Georgij писав:
Дуже шкода, Наталя померла... Хай Господь упокоїть її душу, яка так потребує молитви, не розумію, все так раптово,
містика якась.... Господи помилуй і не полишай діток....Та й не полишиш, вірю.
молимось

Georgij писав:
Дуже шкода, Наталя померла... Хай Господь упокоїть її душу, яка так потребує молитви, не розумію, все так раптово,
містика якась.... Господи помилуй і не полишай діток....Та й не полишиш, вірю.
Tornado писав:Прошу молитву за Божу поміч для 2-річної дитини Юрія; завтра, 17.07, матиме операцію.
хай Бог всім віддячить!
Tornado писав:Прошу молитву за Божу поміч для 2-річної дитини Юрія; завтра, 17.07, матиме операцію.
хай Бог всім віддячить!
andrey s. писав:... прошу про молитву за Михайла...
Just_me писав:Прошу про молитву за Тетяну (сестру), вже енний місяць стипендію заборгували, сидить без грошей за кордоном, а ще й вчора дізналися, що її обманула на достатньо велику суму людина, від якої вона залежна. Стан як моральний, так і матеріальний її плачевний. І за себе прошу, бо і так ціла купа проблем, ще й переживання додалися. Дякую.
andrivovk писав:Just_me писав:Прошу про молитву за Тетяну (сестру), вже енний місяць стипендію заборгували, сидить без грошей за кордоном, а ще й вчора дізналися, що її обманула на достатньо велику суму людина, від якої вона залежна. Стан як моральний, так і матеріальний її плачевний. І за себе прошу, бо і так ціла купа проблем, ще й переживання додалися. Дякую.
Помолюсь за Таню і Олю.
Just_me писав:Прошу про молитву за Тетяну (сестру), вже енний місяць стипендію заборгували, сидить без грошей за кордоном, а ще й вчора дізналися, що її обманула на достатньо велику суму людина, від якої вона залежна. Стан як моральний, так і матеріальний її плачевний. І за себе прошу, бо і так ціла купа проблем, ще й переживання додалися. Дякую.
andrey s. писав:Слава Ісусу Христу!
Також і я прошу молитви ...за себе. Навіть не знаю як намір озвучити. Просто за мене грішного і потребуючого, за Душу і тіло.
Господь поміж нас !!!
Також і я прошу молитви ...за себе. Навіть не знаю як намір озвучити. Просто за мене грішного і потребуючого, за Душу і тіло.
Господь поміж нас !!!
Господь поміж нас !!!
Just_me писав:Помолимось за знайомого (Андрій), в нього особиста криза.
Just_me писав:Помолимось за знайомого (Андрій), в нього особиста криза.
Господь поміж нас !!!
Романко писав:У мого духівника захворіла мама. Зараз вона перебуває у важкому стані. Будь ласка, помоліться за здоров'я і зцілення Єви. Дякую!
Романко писав:Романко писав:У мого духівника захворіла мама. Зараз вона перебуває у важкому стані. Будь ласка, помоліться за здоров'я і зцілення Єви. Дякую!
Пані Єва вчора померла. Прошу помолитися за упокоєння новопреставленої Єви. Дякую.
о.Олег писав:Романко писав:Романко писав:У мого духівника захворіла мама. Зараз вона перебуває у важкому стані. Будь ласка, помоліться за здоров'я і зцілення Єви. Дякую!
Пані Єва вчора померла. Прошу помолитися за упокоєння новопреставленої Єви. Дякую.
![]()
хай з Богом спочиває
молимося
ВікторЕреміта писав:Прошу помолитися за одного з найкращих ораторів нашої Церкви отця Андрія Нагірняка. У нього рак((
ВікторЕреміта писав:Прошу помолитися за одного з найкращих ораторів нашої Церкви отця Андрія Нагірняка. У нього рак((
andrivovk писав:
А також прошу про молитву за мене, потрібно.
andrivovk писав:...А також прошу про молитву за мене, потрібно.
Повернутись до “Прошу допомогти/Хочу допомогти”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей