+Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

говоримо про все на світі

Модератори: Artur, ihor

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення o.Mykil » 27 квітня 2012, 04:06

20 "свободівцям" за зірваний "Матч" світять від 2 до 5 років http://expres.ua/news/2012/04/27/65169
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Андрій85
початківець
початківець

Повідомлення Андрій85 » 27 квітня 2012, 18:59

"У п’ятницю у Дніпропетровську з інтервалом у півгодини прогриміло 4 вибухи. Загалом відомо, що постраждало 25 осіб. У самому Дніпрлопетровську говорять про 10 вибухів, але правоохоронці цю інфорамцію не підтверджують. У обласному управлінні міліції повідомили, що саморобні вибухові пристрої були закладені на трамвайних зупинках по маршруту 1 трамвая. За фактом вибухів порушено кримінальну справу за статтею "ТЕРАКТ"."
Є фото, що по місту їздять бронетранспортери з автоматниками, пишуть, що у центрі вимкнено мобільний зв'язок. Вибухи стали приводом для позачергового засідання ВР, де було складено присягу уповноваженою з прав людини від влади. Уже проводять аналогії із вибухами в Росії 4 - 16 вересня 1999 року. Тоді Путін на трон сходив, а тепер у нас восени вибори... Доборолась Україна до самого краю, як писав Шевченко. Мало їм того, що в цій країні виробляють, ще крові захотілося. Але не варто забувати, що хто посіє вітер, той пожне бурю...

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 27 квітня 2012, 23:06

o.Mykil писав:20 "свободівцям" за зірваний "Матч" світять від 2 до 5 років http://expres.ua/news/2012/04/27/65169

Ну так, тож " Свободівці" :)
І як на мене добре що затримали, чом би і не затримати..
Був би я суддею :oops: , суддею Українцем :wink: , то дав би їм місяць суспільо-корисної праці(вулиці прибирати..ремонтувати, громацкі туалети прибирати,........)
Тут двойна вигода:
і за праве діло як водиться терпіли би ..(тобто я би поміг їм у цьому, раз так рвуться протиставити себе системі, то засудний вирок привернув би більше уваги до цієї архіважливої :roll: події)
і якусь справжню користь , якись толк від них би був, ато тільки піаряться, себе показують...чистоплюї хитродупі :oops: (та хто би чув за той "Матч", якби не вони і подібні їм??? :pardon: був би продюсером цього фільму то і не тратив би грошей на рекламу, так, одному-двум ключовим людям, а решта "патріоти" зроблять, і їм добре(привід себе показати, засвідчити свою потрібність) і мені куча бабла заощадиться, реклама нинче не дешева..)
Вирок:
Продати в рабство до Росії, а за виручині гроші дітям купити морозива, звичайно підтримуючи Українського виробника у ці скрутні і "веселі" часи....
:D
Востаннє редагувалось 27 квітня 2012, 23:22 користувачем andrey s., всього редагувалось 1 раз.
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ

Georgij
старець
старець

Повідомлення Georgij » 27 квітня 2012, 23:18

"вЕСЕЛІ , брате, часи настали",зараз всі накинуться, "а давайте у них відмінимо Євро2012, там такий безлад!, Юля в синцях, бомби рвуться, викидаючи рани та нещастя на невинних людей, хай Бог поможе їм швидше одужати... Боже! Великий , Єдиний! Нам Україну храни!
Гнітять мене гріхи, але вони не здолають Божого милосердя до мене.

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 27 квітня 2012, 23:36

Georgij писав:"вЕСЕЛІ , брате, часи настали",зараз всі накинуться, "а давайте у них відмінимо Євро2012, там такий безлад!, Юля в синцях, бомби рвуться, викидаючи рани та нещастя на невинних людей, хай Бог поможе їм швидше одужати... Боже! Великий , Єдиний! Нам Україну храни!

Христос Воскрес!!! брате Георгію, а решта суєта і сум...
Якби ми знали правду про ці всі "штучки дрючки", ми би напевне вмерли одразу, бо це ніяк би не вмістилось у рамки нашого сприйняття...(в Америці два хмарочоса і купу душ не пожаліли, от це по "дорослому", а ми ще "діти", "діти" які наслідують, вчаться у "дорослих"..в принципі :pardon: )
Так що однозначно, Христос Воскрес!!!, це я знаю і потребую, а те все і за те все..я не знаю і не особо аж так хочиться..
Якби не Переможець, то відкіля взятись тій Втісі у цій кромешній пітьмі сповненній суму і плачу???

Georgij
старець
старець

Повідомлення Georgij » 27 квітня 2012, 23:46

andrey s. писав:Якби не Переможець, то відкіля взятись тій Втісі у цій кромешній пітьмі сповненній суму і плачу???
глуму і плачу :(
Воістину Воскрес! Брате Андрію!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 28 квітня 2012, 12:18

В Україні заборонили фільм про донецькі «копанки», який показували в 30 країнах

Фільм естонського режисера Мар`яни Каат «Шахта № 8», який розповідає про експлуатацію дитячої праці на нелегальних шахтах Донецької області, було заборонено до показу на Фестивалі документального кіно в Києві.
http://culture.unian.net/ukr/detail/193714
Не бійтеся!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 28 квітня 2012, 18:34

У Луганську у День Перемоги розгорнуть символіку, котру носили російські посіпаки нацистів (фото) http://expres.ua/news/2012/04/28/65296
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

vuspetro
старець
старець

Повідомлення vuspetro » 05 травня 2012, 07:59

Зображення

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 09 травня 2012, 07:33

У ЛЬВОВІ ВІДМІНИЛИ ЗАБОРОНУ ЧЕРВОНИХ ПРАПОРІВ І СВАСТИКИ http://www.istpravda.com.ua/short/2012/05/8/84578/

У найпатріотичнішому місті комуністична символіка вже висить над найбільшими секондхендами (фото) http://realno.te.ua/novyny/%D1%83-%D0%B ... %81%D1%82/
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 09 травня 2012, 08:13

o.Mykil писав:У найпатріотичнішому місті комуністична символіка вже висить над найбільшими секондхендами (фото) http://realno.te.ua/novyny/%D1%83-%D0%B ... %81%D1%82/

секондхенд :pardon:
а так - висять Прапори з чорними стрічками: поминаємо загиблих
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 16 травня 2012, 22:16

Трудовим кодексом хочуть юридично закріпити повне безправ’я працівників, – Соколов
Коротка порівняльна таблиця:

Тривалість робочого часу

Чинний КЗпП: Нормальна тривалість робочого часу не може перевищувати 40 годин на тиждень
Проект Трудового кодексу: Дозволяється 12-годинний робочий день і 48- годинний робочий тиждень

Матеріальна відповідальність

Чинний КЗпП: Повну матеріальну відповідальність можуть нести тільки працівники, які займають певну посаду
Проект Трудового кодексу: Матеріальну відповідальність може нести будь-який працівник

Процедура звільнення

Чинний КЗпП: Члена профспілки не можна звільнити без згоди профспілки
Проект Трудового кодексу: Допускається звільнення працівника, незважаючи на мотивовану відмову профкому

Дискримінація за місцем роботи

Чинний КЗпП: Передбачаються рівні права для працівників будь-яких підприємств незалежно від їх розміру
Проект Трудового кодексу: На малих підприємствах режим роботи може передбачати зайнятість у вихідні дні, дні державних і релігійних свят без компенсації.

http://zik.ua/ua/news/2012/05/16/348750
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 16 травня 2012, 22:30

andrivovk писав:Трудовим кодексом хочуть юридично закріпити повне безправ’я працівників, – Соколов
Коротка порівняльна таблиця:

Тривалість робочого часу

Чинний КЗпП: Нормальна тривалість робочого часу не може перевищувати 40 годин на тиждень
Проект Трудового кодексу: Дозволяється 12-годинний робочий день і 48- годинний робочий тиждень

Матеріальна відповідальність

Чинний КЗпП: Повну матеріальну відповідальність можуть нести тільки працівники, які займають певну посаду
Проект Трудового кодексу: Матеріальну відповідальність може нести будь-який працівник

Процедура звільнення

Чинний КЗпП: Члена профспілки не можна звільнити без згоди профспілки
Проект Трудового кодексу: Допускається звільнення працівника, незважаючи на мотивовану відмову профкому

Дискримінація за місцем роботи

Чинний КЗпП: Передбачаються рівні права для працівників будь-яких підприємств незалежно від їх розміру
Проект Трудового кодексу: На малих підприємствах режим роботи може передбачати зайнятість у вихідні дні, дні державних і релігійних свят без компенсації.

http://zik.ua/ua/news/2012/05/16/348750

У нас не діє виконавча система, все спрямовано на повну залежність від роботодавця..
Мене трішки розсмішило...Профспілка))))))))) На приватних(малих) , та полюбому на приватних(так як все розпродали) підприємствах...
Кричать, що держава утискають підприємців, так вирішили їм дати послабуху..за рахунок "простих смертних".
А для чого мати справу з тими у кого є права, навіть якщо вони не діють(права), тобто суд це умовно-символічне з юмористичним відтінком .
Але, Є Надія.(точно Є)
Дякую.

Bohdan_
постійний дописувач
постійний дописувач

Re: Українська мова

Повідомлення Bohdan_ » 19 червня 2012, 17:20

дожилиcя :( от вам і зековська влада

http://gazeta.ua/articles/politics/_kol ... tiv/441583

andrivovk
старець
старець

Re: Українська мова

Повідомлення andrivovk » 09 липня 2012, 19:10

Bohdan_ писав:дожилиcя :( от вам і зековська влада

http://gazeta.ua/articles/politics/_kol ... tiv/441583

Цікава стаття про походження русского язика НЕРУССКИЙ РУССКИЙ ЯЗЫК http://nnm.ru/blogs/5k0peek/nerusskiy_russkiy_yazyk/

уривок
Почему все славяне понимают другие славянские языки без переводчиков (в том числе белорусы и украинцы), и только одни русские славянских языков не понимают – и им кажутся непонятными даже так называемые «восточно-славянские» языки Беларуси и Украины?

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 12 липня 2012, 22:42

ЯК МОСКОВІЯ ПРИВЛАСНИЛА ІСТОРІЮ КИЇВСЬКОЇ РУСІ http://www.universum.lviv.ua/journal/2011/6/dashk.htm
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 13 липня 2012, 10:32

o.Mykil писав:ЯК МОСКОВІЯ ПРИВЛАСНИЛА ІСТОРІЮ КИЇВСЬКОЇ РУСІ http://www.universum.lviv.ua/journal/2011/6/dashk.htm

Дякую отче, направду дуже пізнавально, хочаб коротко ознайомився з баченням людини, яка всетаки не даревно є доктором по історії. Але і ті люди які писали історію , як виявляється фальсифікацію, напевне теж були докторами (чи щось цього роду).
Тут просто цікаво і пізнавально (з усіх точок зору), і направду це велика праця. Історики завжди потрібні в будівництві чогось, і напевне є розумні історики які розуміють потребу в них, або є розумні люди які їм це пояснюють і відкривають, стимулюють.
Хоч і звучить це якось так, ранимо..., але нічого страшного, це нормальний процес і неварта їм себе за це звинувачувати :wink: .
Цього мало, але вже щось. Мені сподобалось, окрім особистої лояльності (поблажливості, угодливості, і т.д.) доктора до освідченної Європи, і трішки категорична що до Російської сторони. Тобто не бачу свого, хоч і інтереси частково співпадають, але всерівно в угоду комусь сильнішому (про час Петра і Катирини міг би більше згадати, але дякую і за то, розуміючи що тема (направлення) була інша, але всетаки.).
Я ж не історик, і ним бути не хочу. А історикам вдячний, але щоб не захоплювались "відкриванням правди і виявом брехні" додаючи "свої краски у цю палітру". Правда, це дуже відносна річ якщо це від людини, тому це не може бути основою для чогось більшого (хоч історія каже що частіше було саме так :pardon:, але ж це не значить що це якась "формула" і мусить бути тільки так.. ). Велика Ідея має грунтуватись на Іншому, і тільки тоді з цього (з таких трудів) буде користь, тобто послужить на добро нації, чи скоріш Народу, а не на згіршення (ато буде як завжди, нами будуть гратись, як "циган сонцем :D "..)
:Rose:

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 17 липня 2012, 12:37

Свого часу класик комунізму написав «Людина, яка не володіє мовою народу, на землі якого живе, — або гість, або окупант, або раб цього окупанта...». Тому Карл Маркс був іншої думки про роль мови ніж нинішні українські комуністи.

http://www.poltava.pl.ua/news/16603/
Не бійтеся!

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 18 липня 2012, 12:29

Кілька років тому якийсь дядько на вулиці дав мені такий віршик.
Прочитай і вникни в суть. Скопіюй і розповсюдь.
ПАРАД ІУД
Верховрадівські хороми -
Грандарена осороми.
Там ганбляться зиску ради
Соромітники Верхради.
Не страшний їм осуд, суд.
В Раді звичний політбруд.
Звичний в Раді й політблуд.
Стався в ній й парад Іуд.
Шанси в Раді лиш з'явились,
В ній Іуди й проявились.
Срібляків манливі блиски
Провістили щедрі зиски,
І на продаж душ, мандатів
Спонукали депутатів,
Що Іудські душі мають
І на зрадах заробляють,
Що христопродавцю рівні -
До дзвінких нажив жадібні.
І щоб шансом скористатись,
Продавці взялись вмовлятись
З покупцями душ, мандатів.
Покупців за супостатів
Вчора лиш вони вважали
І клялися-обіцяли
Люд від них оберігати -
До керма не допускати.
Срібляки ж лиш навернулись,
Клятви зразу ж призабулись -
Клятви вчора людям дані
На столичному Майдані.
Срібляки лиш заяскрились,
Враз Іуди підхопились
Й понесли свої мандати,
Щоби їх перепродати,
Під чужі знамена стати
І чужинцям слугувати.
Продаватись йшли гуртами,
Йшли шеренгами-рядами.
І сприймав цей хід ввесь люд
Як парад - парад Іуд.
Персонажі йшли поважні -
Душі жадібні, продажні
Йшли не відаючи стиду.
Лиш презирство і огиду
В людські душі уселяли
І на роздум навертали
І логічно, і природно:
Раз пішли безповоротно
Іудинськими стежками,
Вельми бажано узнати,
З петель виберуться сами,
Чи їм треба підмагати?
СЛАВА УКРАЇНІ!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 18 липня 2012, 20:04

andrivovk писав:Кілька років тому якийсь дядько на вулиці дав мені такий віршик.
ПАРАД ІУД
.......................
СЛАВА УКРАЇНІ!

п.Андрію... уявляєте як людину має боліти...написано гарно, тобто читаються емоції. Скажу чесно емоції не зовсім добрі, і навіть не знаю чи можливо їх перемінити на протилежне. Це стосується людей які сприймають світ у крайностях.
Тому дядьку (який написав) скажу : "Героям Слава".
А тому хто хоче :
Відповім : "Я не хочу". Якщо цього мало би було , тобто хтось би наполягав (мова не за Вас п. Андрію, це уявна ситуація на вулиці, чи навіть у "неті" ), то маю що сказати корото і по суті :oops: .
Автор талановитий, Вірю що його талан послужить Україні на благо.
Тобто цього йому бажаю. :Rose:
Дякую.

vitalko
старець
старець

Повідомлення vitalko » 15 серпня 2012, 10:51

Разработчик билборда «Про бабулю и кота » объявлен в уголовный розыск

Вже потихеньку про свободу слова можна забувати..... :( Якщо не рухнемося, пані і панове, після виборів(а може і раніше), то завтра вже ніц не зможемо сказати.
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 15 серпня 2012, 11:30

Зображення
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 17 серпня 2012, 11:41

Не бійтеся!

Georgij
старець
старець

Повідомлення Georgij » 17 серпня 2012, 12:31

Femen "висловили підтримку і повагу" спилявши хрест у Києві
http://www.pravda.com.ua/news/2012/08/17/6971008/

Georgij
старець
старець

Повідомлення Georgij » 17 серпня 2012, 13:48

Раніше хотів присати на рахунок Р.R/ і панк-молебен в храмі Христа Спасителя і того, як віднісся до цього Гундяєв. Знаєте, якось було це далеко і так собі думав, що лаконічно і обєктивно можна дивитися на такі речі, зберігаючи в серці хоч якийсь спокій....
Сьогодні моє серденько крається, якось так ніяк не ставився до Фемен, так якби їх і не було, а тут через такий "перебор" чи не вперше серйозно звернув увагу на такі речі, ба навіть розумію серйозну загрозу для суспільства, яке ще сповідує моральність, повагу до своєї історії, та всі духовні та інші цінності, які і повинна мати кожна Нормальна нація. Тут побачив "тупого, сліпого монстра" у віночку, якого гарно фінансують, якого прикривають і якому радять, що ще таке актуальне можна провести.....
Як християнину, мені лиш залишається молитися, все решта, що в мені б`є - це нерви, це неспокій, це дух цього світу, який шукає собі подібних, через провокативні речі, сіючи ненависть, осуд, агресію і інше, що не є ЛЮБОВ`Ю!
Боже, допоможи збернегти спокій і мир душевний..... Наверни цих нерозумних, напоум їх....І помилуй нас грішних, навчи бути терпелими.....

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 17 серпня 2012, 13:57

Georgij писав:Femen "висловили підтримку і повагу" спилявши хрест у Києві
http://www.pravda.com.ua/news/2012/08/17/6971008/

Статтю не читав.... , це не пізнавально і ..... , зайве для мене.
Та дівчинка може стати Ревною Послідовницею Христа.. Зазвичай так і трапляється. Нічого особливого не сталось, я собі не можу дозволити призирати її чи засуджувати. За що завгодно можу докорити, за порушення порядку, за псуття суспільної власності і все в цьому дусі, але.... , за те що вона спиляла Знак Спасителя, який я ношу на грудях, яким мене пробудили до Життя, до Якого я припадаю цілуючи Його Рани... , НІ.
Тут велике Таєнство Віри заключається, і якщо я відчуваю у собі якусь злість чи злобу... , то я попрошу Господа помочі, щоб не впасти у Спокусу ... , бо якщо піддатись їй чи прийняти її як чесноту (ну типа "Захисник віри" чи "воїн Христовий") , то закрию цим двері душі моєї перед Духом Святим.

Це чудова можливість скористати цим для Душ наших, і навіть щоб саме це згуртувало й послужило востановленню того Хреста на місце, з молитвою до Бога за всіх нас грішних.
45. Добра людина з доброго скарбу серця свого виносить добре; лиха ж - з лихого (серця) лихе виносить, бо з переповненого серця говорять його уста.

46. Чому ви мене звете: Господи, Господи, а не робите, що я говорю?

47. Кожний, хто приходить до мене, слухає мої слова й виконує їх, - покажу вам на кого він схожий.

48. Він схожий на чоловіка, що, будуючи дім, викопав глибоко й поклав підвалину на камінь. І як настала злива, води наперли на дім той, але не могли його захитати, бо він збудований був добре.

49. Той же, хто слухає й не чинить, схожий на чоловіка, який збудував дім свій на землі, без підвалин. Води наперли на нього, й він відразу завалився, і руїна того дому була велик

1. Блаженні вбогі духом, бо таких є Царство Небесне.

2. Блаженні ті, що плачуть, бо вони втішаться.

3. Блаженні тихі (покірні, незлобиві), бо вони осягнуть землю.

4. Блаженні голодні та спрагнені правди, бо вони наситяться.

5. Блаженні милостиві, бо вони помилувані будуть.

6. Блаженні чисті серцем, бо вони Бога побачать.

7. Блаженні миротворці, бо вони синами Божими назвуться.

8. Блаженні вигнані за правду, бо таких є Царство Небесне.

9. Блаженні ви, коли вас ганьбитимуть, гнатимуть і поширюватимуть про вас усяку лиху славу та наклепи ради Мене.

Радійте і веселіться, бо велика нагорода чекає вас на небесах.

І якщо з такого малого хтось зробить велику трагедію, кінець світу, гоніння, переслідування... , то що буде коли його будуть гнати по справжньому, по дорослому і так що ніде буде ні сховатись, ні прихиститись. Га ??

Тому, Будьмо Уважні і не занедбуймо молитву (тоді Дух Святий пояснить що і до чого) .
Дякую.

vitalko
старець
старець

Повідомлення vitalko » 17 серпня 2012, 14:23

andrey s. писав:Статтю не читав.... , це не пізнавально і ..... , зайве для мене.
Та дівчинка може стати Ревною Послідовницею Христа.. Зазвичай так і трапляється. Нічого особливого не сталось, я собі не можу дозволити призирати її чи засуджувати. За що завгодно можу докорити, за порушення порядку, за псуття суспільної власності і все в цьому дусі, але.... , за те що вона спиляла Знак Спасителя, який я ношу на грудях, яким мене пробудили до Життя, до Якого я припадаю цілуючи Його Рани... , НІ.
Тут велике Таєнство Віри заключається, і якщо я відчуваю у собі якусь злість чи злобу... , то я попрошу Господа помочі, щоб не впасти у Спокусу ... , бо якщо піддатись їй чи прийняти її як чесноту (ну типа "Захисник віри" чи "воїн Христовий") , то закрию цим двері душі моєї перед Духом Святим.

Можливо я ще не доріс духовно, а можливо духовність тут ні до чого, але такий вчинок - це дикість рідкісного масштабу. Це - по-перше псування чужого майна(але це ще найменша шкода завдана, бо далі йдуть значно більші, хоч і не обчислюються грошима), це наруга над жертвами тоталітарних репресій, в пам"ять про яких цей хрест був поставлений, це наруга над почуттями мільйонів віруючих людей. Доки це було розмахування ц.... ше можна було терпіти, але такі ось речі вже мають нести за собою наслідки. Перша думка в гніві - посадити бодай на пару діб, бо ж стають небезпечними для суспільства, але потім подумав - не варто. Любить дівчинка пиляти бензопилою - відправити на лісозаготівлю, дати цю ж бензопилу і хай трохи попиляє на благо суспільства, бодай на тиждень. Бо ж лишиш це так як є - це все рівно, що закриєш очі і даш зелене світло на подібні "вибрики" в майбутньому. А людина повинна усвідомити, що кожна дія має нести наслідок, і що за вчинок треба відповідати. Справедливо, без лишньої агресії, але відповідати треба. Коли не вмієш жити в суспільстві - ми тебе навчимо, а коли не захочеш вчитися - ну то значить ти жити в суспільстві не хочеш, і будеш від нього ізольований, бо несеш йому шкоду. Саме на це спрямовані суспільне право і закони(які в нас на жаль не виконуються). Тому наслідки понести вони мають, це моя особиста думка.
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 17 серпня 2012, 14:36

Підтримую vitalko : покарати їх якось треба. А andrey s. пише, що "нічого особливого не сталось". :shock: Як то не сталось.Це блюзнірство, а ви кажете не сталось? Потім взагалі на голову вилізуть.

Georgij
старець
старець

Повідомлення Georgij » 17 серпня 2012, 14:38

Те, що оголеним хуліганкам так легко вдалося у центрі міста вчинити наругу над пам'ятником жертвам репресій занадто точно вписується у пазлову картину зневаги до історичної пам'яті та ідентичності українців – президент колись у Страсбурзі сказав, що несправедливо називати Голодомор геноцидом українського народу, законом про мови чиновникам практично дозволено не вживати української, комуністи, спільно з "представниками російськомовної інтелігенції" вже заводять мову про зміну державних символів, а ще ж є підручники історії у новій редакції, кінофільми на зразок "Ми із будущого" або "Тарас Бульба"...

Українству оголошено війну. Це добре, бо саме у війні воно повсякчас доводить свою життєздатність і перемагає. Завжди. Такою є історична статистика. Проте, ця перемога досягається на межі знищення. Завжди.

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 17 серпня 2012, 16:13

Ні..любі друзі, нас не переможуть, ми самі програєм якщо все так стандартно і шаблонно будемо бачити. Чи хтось розуміє, я вже скажу з боку психології людини, що саме така реакція на подразник його (подразник ) стимулює.
Якби ми хочаб на половину відчували таке по відношенню до себе коли МИ чиним гріх (як от дивлячись на цей "концерт"), хоч на половину..то були би ми досконалі ще при житті, в тілі.
Так, нічого не сталось, для мене. І ті хто відчувають невимовну біль, то раджу скерувати її у русло відновлення порушеного, а не безплідно впадати в теорії і можливості на які Ви не маєте ніякого впливу. І навіть більше, саме така реакція потрібна зачинщикам цього концерту, тож можите зробити їх зусилля плідними (розумієм ми то , чи ні, але суть така). Проявіть жалість до їх хвороби, помоліться в кінці-кінців за них, і зробіть це не ради них, а ради себе насамперед, ато спокуситись легко і найти цьому файне виправдання для себе.
Болить когось, ну так можу допомогти (Дякувати мені не потрібно :wink: ) якщо молитва не помагає, підскажу щось інакше (хоч молитва досконаліша). Ніж плодити злобу у собі і виливати її у світ (поповнювати) , при цьому ніяк не впливаючи на ситуацію, тобто залишиться тільки шкода Душі (Безсмертній доречі :) ), то зробіть слідуюче :
Взнайте що і куди, що і по чому, і надішліть кошти на возстановлення Хреста, і не забудьте туди прикласти молитву. Організуйте таке, але без закликів повідривати ціцьки тим бідолашним "зомбі" :pardon: . І стане легче....невірите!!!??? , то зробіть це і переконайтесь, а ні.... , ні то ні :pardon: :pardon: :pardon: .
Є закон люцкий, і хай по ньому відповідають. На це "вогнище" я "дрова не принесу"..., прибережу дрова, з теперішньою екологією дрова дифіцит , в є вогнища які вже гаснуть і дуже потрібні, доречі для всіх хто Спасається Господом, йде Його Дорогою :) . А коли зробите з бідолашної "зомбі" відьму, то ....... Подумайте чи варто.
......................
Доречі, я з цього приводу більше писати не буду, це зайве, хто хотів почути мене, той почув з першого разу.
Тож...Шануймося :) (прочитав що написав, може видатись що я сумний..ну так от..це правда :wink: ) .
:Rose:

Повернутись до “Балачка”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 40 гостей