о.Олег писав:самарянин?
Ні
о.Олег писав:самарянин?
о.Олег писав:військовий?
andrivovk писав:Розбійник ?
о.Олег писав:Христос його зцілив (оздоровив, вигнав біса, воскресив тощо)??
Ira-arI писав:Малх?
Ira-arI писав:у цього чоловіка була розмова із Христом?
ShMariam писав:о.Олег писав:називався Юда?
Ні
ShMariam писав:зосередьтеся на більш відомих критеріях: тому, що об'єднує всіх людей, про яких згадується в Євангеліях, або навпаки - що розділяє їх на окремі групи
Ira-arI писав:Йосип Ариматейський?
І погляди теж: відомо, що прийняв Христа (Його науку) або навпаки (або не відомо). Або напр. апостол/не був апостолом, розмовляв/не розмовляв з Ісусом, зустрічався/не зустрічався з Ісусом (в Євангеліях згадується ледве кілька осіб, які не зустрічалися (не написано, що зустрічалися) з Ісусом). Якщо по черзі виключати всі основні групи людей за подібними критеріями (і уважно читати ЄвангеліяIra-arI писав:ShMariam писав:зосередьтеся на більш відомих критеріях: тому, що об'єднує всіх людей, про яких згадується в Євангеліях, або навпаки - що розділяє їх на окремі групи
що розділяє і об'єднує людей... їхні погляди?
о.Олег писав:негативний персонаж?
о.Олег писав:позитивний персонаж?
ShMariam писав:о.Олег писав:позитивний персонаж?
Так
Ніо.Олег писав:з однієї із притч?
о.Олег писав:з Матея 8?
Ira-arI писав:цей чоловік згадується в Євангелія від Луки ?
Ira-arI писав:знаю, знаю, знаю.......Симон з Киринеї ?
Ira-arI писав:це щоб не перепитувати)))
чоловік, не визнаний святим, жив в часи Христа, не Юда, згадується в Євангеліях, не апостол, не митар, не Никодим, не Вартимей, не Закхей, не Симон Киренейський, не фарисей, не розбійник, не книжник, не Йосиф, не юдей, не римлянин, не Понтій Пилат, не самарянин, чи військовий відповідь не знаю...
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 57 гостей