Just_me писав:У нас, бачу, парад Днів народженняВітаю Андрія andrivovk зі святом! Нічого кращого не побажаю, як Божої опіки повсякчас на кожному життєвому відтинку, доброї долі і здійснення мрій та задумів. Радості тобі і наснаги!
От і знову пізно

Just_me писав:У нас, бачу, парад Днів народженняВітаю Андрія andrivovk зі святом! Нічого кращого не побажаю, як Божої опіки повсякчас на кожному життєвому відтинку, доброї долі і здійснення мрій та задумів. Радості тобі і наснаги!
О, вітаю!о.Олег писав:з новим рочком, Андрію! Бажаю Тобі відчувати Божу Присутність у Твоєму Житті! Благословення Господнє! З повагою, о.Олег
kristik писав:Just_me писав:У нас, бачу, парад Днів народженняВітаю Андрія andrivovk зі святом! Нічого кращого не побажаю, як Божої опіки повсякчас на кожному життєвому відтинку, доброї долі і здійснення мрій та задумів. Радості тобі і наснаги!
От і знову пізно...
andrivovk писав:kristik писав:Just_me писав:У нас, бачу, парад Днів народженняВітаю Андрія andrivovk зі святом! Нічого кращого не побажаю, як Божої опіки повсякчас на кожному життєвому відтинку, доброї долі і здійснення мрій та задумів. Радості тобі і наснаги!
От і знову пізно...
Нехай це буде на вашій совісті.
kristik писав:Каже українське народне прислів*я: "Краще пізно ніж ніколи!"
Just_me писав:Вітаємо отця Миколу з Днем народження. Хоч і знаю, що традиційно особи духовні вважають своїм особистим святом день Іменин, все ж не можу пропустити нагоди побажати Вам міцного здоров"я, натхнення для праці на Христовій ниві і всіх небесних та земних благ
Just_me писав:Вітаємо отця Миколу з Днем народження. Хоч і знаю, що традиційно особи духовні вважають своїм особистим святом день Іменин, все ж не можу пропустити нагоди побажати Вам міцного здоров"я, натхнення для праці на Христовій ниві і всіх небесних та земних благ
luksander писав:Just_me писав:Вітаємо отця Миколу з Днем народження. Хоч і знаю, що традиційно особи духовні вважають своїм особистим святом день Іменин, все ж не можу пропустити нагоди побажати Вам міцного здоров"я, натхнення для праці на Христовій ниві і всіх небесних та земних благ
Приєднуюсь до привітань і побажань.
Just_me писав:Вітаємо Романа-romanm з Днем народження. Радості, наснаги, здоров"я і доброї долі
Just_me писав:Вітаємо Романа-romanm з Днем народження. Радості, наснаги, здоров"я і доброї долі
andrivovk писав:Вітаємо Романа з днем народження.
о.Олег писав:Just_me писав:Вітаємо Романа-romanm з Днем народження. Радості, наснаги, здоров"я і доброї долі
Вітаю, Ромку! Благословення Господнє! З повагою, о.Олег
ShMariam писав:Вітаємо Віталіка (vitalko) з Днем народження! Хай Дитятко Ісус дарує Вам всі ласки, допомагає і провадить до Неба.
ShMariam писав:Вітаємо Віталіка (vitalko) з Днем народження! Хай Дитятко Ісус дарує Вам всі ласки, допомагає і провадить до Неба.
о.Олег писав:ShMariam писав:Вітаємо Віталіка (vitalko) з Днем народження! Хай Дитятко Ісус дарує Вам всі ласки, допомагає і провадить до Неба.
вітаю, Віталіку! Божих Ласк Тобі і Твоїй Сім`ї!
З повагою, о.Олег
о.Олег писав:ShMariam писав:Вітаємо Віталіка (vitalko) з Днем народження! Хай Дитятко Ісус дарує Вам всі ласки, допомагає і провадить до Неба.
вітаю, Віталіку! Божих Ласк Тобі і Твоїй Сім`ї!
З повагою, о.Олег
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей