ВИБОРИ

питання з життя Церкви/Суспільства, які не відносяться до тематики інших розділів Форуму

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Re: Вибори 2010

Повідомлення Мaлuй » 29 січня 2010, 17:44

о.Олег писав:вільне трактування на замовлення Тимошенко. Закон пише інакше. В кожному разі - воля людська, от лише не грубіть. Вибачте

:lol: :lol: :lol:
мда...

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 29 січня 2010, 17:46

Мaлuй писав:
о.Олег писав:ще перегляньте статтю 15 "про призначення позачергових, повторних і чергових виборів президента"

і? процитуйте, будь-ласка, про що саме Ви говорите?

Ви надто багато просите - часу, щоб це переглядати ще раз шкода... Погляньте, наприклад rada.gov.ua
І зрозумійте правильно - відповів Вам лише тому, що грубите, тисните на людей :( . А Ваші переконання не гірші і не ліпші. Треба людей поважати. А помиляються - виправляти. Тільки не з пропонованої Вами позиції зверхності. Вибачте.
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Тарас_
постійний дописувач
постійний дописувач
Контактна інформація:

Повідомлення Тарас_ » 29 січня 2010, 17:48

Мaлuй писав:
Тарас_ писав:Не говоріть за інших ще й те в чому самі не впевнені. Це пропорційна система зробила хто проти всіх у електоральному регіоні опонента- той за вашого кандидата. Подивіться ж з іншого боку - ті що проти всіх на Сході, вони за кого?

ви цілком не реальний, якщо вірите у те, що на Сході не будуть зігнані маси і не проголосують так, як потрібно. не тіштесь своїми фантазіями -- світ який Ви собі створили дуже далекий від дійсності, якщо ви справді не розумієте, куди нас заведе Янукович.

Скільки б не прийшло голосувати проти всіх на Сході -це будуть мої однодумці в даній справі. Янукович і його агітатори використовують такі самі аргументи як ви зараз для своїх. Тимошенко для Україна така сама як Янукович - немає такої речі, яку б вона не змогла б зробити замість нього.

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 29 січня 2010, 17:49

Прошу не переходити до найнижчого та найбільш нерозумного рівня дискусії: тиснення на особи замість замислитися більше на суті обговорюваного предмету!!!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 29 січня 2010, 17:52

Мaлuй писав:
о.Олег писав:вільне трактування на замовлення Тимошенко. Закон пише інакше. В кожному разі - воля людська, от лише не грубіть. Вибачте

:lol: :lol: :lol:
мда...

а кому вигідна та писанина, той її і замовив. Ви дивіться у Законодавство, а не в інтерпритаторів. Говорю Вам це без надії на те, що в нашій державі Закон понад все - просто пояснював, які підстави будуть в голосуючих "проти всіх". А голосуватиму за Тимошенко в пам`ять своєї мами, яка їй довіряла. Припиняю свою участь у безсенсовній розмові. Проте ще раз прошу - поважайте людей навіть, якщо не поділяють Ваших політичних переконань.
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

luksander
старець
старець

Повідомлення luksander » 29 січня 2010, 17:56

Якщо вважаєш, що жоден з кандидатів не гідний бути президентом, не гріши: голосуй «проти всіх».
Якщо вважаєш, що краще вибрати «менше зло», не гріши: голосуй за Тимошенко (Януковича).
До чого тут «не гріши»? Якщо ти голосуєш проти власного сумління – ти даєш неправдиву відповідь. Хіба це не гріх.
Хотілося б не згрішити своїм голосуванням, а хто там буде президентом і як нам це відгукнеться…? Залиш на Бога свою турботу
????? :oops:

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 29 січня 2010, 18:07

Ще одна тема виборів, що так чи інакше переросла б у побідний "рівень" дискусії, різні суперечки з ворожнечею (а форум християнський!) viewtopic.php?f=3&t=1654
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 29 січня 2010, 18:09

luksander писав: Залиш на Бога свою турботу

ага. ось так переважно ми і робим -- залишаєм турботу або "на Бога" або на ближнього... не відчуваючи за собою жодної відповідальності.
п.с. і до тих, хто мені закидає агітацію за Тимошенко -- не агітую я за неї. але вважаю, що голосувати "проти всіх" це просто зрада! як на те пішло, то на мою думку поридніше буде проголосувати за Януковича, ніж запихати голову в пісок і надавати йому пасивну підтримку.

