Це, зрештою, їхнє право як приватної (не державної) організації.
До честі видавництва, воно, в окремих випадках, іде назустріч авторам, які просять не змінювати правопису їх статей у наукових збірниках. Сам знаю такі випадки.
ієром. Діонисій писав:Т
Це, зрештою, їхнє право як приватної (не державної) організації.
o.Mykil писав:Виходить,отже, що наша УГКЦ в Україні немає тоді офіційного видавництва, якщо кажемо про "приватність"??А "Свічаду" ніхто не наказує силоміць змінювати правопис на сучасний, переходити на традиційну укр. мову, яку вчать діти тепер у школах тощо...Просто радять сучасні декотрі їх читачі, яких просто не хочуть почути...ієром. Діонисій писав: Це, зрештою, їхнє право як приватної (не державної) організації.![]()
Я не можу назвати вам переліку тих книг, адже, по-перше, направду не читав тих протестантських творів і книжок прсихологів, які так полюбляє Свічадо, по-друге не є компетентною особою у справі рецензування. Це має робити Церква!!!
Моє застереження стосується того, що не може греко-католицьке видавництво видавати твори протестантів, точно так же як і не має релігійне видавництво видавати світську літературу. Очевидно, що така світська література користується більшим попитом, аніж релігійна. Комерція є комерція.
vitalko писав:А я читав якусь книжку протестантського автора видану в "Свічадо","Сила молитви" по-моєму називається. То там місця де думка автора не співпадає з думкою КЦ так і позначені. Нічого не вирізано і не додано від себе.
...Але чув від знайомої сестри, що недавно в Свічадо вийшла дві книжки, які після прочитання іншою сестрою(вибачте не знаю ким, знаю тільки що вона досить компетентна в справі рецензії релігійної літератури), потрапили на стіл до владики Ігора Возняка, і доля їхня на даний момент вирішується, хоча, можливо, вже і вирішилася....
urban писав:ну от, "анонімники" працюють, але конкретних закидів не дають, доводиться владикам даремно чоботи стоптувати))))
о.Олег писав:не так давно в "Свічадо" видали книжку "Секс, якого ви не знаєте". Читали? Враження? Доцільно/потрібно?
andrivovk писав:о.Олег писав:не так давно в "Свічадо" видали книжку "Секс, якого ви не знаєте". Читали? Враження? Доцільно/потрібно?
Читайте тільки найкращі книжки, інакше ви їх взагалі не прочитаєте.
Г. Торо.
о.Олег писав:andrivovk писав:о.Олег писав:не так давно в "Свічадо" видали книжку "Секс, якого ви не знаєте". Читали? Враження? Доцільно/потрібно?
Читайте тільки найкращі книжки, інакше ви їх взагалі не прочитаєте.
Г. Торо.
а... Ви гадаєте, що це не найкраща книга через те, що її читали чи... через назву?
Не читав.Просто порада.А щоб не читати книгу повністю, то на початку кожної є коротка анотація (короткий зміст).
vitalko писав:Не читав.Просто порада.А щоб не читати книгу повністю, то на початку кожної є коротка анотація (короткий зміст).
Анотація анотацією, а все ж таки про книгу можна щось та й сказати, прочитавши принаймні, 10 сторінок.
прочанка писав:...Цікава анотація, при можливості варто буде прочитати
прочанка писав:Секс по-католицьки – це сто відсотків задоволення! Однак, за умови, що подружжя навчиться оцінювати власні потреби і поглиблювати зв'язок в інтимному житті. Для цього існують інші способи, ніж слухання наказів та заборон.
http://www.credo-ua.org/2010/02/13513/
о.Олег писав:прочанка писав:Секс по-католицьки – це сто відсотків задоволення! Однак, за умови, що подружжя навчиться оцінювати власні потреби і поглиблювати зв'язок в інтимному житті. Для цього існують інші способи, ніж слухання наказів та заборон.
http://www.credo-ua.org/2010/02/13513/
Вам точно ніхто не платить за рекламу?
andrivovk писав:Ксаверій Кнотц .
o.Mykil писав:Слава Ісусу Христу! Прошу звернути вашу увагу, що тема, котру створив, є саме про правопис, який використовує вид-во "Свічадо"!
andrivovk писав:А про правопис, здається, більше і немає що писати.
Повернутись до “Гуманітарні дисципліни”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей