Правда Христа далека від "підгорецьких" (оцініть)

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 21 грудня 2008, 16:02

Максим писав:
Yuriy Dzyoba писав:Не подобається мені тон Вашої розмови, і відповіді на питання даєте якісь "слизькі" %) Якщо ж Ви вважаєте, що Папа Римський підтримує так званих "підгорецьких владик" поясніть чому ним не є скасована кара екскомуніки, винесена львівським церковним судом? Що скажете - мовчанка Папи Римського є знаком згоди з львівським церковним судом? :D
Відносно справжніх василіан - не смішіть, справжні василіани закликають каятися після богослужень з "підгорецькими владиками" і до речі не тільки василіани...Подумайте тверезо, якщо ще є хоч крапля здорового глузду, і побачите як далеко догналці від правди...

Папа Римський не мав щось скасовувати - він мав підтвердити. Він же вирішив не виручатися, тобто, між рядками читайте: не підтверджу, бо яке діло ви маєте до монахів папського права?
Відносно справжніх василіан: справді, не смішіть, бо висловили свідомо свою позицію проти підгірецьких владик лише поодинокі, яким залежиться посада, яку вони займають. Це отці із Львівських церков Онуфрія та Антрія.

Не набиваєте собі ціни. Ще скажіть, що скажених пророків підтримує сам св. Василій Великий разом з Йосафатом Куцевичем, який був саме за єдність, а не розколи, на які так щедрі самосвяти...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 21 грудня 2008, 16:05

"Це отці із Львівських церков Онуфрія та Антрія"...
Василіянський Чин існує по різноманітних державах... Думка кожного василіянина підгорецьким "монахам" поза монастирем незнана...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Yuriy D
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Yuriy D » 21 грудня 2008, 16:35

Максим писав:Папа Римський не мав щось скасовувати - він мав підтвердити. Він же вирішив не виручатися, тобто, між рядками читайте: не підтверджу, бо яке діло ви маєте до монахів папського права?

Ваша проблема власне і є втому, що Ви між рядками читаєте, а те що в рядках написано бачите не хочете %) На прохання відмінити кару екскомуніки, Апостольська Сигнатура відповіла що не бажає втручатися в цю справу, а це означає що кара екскомуніки є правосильною, а не те що Рим благословляє "діяння" догналців. :crazy: Це зрозуміло будь-кому в кого є голова на плечах і хоть трохи вник в дане питання. А Папа Римський ще скаже своє слово, це питання часу...

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 21 грудня 2008, 16:43

Сектанти нападають, що на цьому (маю наувазі Форум УГКЦ) нема свободи думки і слова. Мій власний досвід показав, що на догналівському форумі дискусія не можлива. Неугодні повідомлення і теми просто витираються.

Закликаю всіх розпочати аргументовану дискусію зі сектантами і змусити їх закрити форум

ljubomyr_ps
старець
старець

Повідомлення ljubomyr_ps » 21 грудня 2008, 20:39

Мавпувати наш форум не гоже. Скопійований майже повністю. Забракло явно комусь фантазії, або скоріше всього, "так задумано", а для чого?
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!

ljubomyr_ps
старець
старець

Повідомлення ljubomyr_ps » 21 грудня 2008, 20:54

Цікаво що наш тобто цей форум є "Форум Української Греко-Католицької Церкви" а вищезгаданий форум є "Форум українських Греко-Католиків". Щось тут не ясно:складається враження, що якісь так звані українські грекокатолики рішили відмежуватись від Української ГК Церкви і створити свій власний форум. Працюють по принципу розділяй і владаюй у своїй стаєнці.
Хлопці давайте не будемо ділитись. В єдності сила народу і Церкви. Розділяє нас тільки сатана.

ljubomyr_ps
старець
старець

Повідомлення ljubomyr_ps » 21 грудня 2008, 21:05

Аргуменмована дискусія тут не поможе. Хоч би тисячу аргументів наводити не переміниш закоренілої думки. Таке лікується лиш "постом і молитвою".

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 22 грудня 2008, 00:43

ljubomyr_ps писав:Аргуменмована дискусія тут не поможе. Хоч би тисячу аргументів наводити не переміниш закоренілої думки. Таке лікується лиш "постом і молитвою".

До певної міри згідний з Вами, але коли в Google-і вводиш "форум УГКЦ" їх викидає на 2 місці. Пересічна людина і не відразу розпізнає куди потрапила. А якщо аргументами їх "товкти" вони дуже скоро втрачають нерви і показують своє справжнє лице. Я тільки закликаю здерти з них маску.

:)

Інша річ у тому що коли з усіх сторін люди стануть на їхньому форумі в оборону УГКЦ то сектантам прийдеться закрити форум.

:D

Але тут би мала і церковна влада реагувати. Адже під маркою УГКЦ людей вводиться в оману! :shock:

сергій
старець
старець

Re: Новий форум УГКЦ!

Повідомлення сергій » 22 грудня 2008, 00:50

Максим писав:Тут збираються для спілкування у спокійній, витриманій манері. Для осіб із гноєм у голові - тут не місце! Отже: форум українських Греко-Католиків. Адреса його http://ugcc.uaforums.net/

Максиме не вводьте людей в оману!

Це сектантський форум де всяке виявлення власної думки, яка не співпадає з думками великого гуру і вождя Догнала просто на просто витираються.

ВИ, підгорецькі чи краще сказати догналівці - брехуни і злодії!

Ви брешете що це форум УГКЦ, хоча це є форум догналівської секти яка загніздилася в Підгірцях.

Ви намагаєтесь вкрасти і назву в УГКЦ, хоча на неї не маєте жодного права.

Замість дискусії на цьому форумі просто витирають тему. Якби ви не брехали і не зводили людей, прикриваючись вивіскою УГКЦ то ви взагалі були би нікому крім власних адептів не цікаві.

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 22 грудня 2008, 00:57

Максим писав:
Дякую за інформацію, обов'язково зайду туди. Але чому такий переполох? Як є свіжа думка, то вона має право на поширення! Чесно кажучи, на вашому форумі вже скоро матюкати почнуть за інакшу думку. Думка ж форуму тут усіляко розвивається, заживлюючись лайливими аргументами та недоказовими "фактами". Форум - це здорова дискусія, а не збіговисько однодумців, які за іншу думку здатні зжерти або згноїти.

Не патякайте про здорову дискусію. Там на цьому форумі її не має. Аргументовані дописи які не співпадають з думкою великого гуру і вождя Догнала - просто витирають. Лишаються лише дифірамби догналівців догналівцям і потоки бруду на УГКЦ.

Ви догналівці просто не витримуєте критики і не маєте жодних реальних аргументів. І тому тікаєте з усіх форумів. Тай на Ваш форум ніхто би не заходив, якби ви, патологічні брехуни не примазувалися у назві до УГКЦ.

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 22 грудня 2008, 11:20

Люди добрі! Видалили, видалили сектанти мою найпершу тему http://www.christusimperat.org/uk/node/3957 , котру я подав, зареєструвавшись, у них на фіктивному форумі. Помістив, до речі, під рубрикою "Трагічні сторінки історії Церкви". І повідомлення мої постирали, їм не вигідні... А я так старався.:) Хіба так можна?
Отже, це одна з багатьох тоталітарних сект, типу Свідки Єгови, де строго забороняється адептам читати критичні твори, статті про них самих.
Виходить, що форум підгорецькі сектанти створили тільки для себе. Однак таких не треба милувати. По-моєму, на офіційному форумі УГКЦ не видаляли їхніх тем, не стирали брудних повідомлень про Блаженнішого тощо... Вступали в дискусію.
Виходить, що ми їх маємо сприймати без жодного спротиву. Та так не буде ніколи. Христову віру треба боронити перед замаскованими ворогами, що хочуть знищити Церкву зсередини!!!
Востаннє редагувалось 22 грудня 2008, 17:55 користувачем o.Mykil, всього редагувалось 2 разів.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Максим
початківець
початківець

Повідомлення Максим » 22 грудня 2008, 11:23

сергій писав:До певної міри згідний з Вами, але коли в Google-і вводиш "форум УГКЦ" їх викидає на 2 місці. Пересічна людина і не відразу розпізнає куди потрапила. А якщо аргументами їх "товкти" вони дуже скоро втрачають нерви і показують своє справжнє лице. Я тільки закликаю здерти з них маску.

А мені там сподобалося. А те, що витирають, то правильно роблять, мене тут також раз витерли й забанили. Нема чого в чужий монастир зі своїм уставом лізти. :)

Максим
початківець
початківець

Повідомлення Максим » 22 грудня 2008, 11:25

сергій писав:
Максим писав:Тут збираються для спілкування у спокійній, витриманій манері. Для осіб із гноєм у голові - тут не місце! Отже: форум українських Греко-Католиків. Адреса його http://ugcc.uaforums.net/

Це сектантський форум де всяке виявлення власної думки, яка не співпадає з думками великого гуру і вождя Догнала просто на просто витираються.

Ви брешете що це форум УГКЦ, хоча це є форум догналівської секти яка загніздилася в Підгірцях.

Замість дискусії на цьому форумі просто витирають тему. Якби ви не брехали і не зводили людей, прикриваючись вивіскою УГКЦ то ви взагалі були би нікому крім власних адептів не цікаві.

А мені там сподобалося. А те, що витирають, то правильно роблять, мене тут також раз витерли й забанили. Нема чого в чужий монастир зі своїм уставом лізти.

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 22 грудня 2008, 11:26

Тому цей псевдохристиянський форум "бомбитиму" тепер по мірі можливості!
Востаннє редагувалось 22 грудня 2008, 11:27 користувачем o.Mykil, всього редагувалось 1 раз.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Максим
початківець
початківець

Повідомлення Максим » 22 грудня 2008, 11:27

ljubomyr_ps писав:Цікаво що наш тобто цей форум є "Форум Української Греко-Католицької Церкви" а вищезгаданий форум є "Форум українських Греко-Католиків". Щось тут не ясно:складається враження, що якісь так звані українські грекокатолики рішили відмежуватись від Української ГК Церкви і створити свій власний форум. Працюють по принципу розділяй і владаюй у своїй стаєнці.
Хлопці давайте не будемо ділитись. В єдності сила народу і Церкви. Розділяє нас тільки сатана.

А мені там сподобалося. А те, що витирають, то правильно роблять, мене тут також раз витерли й забанили. Нема чого в чужий монастир зі своїм уставом лізти.

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 22 грудня 2008, 11:31

Максим писав:
сергій писав:

Знайшли сектанти своє місце тусовки замаскувашись під УГКЦ, відійшовши від неї насправді...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 22 грудня 2008, 11:33

Максим писав:
сергій писав:До певної міри згідний з Вами, але коли в Google-і вводиш "форум УГКЦ" їх викидає на 2 місці. Пересічна людина і не відразу розпізнає куди потрапила. А якщо аргументами їх "товкти" вони дуже скоро втрачають нерви і показують своє справжнє лице. Я тільки закликаю здерти з них маску.

А мені там сподобалося. А те, що витирають, то правильно роблять, мене тут також раз витерли й забанили. Нема чого в чужий монастир зі своїм уставом лізти. :)

Тому не лізьте тоді зі своїм "уставом" і сюди -- аналогічно! :)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 22 грудня 2008, 11:35

Максим писав:
ljubomyr_ps писав:Цікаво що наш тобто цей форум є "Форум Української Греко-Католицької Церкви" а вищезгаданий форум є "Форум українських Греко-Католиків". Щось тут не ясно:складається враження, що якісь так звані українські грекокатолики рішили відмежуватись від Української ГК Церкви і створити свій власний форум. Працюють по принципу розділяй і владаюй у своїй стаєнці.

Господь вас, мабуть, "забанив" ще раніше. Нічого плести дурниці.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Максим
початківець
початківець

Повідомлення Максим » 22 грудня 2008, 12:09

mmm82 писав:Господь вас, мабуть, "забанив" ще раніше. Нічого плести дурниці.

Псевдо Kvas було забанено. Якраз за правду про Мариновича. І витерто. Бо я назвав справжнє його прізвище.
А бомбити можна і ваш форум. Але для чого це робити? Ось хто справді боїться вільної думки.

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 22 грудня 2008, 12:15

Максим писав:
mmm82 писав:Господь вас, мабуть, "забанив" ще раніше. Нічого плести дурниці.

Псевдо Kvas було забанено. Якраз за правду про Мариновича. І витерто. Бо я назвав справжнє його прізвище.
А бомбити можна і ваш форум. Але для чого це робити? Ось хто справді боїться вільної думки.

Звичайно, нічого тут "квас" пропагувати серед зими. Прийде літо... :D
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Гузар
новик
новик

Повідомлення Гузар » 22 грудня 2008, 16:00

Моліться за правду. Я бачу за діями підгорецьких монахів рух за цю правду!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 22 грудня 2008, 16:13

Гузар писав:Моліться за правду. Я бачу за діями підгорецьких монахів рух за цю правду!

Ей, провокатор, ти не туди попав. Який Гузар? Він майже не бачить... І Блаженнішому зараз не до форуму. Тебе зараз забанять за такі речі. Хіба можна користуватися в такий спосіб чужим авторитетом?

Не робіть комедій з Церкви!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 22 грудня 2008, 16:18

Максим писав:
mmm82 писав:Так як у мене дитини нема...

Не хочу вас ображати. Відчуваю, що Ви добра людина. Може Вам серце і душа надалі підкаже правильний шлях у своїх думках та устремліннях.
Христос посеред нас.

Цього й бажається. Тільки без втручання до Божої справи "владик"... :)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Гузар
новик
новик

Повідомлення Гузар » 22 грудня 2008, 18:06

Максим писав:Папа Римський не мав щось скасовувати - він мав підтвердити. Він же вирішив не виручатися, тобто, між рядками читайте: не підтверджу, бо яке діло ви маєте до монахів папського права?
Відносно справжніх василіан: справді, не смішіть, бо висловили свідомо свою позицію проти підгірецьких владик лише поодинокі, яким залежиться посада, яку вони займають. Це отці із Львівських церков Онуфрія та Антрія.

Підтримую, брате. Справді, треба мати совість, щоб навиворіт читати документ від папського престолу.

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 22 грудня 2008, 18:08

Які монахи? Яке папське право? Хіба вони монахи? :)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 22 грудня 2008, 18:11

Ой, ой... Довідався, що мене там ("М. К.") вже забанили. Так просто і без попередження. Але ж я хотів їм тільки добра. Писав, відповідав. Правда, до їхніх "владик" не горнуся...
Ой, йой, йой... Що мені тепер робити? Чому вони відкидають своїх ближніх? :D
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Гузар
новик
новик

Повідомлення Гузар » 22 грудня 2008, 18:12

mmm82 писав:Які монахи? Яке папське право? Хіба вони монахи? :)

Брате, схаменіться! Не міряйте всіх одним штибом. Якщо хтось вам не подобається, то не означає, що він грішник. Він може бути праведником.

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 22 грудня 2008, 18:18

Гузар писав:

Брате, схаменіться! Не міряйте всіх одним штибом. Якщо хтось вам не подобається, то не означає, що він грішник. Він може бути праведником.

Та я не міряю, шановний "Гузаре". І про цю важливу істину відаю...
Яке монашество ж може бути поза монастирським уставом? У монастир же не влазять зі своїм уставом... :)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Гузар
новик
новик

Повідомлення Гузар » 22 грудня 2008, 18:37

mmm82 писав:
Гузар писав:

Та я не міряю, шановний "Гузаре". І про цю важливу істину відаю...
Яке монашество ж може бути поза монастирським уставом? У монастир же не влазять зі своїм уставом... :)

Схаменіться. Вам би пожити в їх умовах. Солдат є навіть той, хто живе не в регулярній армії, а може бути партизаном.

Гузар
новик
новик

Повідомлення Гузар » 22 грудня 2008, 18:56

mmm82 писав:Ой, ой... Довідався, що мене там ("М. К.") вже забанили. Так просто і без попередження. Але ж я хотів їм тільки добра. Писав, відповідав. Правда, до їхніх "владик" не горнуся...
Ой, йой, йой... Що мені тепер робити? Чому вони відкидають своїх ближніх? :D

Може, брате, чимось добряче насолив? А для чого? Хіба так проявляється любов до ближнього?

Повернутись до “Інші Церкви та Спільноти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 259 гостей