ShMariam писав:Хто не зрозумів: василіянки-нашої форумчанки-письменниці в природі не існує. Просто так вийшло...![]()
Не думала, що нові правила доведуть до такого...
Догадалися їх суть?
ні

ShMariam писав:Хто не зрозумів: василіянки-нашої форумчанки-письменниці в природі не існує. Просто так вийшло...![]()
Не думала, що нові правила доведуть до такого...
Догадалися їх суть?
ShMariam писав:Наступного разу спробую по іншому, бо на той раз вийшло вже зовсім... плоско (співпадіння, а точніше - я не прорахувала всіх моментів). Але ідея цікава. Чим відрізняється результат цієї гри від інших? Що спільного у всіх цих питаннях-відповідях?
А що зараз будемо робити? Хтось буде загадувати?
Ira-arI писав:ShMariam писав:Наступного разу спробую по іншому, бо на той раз вийшло вже зовсім... плоско (співпадіння, а точніше - я не прорахувала всіх моментів). Але ідея цікава. Чим відрізняється результат цієї гри від інших? Що спільного у всіх цих питаннях-відповідях?
А що зараз будемо робити? Хтось буде загадувати?
Є така "гра" в молодіжних таборах: двоє людей (ведучі) кажуть всім, що придумали історію. Що це за історія, про що в ній розповідається, всі інші мають відгадувати, задаючи питання, на які можна відповісти "так" або "ні". За одночасною реакцією ведучих можна помітити, що вони відповідають однаково, отже не придумують історію на ходу (можна також зробити так, щоб вони відповідали кивком і не бачили відповіді один одного - все одно відповіді будуть однаковими). Виходить весесело.ShMariam писав:Наступного разу спробую по іншому, бо на той раз вийшло вже зовсім... плоско (співпадіння, а точніше - я не прорахувала всіх моментів). Але ідея цікава. Чим відрізняється результат цієї гри від інших? Що спільного у всіх цих питаннях-відповідях?
ShMariam писав:Є така "гра" в молодіжних таборах: двоє людей (ведучі) кажуть всім, що придумали історію. Що це за історія, про що в ній розповідається, всі інші мають відгадувати, задаючи питання, на які можна відповісти "так" або "ні". За одночасною реакцією ведучих можна помітити, що вони відповідають однаково, отже не придумують історію на ходу (можна також зробити так, щоб вони відповідали кивком і не бачили відповіді один одного - все одно відповіді будуть однаковими). Виходить весесело.ShMariam писав:Наступного разу спробую по іншому, бо на той раз вийшло вже зовсім... плоско (співпадіння, а точніше - я не прорахувала всіх моментів). Але ідея цікава. Чим відрізняється результат цієї гри від інших? Що спільного у всіх цих питаннях-відповідях?![]()
Так от, я змішала 2 гри, але не врахувала нюансів (чим відгадування особи буде відрізнятися від відгадування історії).
ShMariam писав:Є така "гра" в молодіжних таборах: двоє людей (ведучі) кажуть всім, що придумали історію. Що це за історія, про що в ній розповідається, всі інші мають відгадувати, задаючи питання, на які можна відповісти "так" або "ні". За одночасною реакцією ведучих можна помітити, що вони відповідають однаково, отже не придумують історію на ходу (можна також зробити так, щоб вони відповідали кивком і не бачили відповіді один одного - все одно відповіді будуть однаковими). Виходить весесело.ShMariam писав:Наступного разу спробую по іншому, бо на той раз вийшло вже зовсім... плоско (співпадіння, а точніше - я не прорахувала всіх моментів). Але ідея цікава. Чим відрізняється результат цієї гри від інших? Що спільного у всіх цих питаннях-відповідях?![]()
Так от, я змішала 2 гри, але не врахувала нюансів (чим відгадування особи буде відрізнятися від відгадування історії).
ShMariam писав::)
Я мала на увазі дещо інше - відгадування історії по суті відрізняється від відгадування особи, тому вийшло таке...(відповідь "Так" на кожне питання ). До речі, ви так і не зрозуміли, в чому справа? Якщо останнє слово в запитанні закінчувалося на голосну, я повинна була відповідати "Так", на приголосну - "Ні".
ShMariam писав:Добре, повернемося до звичайних правил (хоча ідея відгадувати без попереднього загадування персонажа сама по собі цікава, але на наступний раз треба буде грати не з голосними/приголосними, а якось по іншому), тільки... давайте загадувати персонажів з Біблії, не обов'язково загальновідомих
- буде ще одна нагода відкрити Біблію. Отче, почнете? Загадайте щось таке...
ShMariam писав:З Нового Завіту?
ShMariam писав:Жив (жила) до Давида?
ShMariam писав:Його іменем називається книга (Старого Завіту)?
Ira-arI писав:Наум?
ShMariam писав:Добре, повернемося до звичайних правил, тільки... давайте загадувати персонажів з Біблії, не обов'язково загальновідомих
о.Олег писав:Андрій загадує
ShMariam писав:З Нового Завіту?
ShMariam писав:З П'ятикнижжя?
Старий в 4 рази товстіший. Є з кого вибирати.
ShMariam писав:Старий в 4 рази товстіший. Є з кого вибирати.
Є чи нема - залежить як загадувати. Он одного Теофіла з Євангелія (!) скільки відгадували.
З історичних книг?
Ira-arI писав:Пророк?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей