Міра писав:ще живе?
ні
Міра писав:ще живе?
ShMariam писав:А я забула сказати, що загадують осіб, персонажів, якщо тварин - то хіба таких, що розмовляють, а не всі предмети підряд?
нізаконник??
ShMariam писав:Добре, відповім інакше: загадують людей, надприродних істот. А в фантастичних історіях - також і тварин, та інших істот, які ведуть себе подібно як люди (думають, розмовляють і т.п.). І не притворяйтеся, що Ви не зрозуміли.![]()
о.Олег писав:ShMariam писав:Добре, відповім інакше: загадують людей, надприродних істот. А в фантастичних історіях - також і тварин, та інших істот, які ведуть себе подібно як люди (думають, розмовляють і т.п.). І не притворяйтеся, що Ви не зрозуміли.![]()
а чайничок говорящий, умивальник, віник..?? Думають, розмовляють, люблять, ненавидять...
перепрошую - не прискіпуюсь, але лише з намаганням уточнити
ОООО
ShMariam писав:о.Олег писав:ShMariam писав:Добре, відповім інакше: загадують людей, надприродних істот. А в фантастичних історіях - також і тварин, та інших істот, які ведуть себе подібно як люди (думають, розмовляють і т.п.). І не притворяйтеся, що Ви не зрозуміли.![]()
а чайничок говорящий, умивальник, віник..?? Думають, розмовляють, люблять, ненавидять...
перепрошую - не прискіпуюсь, але лише з намаганням уточнити
ОООО
якщо "говорящий" - підходить
ShMariam писав:Так (думаю, так)
ніо.Олег писав:ShMariam писав:Так (думаю, так)
з Ісусом Христом розмовляв?/ла?
ShMariam писав:так
о.Олег писав:ShMariam писав:так
один із Патріархів?
ніandrivovk писав:Йов ?
о.Олег писав:Йона??
ShMariam писав:о.Олег писав:Йона??
ні
ShMariam писав:так
ShMariam писав:Wolodymyr писав:Я думав тілько загально відомих персонажів можна.
Це ж один з найпопулярніших християнських фільмів.Правду кажучи, після того, як відпав варіант "змій", там і не залишилося варіантів (загальновідомих).
Wolodymyr писав:ShMariam писав:Wolodymyr писав:Я думав тілько загально відомих персонажів можна.
Це ж один з найпопулярніших християнських фільмів.Правду кажучи, після того, як відпав варіант "змій", там і не залишилося варіантів (загальновідомих).
Оце гадали-вгадували. А я так і не маю уявлення, про що мова йшла. Аслан то і є лев по татарськи. Ви якийсь татарський епос зачепили чи що?
ShMariam писав:людина?
Ви мені ще "винні" ім'я тої самої молодої (я розумію, воно може легендарне, і там взагалі може збірний образ, але ім'я згадується)
реальна, невигадана?людина
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 45 гостей