam писав:Гм...Michail писав: тому буде Нове створіння: Нове небо і Нова земля..., тобто Царство Небесне.
Just_me писав:Вибате, для себе хочу з"сувати: який сенс має дане обговорення? Вхопити Бога за бороду? Всі "факти" підбити, щоб сказати "Ага, Боже, ми Тебе викрили! Та то ж все вказує, що скоро - кінець світу!" Та ж не знаємо ні дня, ні години... Якщо святі не знають, коли він настане, то що вже казати нам? Всі факти можна підстосувати під "знак". Від того, що ми тут збиратимемо інформацію, аналізуватимемо і припускатимемо, кінець не настане ні швидше, ні пізніше, і повірте, ми до нього готові не будемо ніколи.
andrivovk писав:....Незнання дня і години не означає, що кінця світу не буде...
о.Олег писав:andrivovk писав:....Незнання дня і години не означає, що кінця світу не буде...
суть в тому, що не колись чи завтра, а вже в цю хвилину треба очікувати. Що і роблять всі святі через віки існування Церкви. Що варта робити і нам - кожному.
З повагою, о.Олег
andrivovk писав:Just_me писав:Вибате, для себе хочу з"сувати: який сенс має дане обговорення? Вхопити Бога за бороду? Всі "факти" підбити, щоб сказати "Ага, Боже, ми Тебе викрили! Та то ж все вказує, що скоро - кінець світу!" Та ж не знаємо ні дня, ні години...
Не згідний.Незнання дня і години не означає, що кінця світу не буде.Ті люди, що кажуть про незнання дня і години, напевно уявляють собі кінець світу, як щось розпливчасте, і в дуууже далекій перспективі..
Повернутись до “Церква і Суспільство”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей