о.Олег писав:...
Ви в Почаєві на "екуменічному молебні" бути не могли: не просто так там не приймають Ваші наміри на молитву
в Почаєві проводяться екуменічні молебні!![]()
фрази, гасла...![]()
Чи Ви думаєте, що обман (подавання своїх імен через православного добродія) творить екуменізм? Ні - з їх позиції Ви ту молитву просто вкралиОбман почаївських монахів - це не екуменізм: це просто обман, прошу пана... Окрім того, люди, яким Ви пропихнули свої картки з іменами, не лише вважають Вас-католика нехрещеним або єретиком (це та причина, чому не приймаються Ваші молитви), - вони ще й у випадках пропихання таких карток скажуть "молитва недействительна"
Отець,але тут є і хороша сторона.Правда не знаю на скільки вона велика.Но історії такі чув,навіть одного знаю з виду(священник).Я зараз про то,що цей М.П.дурдом бачать і УПЦ,і це служить причиною переходу багатьох священників в УПЦ,а навіть в УГКЦ.Чи чули Ви подібне????
Доречі,пан Йосип напевне забувся коли почаїв назвав УПЦ.Така дрібничка,а як все міняє.(це я Вас п.Йосип відмазую,бо вже раніше хтось питався у Вас,чи Ви чайок з Москвою не попиваєте.)