Just_me писав:Вітаємо Мар'яна (Брат Мартин) з Днем народження! Радості, миру, любові і Божої опіки Вам і Вашій родині
ОГО

Брате тримайте

А Вам : "Сотвори Господи ........... . "
Just_me писав:Вітаємо Мар'яна (Брат Мартин) з Днем народження! Радості, миру, любові і Божої опіки Вам і Вашій родині
andrivovk писав:Вітаємо нашого Ромчика (Романко) з днем народження. Щасти тобі синку.
andrey s. писав:andrivovk писав:Вітаємо нашого Ромчика (Романко) з днем народження. Щасти тобі синку.
Приєднуюсь до Поздоровлення нашого Діда Андрія.
Многая і Благая Літа .., щоб кмітливий як Давид і мудрий як Соломон був Ромко, і щоб з жінкою Бог поміг.
о.Олег писав:вітаємо kristik!
З новим рочком
Благословення Господнє!
З повагою, о.Олег
Just_me писав:І я вітаю kristik. Всіх Вам небесних і земних благ
andrivovk писав:Вітаємо нашу Христину з такою цікавою датою.
о.Олег писав:мабуть від Тебе не сподівалася Христя![]()
Just_me писав:І я вітаю kristik. Всіх Вам небесних і земних благ
о.Олег писав:andrivovk писав:Вітаємо нашу Христину з такою цікавою датою.
ха - а подякували-то лише Андрієві!!!
мабуть від Тебе не сподівалася Христя![]()
цілую всіх
З повагою, ОООО
пс мало не забув - нагода вставити смайлик![]()
kristik писав:Каюсь грішна, не помітила отче, що ви були першим.
Just_me писав:Вітаємо Андрія із Днем народження! Всіх тобі земних і небесних благ
Just_me писав:Вітаємо Андрія із Днем народження! Всіх тобі земних і небесних благ
kristik писав:Just_me писав:Вітаємо Андрія із Днем народження! Всіх тобі земних і небесних благ
приєднуюся до всіх привітань і щиро вітаю!![]()
![]()
Хоча останім часом завжди з запізненням
ShMariam писав:Десь добу не було доступу. В чому справа?
luksander писав::sorry:ShMariam писав:Десь добу не було доступу. В чому справа?а в мене ще не завжди доступ є до компа, і до мережі...
Андрію! Божої благодаті бажаю тобі!
звичайно, перепрошую за запізнення, але насправді це не так вже і погано - отримувати привітання протягом декількох днів
(сам знаю, останній ювілей приймав привітання три дні. За столом
)
Just_me писав:У нас, бачу, парад Днів народженняВітаю Андрія andrivovk зі святом! Нічого кращого не побажаю, як Божої опіки повсякчас на кожному життєвому відтинку, доброї долі і здійснення мрій та задумів. Радості тобі і наснаги!
Just_me писав:У нас, бачу, парад Днів народженняВітаю Андрія andrivovk зі святом! Нічого кращого не побажаю, як Божої опіки повсякчас на кожному життєвому відтинку, доброї долі і здійснення мрій та задумів. Радості тобі і наснаги!
Just_me писав:У нас, бачу, парад Днів народженняВітаю Андрія andrivovk зі святом!......
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 0 гостей