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 29 січня 2010, 18:16

Тарас_ писав:Вчитуйтесь будь-ласка без емоцій на те що пишуть і не робіть поверхових висновків. Я був модератором, знаю як це буває, коли вже не хочеться думати- тоді краще нічого не чіпати.Так і не отримав відповідь чи розблоковуєте тему чи ні? Скажіть конкретно ви або адміністратор - обоє мене звинувачують у неіснуючих гріхах.

шоза повчання модератора? такі речі можна і в приват писати, а не засмічувати тему

Тарас_
постійний дописувач
постійний дописувач
Контактна інформація:

Повідомлення Тарас_ » 29 січня 2010, 18:18

Мaлuй писав:
Тарас_ писав:Вчитуйтесь будь-ласка без емоцій на те що пишуть і не робіть поверхових висновків. Я був модератором, знаю як це буває, коли вже не хочеться думати- тоді краще нічого не чіпати.Так і не отримав відповідь чи розблоковуєте тему чи ні? Скажіть конкретно ви або адміністратор - обоє мене звинувачують у неіснуючих гріхах.

шоза повчання модератора? такі речі можна і в приват писати, а не засмічувати тему

В приват не відповідають. Я не повчаю, а пишу те що мені здається за помилку і її причину.

Тарас_
постійний дописувач
постійний дописувач
Контактна інформація:

Повідомлення Тарас_ » 29 січня 2010, 18:21

Ну що ж вважатиму, що підняте мною питання правильності чи неправильності не цікаве чи не підходить цьому форуму. Відкрию тему з таким постом на іншому.

Дякую що не забанили, хоча за що? Але бачу все може бути.

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 29 січня 2010, 18:23

Янукович пообіцяв прилаштувати українську трубу - http://www.zaxid.net/newsua/2010/1/29/174055/
ось вам і перші намічені кроки... :(

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 29 січня 2010, 18:53

Тарас_ писав:
Дякую що не забанили, хоча за що? Але бачу все може бути.

Добре, що взагалі не видалили теми, хоч підстави були. Ну, не буде тут анархії, зрозумійте, люди добрі, не буде кожен робити viewtopic.php?f=8&t=1652 те, що йому заманеться, ігноруючи правилами форуму та тими, що на певний час відповідають тут добровільно за порядок. Не відповіли у приваті, не треба гарячувати та піднімати прилюдні протести, а краще набратися терпцю, бо може не було сенсу відповідити на ваші запити чи часу, чи можливості! Це ж елементарні речі!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

luksander
старець
старець

Повідомлення luksander » 29 січня 2010, 19:30

Мaлuй писав:
luksander писав: Залиш на Бога свою турботу

ага. ось так переважно ми і робим -- залишаєм турботу або "на Бога" або на ближнього... не відчуваючи за собою жодної відповідальності.
п.с. і до тих, хто мені закидає агітацію за Тимошенко -- не агітую я за неї. але вважаю, що голосувати "проти всіх" це просто зрада! як на те пішло, то на мою думку поридніше буде проголосувати за Януковича, ніж запихати голову в пісок і надавати йому пасивну підтримку.

Якщо ви в змозі вгадати, як буде краще - "попутный ветер вам в спину". Я гадати не берусь, тому пропоную чесно виконати свій громадянський обов*язок не порушуючи Заповідей Божих.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 29 січня 2010, 19:51

luksander писав: пропоную чесно виконати свій громадянський обов*язок не порушуючи Заповідей Божих.

так

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 29 січня 2010, 20:03

luksander писав:Якщо ви в змозі вгадати, як буде краще - "попутный ветер вам в спину". Я гадати не берусь, тому пропоную чесно виконати свій громадянський обов*язок не порушуючи Заповідей Божих.

а для чого гадати? Господь нам розум дав для того, щоб думати, а не гадати...

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 29 січня 2010, 23:01

Yuriy D
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Yuriy D » 30 січня 2010, 10:50

Особисто я після першого туру виборів вважав що буду голосувати "проти всіх", але потім передумав (ще до того, як з'явились ті агітки "проти всіх - за Януковича"). Справа в тому, що В. Янукович і так має перевагу над Ю. Тимошенко, і рейтинг серед виборців в нього більший. Тому голосуючи "проти всіх", не віддаючи свій голос нікому, погоджуєшся з тим станом речей, що є після першого туру, а отже підтримуєш Януковича %)
З інтерв'ю Блаженнійшого Любомира Гузара зробив для себе висновок, що навряд чи можна очікувати добра від нового президента, але і то українцям доведеться пережити :wink:

Yuriy D
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Yuriy D » 30 січня 2010, 10:55

:lol: До повної колекції ще хіба бракує сюжету де Янукович з Кучмою на трибуні їсть сємки під час проведення якогось параду :crazy:

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 30 січня 2010, 11:42

Yuriy D писав:Особисто я після першого туру виборів вважав що буду голосувати "проти всіх", але потім передумав (ще до того, як з'явились ті агітки "проти всіх - за Януковича"). Справа в тому, що В. Янукович і так має перевагу над Ю. Тимошенко, і рейтинг серед виборців в нього більший. Тому голосуючи "проти всіх", не віддаючи свій голос нікому, погоджуєшся з тим станом речей, що є після першого туру, а отже підтримуєш Януковича %)
З інтерв'ю Блаженнійшого Любомира Гузара зробив для себе висновок, що навряд чи можна очікувати добра від нового президента, але і то українцям доведеться пережити :wink:

так

Аристарх
початківець
початківець

Повідомлення Аристарх » 30 січня 2010, 13:56

Ну не знаю,
Юля і Янук, яка між ними різниця?
Обоє вони - не є добром, на мою думку.
Я не хочу голосувати за них, бо своїм голосом я даю їм владу від себе.
Ніби кажу: "от тримайте мій голос - і чиніть в країні що хочете, я дозволяю".
Хіба правильно давати дозвіл на чинення зла?
Востаннє редагувалось 30 березня 2012, 10:07 користувачем Аристарх, всього редагувалось 2 разів.

ієром. Діонисій
постійний дописувач
постійний дописувач

Повідомлення ієром. Діонисій » 30 січня 2010, 14:53

Аристарх писав:Я не хочу голосувати за них, бо своїм голосом я даю їм владу від себе.

Шановний Аристарху, своїм не голосуванням виборець також дає від себе ж владу, але тим, за кого проголосує натовп.
Уважно перечитайте "Закон про вибори Президента України" http://www.cvk.gov.ua/metod/kultura/npa/vp_26102009.htm , там написано, що за нас депутати уже все вирішили. Навіть якщо проголосує менше половини електорату -- звичайною більшістю голосів визначиться переможець. Наше з Вами багатоголосе "фе" ні на що не згодиться.
Не голосуючи -- підтримаємо фальсифікаторів, голосуючи "проти всіх" -- голосуємо "за", от тільки за кого -- дізнаємося після оголошення переможця.
Тому не голосування нагадує відоме "вмивання рук" з останніх сторінок Євангелія.
І все-таки, кожен має право не піти на вибори або і голосувати проти обидвох кандидатів.

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 30 січня 2010, 15:08

ієром. Діонисій писав:Шановний Аристарху, своїм не голосуванням виборець також дає від себе ж владу, але тим, за кого проголосує натовп.
Уважно перечитайте "Закон про вибори Президента України" http://www.cvk.gov.ua/metod/kultura/npa/vp_26102009.htm , там написано, що за нас депутати уже все вирішили. Навіть якщо проголосує менше половини електорату -- звичайною більшістю голосів визначиться переможець. Наше з Вами багатоголосе "фе" ні на що не згодиться.
Не голосуючи -- підтримаємо фальсифікаторів, голосуючи "проти всіх" -- голосуємо "за", от тільки за кого -- дізнаємося після оголошення переможця.
Тому не голосування нагадує відоме "вмивання рук" з останніх сторінок Євангелія.

:( нажаль деякі дописувачі форуму ну ніяк не можуть цього зрозуміти... пороблено їм, чи шо?
і ще одне насторожує, що люди, які декларують себе греко-католиками, не вважають за потрібне прислухатися до глави нашої Церкви, думка котрого мала би мати вирішальне значення власне у ситуації сумніві і невизначеності.

ljubomyr_ps
старець
старець

Повідомлення ljubomyr_ps » 30 січня 2010, 15:54

Мaлuй » Сьогодні, 15:15
Чому УГКЦ підтримує Тимошенко? - вважаєте за краще підтримувати "донецьких братків"?

А ви вважаєте краще підтримувати сектантів-демагогів, постійних брехунів - Тимошенко & Со.

я голосую проти всіх тому, що бути співучасником тих, які брешуть і обкрадають народ свій НЕ хочу. Це і є мій громадський обовязок.
Звичайно що молитви за Україну, її уряд і Президента ніхто не відміняє і ким би вони не були. Добрий і Милосердний Господь принаймні не дозволить їм наробити великих дурниць...
Іншими словами - маєш свою голову - роби свій вибір, не маєш голови роби так як кажуть інші!!! А потім щоб не плакав і не нарікав!!!
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!

ljubomyr_ps
старець
старець

Повідомлення ljubomyr_ps » 30 січня 2010, 16:06

Мaлuй писав:і ще одне насторожує, що люди, які декларують себе греко-католиками, не вважають за потрібне прислухатися до глави нашої Церкви, думка котрого мала би мати вирішальне значення власне у ситуації сумніві і невизначеності.

Це особиста думка Глави УГКЦ. і давайте не будемо всіх совками. Будь то ген сек чи Папа Римський кожен має свою думку і бере на себе відповідальність. Власне свобода вибору й полягає в тому, що кожен голосує за того кого хоче чи НЕ хоче, а не вибирає менше зло бо зло є завжди ЗЛОМ!!! Свобода вибору - це Богом дана Ласка і її ніхто не відбере.

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 30 січня 2010, 16:06

ljubomyr_ps писав:маєш свою голову - роби свій вибір

"проти всіх" - це не вибір!

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 30 січня 2010, 16:09

ljubomyr_ps писав:А ви вважаєте краще підтримувати сектантів-демагогів, постійних брехунів - Тимошенко & Со.

це Ваші домисли нічим не підтверджені, а про те, що у Яника було три судимості відомо на цілий світ. але навіть, якщо і правда, то так, я вважаю за краще голосувати за брехунів ніж за гвалтівників.
тай справа, зрештою, не в тому, а в тому, що голосуючи "проти всіх" ви все одно віддаєте свій голос Януковичу, хочете ви це визнати, чи ні -- це факт! і нікуди вам від нього не сховатися...

ljubomyr_ps
старець
старець

Повідомлення ljubomyr_ps » 30 січня 2010, 16:25

Мaлuй писав:
ljubomyr_ps писав:А ви вважаєте краще підтримувати сектантів-демагогів, постійних брехунів - Тимошенко & Со.

це Ваші домисли нічим не підтверджені, а про те, що у Яника було три судимості відомо на цілий світ. але навіть, якщо і правда, то так, я вважаю за краще голосувати за брехунів ніж за гвалтівників.

Друже! Бог а не люди вибирають. Чи він гвалтівник чи вона брехуха а її соратники педофіли... все це так, але ким би не був новий Президент світ не переверниться і кожен голосує так як йому підказує сумління...все в Божій волі, Президент він буде від Богачи Янук Чи Тимоха чи хтось інший... Наша Церква і суспільство буде розвиватись хто б не став президентом.

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 30 січня 2010, 16:28

ljubomyr_ps писав:Друже! Бог а не люди вибирають. Чи він гвалтівник чи вона брехуха а її соратники педофіли... все це так, але ким би не був новий Президент світ не переверниться і кожен голосує так як йому підказує сумління...все в Божій волі, Президент він буде від Богачи Янук Чи Тимоха чи хтось інший... Наша Церква і суспільство буде розвиватись хто б не став президентом.

тоді тим більше, в чому ж справа? робіть вибір - це я хочу сказати, а не вмивайте руки подібно до Пилата...

ljubomyr_ps
старець
старець

Повідомлення ljubomyr_ps » 30 січня 2010, 17:27

Мaлuй писав:тоді тим більше, в чому ж справа? робіть вибір - це я хочу сказати, а не вмивайте руки подібно до Пилата...

Ну не знаю що краще вмити руки чи бути з тими ( тобто голосувати за тих), що замішані в педофілії і вбивствах... Це по християнськи!?

Повернутись до “Церква і Суспільство”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей