Правда Христа далека від "підгорецьких" (оцініть)
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Судячи по айпі, Оксанаа та Proof або мають одного й того самого провайдера, або пишуть із одного місця, з однієї локальної мережі, або це один і той самий користувач чи як? 

Востаннє редагувалось 25 травня 2009, 15:44 користувачем o.Mykil, всього редагувалось 1 раз.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Proof писав:ссилку на цей лист
"Ссилка" - це по-російськи. В українській мові є лексема "посилання", між іншим. Це як порада на майбутнє!
http://dev.net.ua/forums/thread/2159.aspx
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
orest писав:Ось лист одного священика:
Відкритий лист так званим монахам
Підгірського монастиря ЧСВВ
та всім людям доброї волі
Це вже було в іншій вітці про підгорецьку проблему http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php? ... &start=135
Мабуть, не бачили...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Тему через розмноження закрито!
Хто б ще бажав про це поспілкуватися, то сюди http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php? ... sc&start=0
Хто б ще бажав про це поспілкуватися, то сюди http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php? ... sc&start=0
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
[/quote]Невже ви думаєте, що Отець просто так сидітиме склавши руки? Невже не боїтесь Божого гніву?
не буду напевне коментувати ваші інші висловлювання з даного питання, скажу лише одне - в цьому світі і в цьому житті я боюсь лише одного, більше нічого не боюсь, маю страх тільки перед одним - Богом. готова нести відповідальність і відповідь на суді за кожне слово сказане на захист Підгорецьких монахів. знаю Бога, бо був час, коли відчувала його дотик шкірою... і ніхто в мене цього не забере.
А плоди догналізму які? Глянути на прихильників цієї секти страшно: огірчення, зверхність, ненависть, фанатизм як у єговістів, сумні лиця... і т.д. і т.п.
Плоди підгорецьких "отців": розкол і замішання в Церкві, одурені їхнею брехнею люди, розбиті сім"ї, сварки і образи.
Вибачте, але плоди підгорецької секти явно не Божі.
в вас недостовірна інформація, не знаю звідки ви взяли ці дурниці. ніяких розбитих сімей завдяки Підгірцям немає, сварок, образ, ненависті чи фанатизму аналогічно - це нісенітниці.
не вірте тому, що вам кажуть ваші духовні проводирі, бо це абсолютна неправда. нічого подібного там не спостерігається.
чи повірите мені. що я бачила багато навернень (пояснюю - це коли людина жила, ігноруюючи Бога, не згідно Божих законів, а потім після певного моменту починає жити згідно його законів, прославляє Його, любить Його, вірить в Божество Ісуса Христа, довіряє Йому), зцілень. це не просто слова, за ними стоять реальні (а не вигадані) люди.
robie писав:Proof писав:на користь Підгорецьких монахів, наприклад "вас виженуть із синагог. прийде навіть година, коли кожен хто вам смерть заподіє, то думатиме, ніби службу приносить він Богові. а це вам учинять, бо вони не пізнали ні Отця, ні мене" Ів.16:2-3
А хіба ці слова не на користь будь-якої з декількох тисяч сект, що існують у світі??І кожна на свою користь їх сприймає.
ці секти, навідміну від Підгорецьких монахів, не хочуть підпорядковуватись Папі Римському і не просять його про очищення Церкви. сектанти придумують собі власну релігію і живуть згідно неї. може ви не знаєте - Підгірці не придумують ніяких нововведень в католицькому вченні і моляться за Папу. той хто б побував там, зрозумів би це.
Proof писав:Невже ви думаєте, що Отець просто так сидітиме склавши руки? Невже не боїтесь Божого гніву?
не буду напевне коментувати ваші інші висловлювання з даного питання, скажу лише одне - в цьому світі і в цьому житті я боюсь лише одного, більше нічого не боюсь, маю страх тільки перед одним - Богом. готова нести відповідальність і відповідь на суді за кожне слово сказане на захист Підгорецьких монахів. знаю Бога, бо був час, коли відчувала його дотик шкірою... і ніхто в мене цього не забере.[/quote]
А якщо не Бог торкався Вашої шкіри? Де Вам гарантія шо то був Бог?
Ви не захищаєте ніяких монахів, перед цілою Католицькою Церквою вони - збунтовані священики-вагабунди, тобто не приквартировані до жодної єпархії чи монашої спільноти.
Та й не про захист було питання, а про відповідальність за розкол Церкви, за розривання Містичного Тіла Христового.
Sic transit gloria mundi
насмішив! Ви про УГКЦ знаєте рівно стільки, скільки дозволяють Вам знати ваші самозванці! Та й Святе Письмо ви вивчаєте обмежуючись лише "дозволенгими" цитатами, тобто тими, які використовуються в підгорецьких писульках. Такщо не забивай голову!
Якби ж то очумілі "владики" лише УГКЦ ганили -- ато ж всю Католицьку Церкву.
Напевно вашому шаману Іллі не достатньо було єпископських самосвячень -- тепер він папою хоче стати!
глибоко помиляєтесь, вважаючи мене недоумкуватою чи розумово відсталою. слава Богу в мене є певний інтелект, який і без допомоги Підгорецьких монахів дозволяє аналізувати те, що відбувається навколо.
P.S. ображати вас не буду, так як ви образили мене. зла не тримаю.
Proof писав:А плоди догналізму які? Глянути на прихильників цієї секти страшно: огірчення, зверхність, ненависть, фанатизм як у єговістів, сумні лиця... і т.д. і т.п.
Плоди підгорецьких "отців": розкол і замішання в Церкві, одурені їхнею брехнею люди, розбиті сім"ї, сварки і образи.
Вибачте, але плоди підгорецької секти явно не Божі.
в вас недостовірна інформація, не знаю звідки ви взяли ці дурниці. ніяких розбитих сімей завдяки Підгірцям немає, сварок, образ, ненависті чи фанатизму аналогічно - це нісенітниці.
не вірте тому, що вам кажуть ваші духовні проводирі, бо це абсолютна неправда. нічого подібного там не спостерігається.
чи повірите мені. що я бачила багато навернень (пояснюю - це коли людина жила, ігноруюючи Бога, не згідно Божих законів, а потім після певного моменту починає жити згідно його законів, прославляє Його, любить Його, вірить в Божество Ісуса Христа, довіряє Йому), зцілень. це не просто слова, за ними стоять реальні (а не вигадані) люди.
Дуже достоворна, знаю багатьох з цих нещасних людей особисто і то в кількох населених пунктах, Так що не говоріть про недостовірну інформацію.
Щем не бачив жодного догналівця, який би дійсно жив за Заповідями Любові. А навернення це не момент, не бажання, це процес, хоча в житті своїх знайомих догналівців я навіть у зародковому стані цього не бачу. В них нема ненависті до гріха, а ненависть до грішника, не засудження гріха, а засудження людини. І так у всіх. Поголовно.
А чудеса, хіба вони доказ святості? Хіба Ви не читала що будуть і такі яких Ісус відправить в пекло хоча власне чудесами в Його Ім"я вони будуть оправдовуватися?
Ви не молитеся за тих кого вважаєте своїми противниками, а проклинаєте, хіба це Закон Божий?
Sic transit gloria mundi
А якщо не Бог торкався Вашої шкіри? Де Вам гарантія шо то був Бог?
а як пізнається Бог? коли його не бачиш? не інакше як відчуттям, через молитву і головне - покаяння. кожна людина, яка з ним зустрілася, скаже, що то був саме Він. словами цього не передати.
Ви не захищаєте ніяких монахів, перед цілою Католицькою Церквою вони - збунтовані священики-вагабунди, тобто не приквартировані до жодної єпархії чи монашої спільноти.
статус - це не головне, головне - Віра.
Дуже достоворна, знаю багатьох з цих нещасних людей особисто і то в кількох населених пунктах, Так що не говоріть про недостовірну інформацію.
Щем не бачив жодного догналівця, який би дійсно жив за Заповідями Любові. А навернення це не момент, не бажання, це процес, хоча в житті своїх знайомих догналівців я навіть у зародковому стані цього не бачу. В них нема ненависті до гріха, а ненависть до грішника, не засудження гріха, а засудження людини. І так у всіх. Поголовно.
відверто кажучи дуже дивно це чути, бо можу сказати кардинально протилежне - бачила і знаю багатьох людей, які там навернулися, почали ревно молитися. особливо цікавий випадок був тоді коли, на одного чоловіка, який зцілився від алкоголізму і церозу печінки, тикали пальцями і казали:"це той, що зцілився, дивіться, дивіться..."
те що ви розповідаєте досить дивне, звичайно люди різні бувають...
подивіться в очі істинно наверненій людині - і побачити там світло, якого ніколи не бачили.
Proof писав:ми нікого не проклинаємо. ну звідки ви це взяли. отці часто повторюють, що і поганий священник може стати хорошим.
Ваші "отці" приписують Вам ходити на Службу Божу до греко-католицьких храмів і проклинати єрархію. Адже про згадуванні єрархії ви зобов"язані казати "анатема", а це дослівно з грецької перекладається "прокляття". Тож не пишіть неправду. Ви проклинаєте, хоча це і суперечить словам Самого Христа.
Sic transit gloria mundi
Proof писав:подивіться в очі істинно наверненій людині - і побачити там світло, якого ніколи не бачили.
Ще раз кажу, багато ваших догналівців знаю мінімуи чоловік 50. І в очах їхніх, лють, розчарування, гіркота, образа на всіх і на все. Це є реальним плодом діяльності вашої секти.
Sic transit gloria mundi
Proof писав:А якщо не Бог торкався Вашої шкіри? Де Вам гарантія шо то був Бог?
а як пізнається Бог? коли його не бачиш? не інакше як відчуттям, через молитву і головне - покаяння. кожна людина, яка з ним зустрілася, скаже, що то був саме Він. словами цього не передати.
А ви ніколи не запідозрили що це міг бути не Бог, а наприклад диявол. Адже в житєписах святих не рідко описується коли диявол приступав до них з граними, приємними досвідами і то в часі молитви чи акту покаяння. Де вас гарантія шо це був Бог? Ваше особисте переконання? Не вже ви не помічаєте, що цей "досвід" примушує вас ставитися в опозицію до цілої Католицької Церкви.
Sic transit gloria mundi
Proof писав:статус - це не головне, головне - Віра.
Яка віра? Православна, католицька, баптиська, будтистська? Чи просто абстрактна віра?
Яка то віра?
Хіба не невірство у те що Бог вислуховує молитви, у Його мудрість і Його Провидіння спонукало ваших гуру до бунту проти Церкви?
Sic transit gloria mundi
Proof писав:ми нікого не проклинаємо. ну звідки ви це взяли. отці часто повторюють, що і поганий священник може стати хорошим.
а це як називається? шамано-догналівське "благословення"?
Оскільки кард. Л.Гузар є явний єретик, а єпископський Синод підтримує його єресі, то для безпеки рекомендуємо усім вірним, щоб завжди, коли в Св. Літургії згадується ім’я т.зв. патріарха Любомира і ім’я місцевого єпископа, який має з ним єдність, внутрішньо відділитися від апостатичного духа, який є за ними! Нехай вірні потиху скажуть Боже слово: „Анатема!”, а потім нехай з усіма голосно промовлять „Господи помилуй!” ЦИМ АКТОМ ВІРИ БУДУТЬ ЗАХИЩЕНІ ВІД ДУХА ЄРЕСІ І ВІД ПРОКЛЯТТЯ, ЯКЕ ІHАKШE НА НИХ ПЕРЕЙШЛО Б.
+ Теодозій
заступник Глави УГКЦ
+ Маркіян, ЧСВВ
секретар Синоду УГКЦ
Члени постійного Синоду
+ Методій, ЧСВВ
+ Ілля, ЧСВВ
+ Самуїл
Підгірці, 10.10.2008
Адреса: Синод єпископів УГКЦ, Підгірці 19, Бродівський р-н, Львівська обл., 80660
www.community.org.ua
Proof писав:глибоко помиляєтесь, вважаючи мене недоумкуватою чи розумово відсталою. слава Богу в мене є певний інтелект
іщо ваш інтелект скаже з приводу вищецитованого?
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Proof писав: може ви не знаєте - Підгірці не придумують ніяких нововведень в католицькому вченні
Неправду мовите, шановна!!! Вони в різних духовних речах відхиляються від традиційних основ християнства, зокрема в молитві... Не вірите? Тоді почитайте, якщо не читали, хоча б це http://www.patriyarkhat.org.ua/ukr/arch ... le;550;411
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
Ще раз кажу, багато ваших догналівців знаю мінімуи чоловік 50. І в очах їхніх, лють, розчарування, гіркота, образа на всіх і на все. Це є реальним плодом діяльності вашої секти.
ви сказали в якомусь з попередніх коментарів-в них нема ненависті до гріха, а ненависть до грішника... я цілком погоджуюсь, що треба ненавидіти гріх, але мушу вам сказати, що по-перше, різні люди бувають (тобто ті, які ненавидять людину, роблять абсолютно неправильно, треба ненавидіти гріх і боротися зним), а по-друге, від вас і від тих хто перебуває на цьому форумі я відчуваю ненависть до себе, до Оксанаа, зрештою до тих хто прихильний до Підгірців і до самих монахів зокрема. то це нормально? якщо ми всі такі грішники по-вашому, то чому ж ви не молитеся за нас "сліпих і тупих", за тих монахів, які по-вашому ненавидять всіх і все? чому за них ваші священники не кажуть молитися? досить дивна ситуація получається. вам можна все, нам не можна нічого? ще раз повторю, я ще не бачила людини, яка би звідти приїхала ненависною чи злою, хочете вірте, хочете - ні.
А ви ніколи не запідозрили що це міг бути не Бог, а наприклад диявол.
ні, ніколи. повторюю ще раз - коли зустрічаєшся з Богом, то знаєш, що це саме Він.
Proof написав:
статус - це не головне, головне - Віра.
Яка віра? Православна, католицька, баптиська, будтистська? Чи просто абстрактна віра?
віра в Бога, божество Ісуса Христа, що Він прийшов в цей світ аби спасти нас від прокляття гріха.
Востаннє редагувалось 26 травня 2009, 17:28 користувачем Proof, всього редагувалось 1 раз.
до Мaлuй:
ви кинули лист, який я прекрасно знаю. питання - а що ви з нього не зрозуміли? чи очевидно нічого не зрозуміли?
пояснюю: вимовляється для того, щоб "внутрішньо відділитися від апостатичного духа, який є за ними".
ніхто і ніколи їх не проклинав - вони самі накликали на себе Боже прокляття, автоматично, так би мовити.
ви кинули лист, який я прекрасно знаю. питання - а що ви з нього не зрозуміли? чи очевидно нічого не зрозуміли?
пояснюю: вимовляється для того, щоб "внутрішньо відділитися від апостатичного духа, який є за ними".
ніхто і ніколи їх не проклинав - вони самі накликали на себе Боже прокляття, автоматично, так би мовити.
Proof написав:
може ви не знаєте - Підгірці не придумують ніяких нововведень в католицькому вченні
Неправду мовите, шановна!!! Вони в різних духовних речах відхиляються від традиційних основ християнства, зокрема в молитві... Не вірите? Тоді почитайте, якщо не читали, хоча б це http://www.patriyarkhat.org.ua/ukr/arch ... le;550;411
проглянула я ваш лист. на замовлення написано, поясню нижче.
пояснюю: Підгорецькі монахи є прихильниками харизматичного руху. що таке харизматичний рух?
"Папа Іван-Павло ІІ своє відношення до Католицької харизматичної Онови висловив, приймаючи членів Ради ІССRО 11 грудня 1979 року, словами: «Я завжди належав до цієї Онови в Дусі Святім... Я переконаний, що цей рух є знаком діяння Духа Святого... Я переконаний, що цей рух є найважливішою компонентою обнови всієї Церкви.» "
"На особисте бажання Святішого Отця Понтифікальна рада у справах мирян своїм декретом визнала ІССRS (Іntеrnаtіоnаl Cаthоlіc Chаrіsmаtіc Rеnеwаl Sеrvіcеs / Міжнародну службу для Католицької харизматичної Онови) 14 вересня 1993 року та надала ІCCRS-у правову осібність в Католицькій Церкві. "
"Для кожної громади є характерною власна форма проведення богослужінь, хоча звісно існують і загальні риси: емоційність, глосолалія, звершення зцілень, молитви за хрещення Духом Святим тощо. Значне місце приділяється співу або, як його називають харизмати, прославлянню. Частиною богослужіння багатьох харизматичних громад є танці. Під час богослужіння вірні закликаються до співучасті у ньому через участь у співі, танцях тощо. Крім офіційного недільного богослужіння для харизматичних громад є характерною організація і проведення так званих малих або домашніх груп протягом тижня — зібрань віруючих за місцем проживання по 6-12 осіб для спільного дослідження Біблії та молитви." uk.wikipedia.org/wiki/Харизматичний_рух
молитва цілком нормальна, звернення до Бога, Ісуса, в стилі харизматів.
стаття, яку ви кинули, mykil, є брехнею і перекручуванням правди. написана лише для того, щоб збити людей з пантелику.
Жіночко!
На цьому форумі вже всі замучились відповідати на ваші сектантські закиди.
Пропоную вам перечитати теми (їх є як мінімум 4) і не пробувати піднімати вже давно вирішені питання.
Живіть собі в своєму блуді, але не називайте себе католиками -- ви відлучені від Церкви, як це не прикро.
одне питання, а для чого ви, сектанти, сунетесь на Св.Літургії, де згадується кард.Гузар і місцеві єпископи? маєте свою секту -- живіть в ній! навіть свідки єгови собі такої наглості не дозволяють!
Пропоную вам перечитати теми (їх є як мінімум 4) і не пробувати піднімати вже давно вирішені питання.
Живіть собі в своєму блуді, але не називайте себе католиками -- ви відлучені від Церкви, як це не прикро.
одне питання, а для чого ви, сектанти, сунетесь на Св.Літургії, де згадується кард.Гузар і місцеві єпископи? маєте свою секту -- живіть в ній! навіть свідки єгови собі такої наглості не дозволяють!
Мaлuй писав:Жіночко!
Шановний добродію!
Після Ваших висловлювань на цьому форумі Вам варто було би посипати голову попелом і піти в тривалу(років на 20) прощу по святих місцях(бажано не тільки в Україні). Можливо хоч після того Ви зрозумієте що Церква ні для кого не може бути закрита, і будь-яка людина має право піти до Храму, за її бажанням, навіть якщо її погляди не співпадають з доктриною Церкви. І ніхто не вправі її зупинити, якщо її поведінка в Храмі відповідє елементарним нормам моралі.
Це повинно бути основою Християнської терпимості і любові до ближнього.
П.С. 20 $ за адресу ПІБ і фото шановного пана Малого.
Душу - Богові, життя - Батьківщині, честь - собі...
Жіночко!
думаю форум пора закривати. він себе вичерпав, якщо вже такі коментарі лунають....
це називається говорили-балакали, сіли і заплакали.... я так думаю, що з вами, пане Малий, розмовляти як об стінку головою битись - толку ніякого, тільки голова розболиться.
Востаннє редагувалось 27 травня 2009, 00:21 користувачем Proof, всього редагувалось 1 раз.
Proof, не зважаючи на абсолютно не виправдану агресію з боку Малого, треба визнати, що Апостольський Престіл вже дав своє судження з приводу цієї справи, тобто, якщо ви продовжуєте підтримувати та вважати цих отців своїми вчителями (пасторами чи будь ким іншим), ви, де факто, а також уже де юре є поза лоном Католицької Церкви.
unicuique suum
robie написав:
Proof, не зважаючи на абсолютно не виправдану агресію з боку Малого, треба визнати, що Апостольський Престіл вже дав своє судження з приводу цієї справи, тобто, якщо ви продовжуєте підтримувати та вважати цих отців своїми вчителями (пасторами чи будь ким іншим), ви, де факто, а також уже де юре є поза лоном Католицької Церкви.
справа в тому, що Папа Римський НЕ дав свого остаточного заключення, а в цій справі саме ЙОГО слово є останнє. чи варто вдаватися в подробиці?
Proof писав:думаю форум пора закривати. він себе вичерпав, якщо вже такі коментарі лунають....

мда... ну не вам судити. Вам, сектантам, волю би дали, то би всіх позакривали! Форум - католицький, а хто ви навіть важко сказати...
справа в тому, що Папа Римський НЕ дав свого остаточного заключення, а в цій справі саме ЙОГО слово є останнє. чи варто вдаватися в подробиці?
а не видається вам, що, не дивлячись на інтелект, який ви собі приписуєте, думки в ваших повідомленнях відсутні?
припустимо, що я завтра оголошую себе єпископом католицької церкви, створюю свій синод, висвячую кілька ксьонзів... і ніхто мені ніц не може зробити, бо я чекаю, поки сам Папа Римський не напише мені СМСку з підтвердженням моєї екскомуніки! Смішно? мені так, а для вас це мало би бути нормальним! то як -- визнаєте мене єпископом?
П.С. 20 $ за адресу ПІБ і фото шановного пана Малого.
ігорцю, невже ти готовий весь свій місячний заробіток віддати на таку благу справу? жінку без хліба лишиш? як заробиш трохи більше грошей, - пиши! я тобі сам своє фото вишлю!

а все решта, про що ти писав в своєму повідомленні, то про таке мудрі люди кажуть, що, у випадку, коли не вловлюється суть дискусії, краще промовчати...
Proof писав:ви сказали в якомусь з попередніх коментарів-в них нема ненависті до гріха, а ненависть до грішника... я цілком погоджуюсь, що треба ненавидіти гріх, але мушу вам сказати, що по-перше, різні люди бувають (тобто ті, які ненавидять людину, роблять абсолютно неправильно, треба ненавидіти гріх і боротися зним), а по-друге, від вас і від тих хто перебуває на цьому форумі я відчуваю ненависть до себе, до Оксанаа, зрештою до тих хто прихильний до Підгірців і до самих монахів зокрема. то це нормально? якщо ми всі такі грішники по-вашому, то чому ж ви не молитеся за нас "сліпих і тупих", за тих монахів, які по-вашому ненавидять всіх і все? чому за них ваші священники не кажуть молитися? досить дивна ситуація получається. вам можна все, нам не можна нічого? ще раз повторю, я ще не бачила людини, яка би звідти приїхала ненависною чи злою, хочете вірте, хочете - ні.
Шановна, я ні вас ні решта догналівців не ненавиджу, а дійсно співчуваю людям, які впали в ідолопоклоніння перед "отцями". Та й ваших ґуру тим більше, хоча переконаний, що вони свідомо прагнуть розколоти Церкву, заради задоволення своїх нездорових амбіцій.
Ви або маєте якусь пелену на очах, або дивитесь на світ через рожеві окуляри стосовно своїх односектників і абсолютно чорні стосовно всіх решта, а особливо католиків, які залишаються вірні Вселенському Архиєреєві.
Не лише священики просять про молитву за навернення догналівців, але також і на цьому форумі звучали заклики до молитви за їхнє навернення. так що не звинувачуйте в тому чого нема.
В усіх мені відомих догналівців, які живуть в одній хаті з недогналівцями (католиками чи православними), одна і та сама реакція після чергової поїздки в Підгірці - сварка, ненависть до всі домашніх, принижуючі коментарі. Не знаю жодного випадку коли цього не відбувається.
ПРО зовнішній їхній вигляд і поведінку, я вже писав. ЩО правда під тимчасовим ніком Serhij S.
Краще буду вірити власним очам і вухам, аніж твердженням, які заперечують ці очевидні факти.
Востаннє редагувалось 27 травня 2009, 03:39 користувачем сергій, всього редагувалось 1 раз.
Повернутись до “Інші Церкви та Спільноти”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 195 гостей