+Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

говоримо про все на світі

Модератори: Artur, ihor

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення andrey s. » 08 травня 2011, 14:27

o.Mykil писав:
о.Олег писав:насправді людина без Бога нічого не може і молимося ми не в значенні "дай" (нехай буде по моєму/нехай мені з "неба" впаде), а в значенні "дай" (нехай буде воля Твоя) - інакше це не Християнство. Як і не Християнством є думати, що "можу", тому не потрібно молитися
З повагою, о.Олег

Воно то так, тільки тема інша!!

Христос Воскрес!!!
о.Микола,у мене є два варіанта:Або я дійсно пишу не в тему,,,,або Ви не здатні зрозуміти про що я пишу.Звісно це при умові що Ви вмієте(тобто читали) уважно читати. :) .
І думаю Ви мене звинувачувати не будете,коли я зупинюсь на другому.Повірте,я за це Вас також не виню,Ви ж крім всього іншого людина.
Я все те що написав,писав суто до теми,а решта мене мало хвилює.Можливо я і помиляюсь,а можливо і ні.
Тільки я змучився від злоби і ненависті,і хто зна,який шлях потрібніший Україні.(Місити "багно" в ступі,без якихось конкретних дій,чи роздумувати над тим що відбувається і при цьому молитва є помічником,щоб це багно не залило остаточно,і дала розуміння як чинити,в різних ситуаціях).
Дуже шкода мені,таке чути від отця.Ви краще мені би пояснили чому це не в тему,і якби я це зрозумів(що я фігю якусь пишу),я був би Вам вдячний,бо Ви би мені "показали світло істини",бо виходить що я в потемках.
Пробачте коли звучить різко,як вмію....
Дякую....
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 08 травня 2011, 14:39

andrey s. писав:....

Бо це може розглядатися як "заговорювання" чітко визначеної теми.

Ми не можемо тут вирішити в кількох дописах усі прблеми повязані з молитвою; тоді нащо починати?

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 08 травня 2011, 16:44

Львівські науковці вважають прапор Перемоги «масштабною провокацією» http://www.credo-ua.org/2011/05/44565
"Ми розцінюємо цю масштабну провокацію як загрозу для єдності української держави.

Ми засуджуємо всіх учасників цієї скандальної спецоперації наших внутрішніх політтехнологів та іноземних спецслужб.

Ми закликаємо ЗМІ поставитися до неї, як слід зображувати терористичні акти: суто інформаційно, без нагнітання емоцій, щоб не дати у руки його виконавцям головного козиря - масового та емоційного висвітлення у пресі. Ми маємо зберегти тверезе бачення цього інциденту як звичайної провокації та політичної технології."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Дуже мене насторожує, що настільки компетентні у Львові особи у свому "зверненні" присвяченому 9 травня вжили словосполучення "терористичні акти". Виглядає так, що той хто це особисто писав знає щось жахливе. Буду радий помилитися.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 08 травня 2011, 20:45

Йосип Вісаріоноаич писав:
andrey s. писав:....

Бо це може розглядатися як "заговорювання" чітко визначеної теми.

Ми не можемо тут вирішити в кількох дописах усі прблеми повязані з молитвою; тоді нащо починати?

наш Форум Християнський: кожна піднята тема не може оминути Бога, молитви до Нього.
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 08 травня 2011, 22:59

"Дуже шкода мені,таке чути від отця"

Андрію, не варто додумувати та бути упередженим. Я, звичайно, не маю нічого проти молитви як такої. Але вам краще сюди viewtopic.php?f=18&t=1106

На солідних форумах з офтопами швидко наводять порядок! Тема про знущання з України в наш час. Саме й це мав на увазі при її створенні!

Варто почитати про оффтоп http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1% ... 0%B8%D0%BA
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 09 травня 2011, 01:33

o.Mykil писав:"Дуже шкода мені,таке чути від отця"

Андрію, не варто додумувати та бути упередженим. Я, звичайно, не маю нічого проти молитви як такої. Але вам краще сюди viewtopic.php?f=18&t=1106

На солідних форумах з офтопами швидко наводять порядок! Тема про знущання з України в наш час. Саме й це мав на увазі при її створенні!

Варто почитати про оффтоп http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1% ... 0%B8%D0%BA

Дякую отче,хоч нічого нового я не взнав,На ПРИВЕЛИКИЙ ЖАЛЬ,,,
На особисте часу тратити не буду,бо правила форуму читав,тобто щось таки знаю.
Скажу чесно,навіть не розумію чому зараз пишу.Але маю виправдання,бо якби навіть хотів пояснитись з Вами,це не реально,у Вас вже нема П.П.(ой!! появилось :) )
Якщо Ви не здатні зрозуміти мотив написаного мною,то пояснювати марно.Тобто тема не молитва,а потреба в ній,її необхідність.Тобто необхідність в ній в контексті цієї теми,тобеж( :) ) те,що без неї сама ця тема має всі шанси стати тим знущанням,про яке Ви так турботливо кажете.
У нас різне сприйняття цієї теми,і це факт."Різне",, це не якісний показник,а просто те як є.А те, що це Офіційний Форум УГКЦ,і цим фактом він вже є солідним,я казати не буду.І я дуже радий, що не Вам одному вирішувати ті показники,,,солідності...І тішусь, що поки зі мною ще "не швидко навели порядок", ті в чиїх обовязках це робити.Це значить, що якщо я навіть не правий в написаному,то до моєї думки є поблажливе ставлення,тобто як личить Християнину.
Напевне варто памятати що це Форум УГКЦ,і своїм пов. хочу це наголосити.Тобто тема потрібна,але молитовний намір завадить вийти з "рамок Християнської солідності".А любий Християнин має дбати про ту "солідність",і той хто хоче стати Християнином(Прийняти Христа як Спасителя) напевне очікує побачити різницю між цим форумом і форумом загальним.Тобто в обовязках Християнина вважати на згіршення не тільки вірних,а і тих хто хоче ними стати.
А в такій ПОТРІБНІЙ, но в той же час ХИТКІЙ темі, це не є важко.(вийти з рамок)
Я просто хотів делікатно наголосити на цьому,і п.Йосип це зрозумів,просто не вірно зрозумів сам намір і напрям.
Дякую.

P.S.Чемно відправляю в П.П.,щоб не порушувати правила і не робити оффтоп,доречі П.П. тільки що появилось,його не було.Тому просто витер(редагував), і відправляю Вам.Воно чемне(це для форумчан :) )

vuspetro
старець
старець

Повідомлення vuspetro » 09 травня 2011, 14:16

РУССКИЙ МИР.
http://denpabedy.blogspot.com/

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 10 травня 2011, 22:35

vuspetro писав:РУССКИЙ МИР.
http://denpabedy.blogspot.com/

Подібним чином росіянам подають українських націоналістів.

А в цей час український народ "чомусь" вимирає (як і російський). І поступово (але впевненно) усі багатства України (як і Росії) переходять у власність "шандоровичів". ???!!! І т.д...

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 12 травня 2011, 15:29

для чого ходити далеко. Достатньо поспілкуватися з учнями, батьками і більшою частиною педколективу школи№45 у м. Львові, до прикладу. Кілька вчителів української мови відчувають утиски і постійні приниження у рідному місті. Зомбація і великошовіністичні настрої, а ще непомірне нахабство і невихованість. І все це під носом нашої влади, яка фінансує утримання цієї школи, а підривну роботу проводить російське консульство..., яка розповідає, якою мовою ми розмовляємо і яку "культуру" вони нам принесли.
Не бійтеся!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 13 травня 2011, 21:24

о.Олег писав:наш Форум Християнський: кожна піднята тема не може оминути Бога, молитви до Нього.
З повагою, о.Олег

Тоді давайте за такою логікою в кожній темі порушувати теж усе, що має відношення до християнства, - всі Божі заповіді, 6 правд віри тощо, і що вийде в кінцевому результаті??? :shock:
Востаннє редагувалось 13 травня 2011, 21:43 користувачем o.Mykil, всього редагувалось 1 раз.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 13 травня 2011, 21:35

Цього року, на день Перемоги, з уст "батюшок"-парашутисів в УПЦ, появилася нова версія причин початку Великої Вітчизняної війни, у котрій Гітлер (про національність котрого неможна вже говорити) подається як "бич Божий". Це вони обгрунтовують тим, що "у 1941 р. в СРСР планували повністю знищити усі храми і покінчити з релігією". Це є або необізнаністю, або свідомим наклепом. Ще у 1932р. Сталін від імені ЦК заборонив руйнувати храми котрі є памятниками історії. А у 1939р., подібним документом вказувалося про потребу переглянути кримінальні справи стосовно осуджених раніше священиків, котрі сиділи за "релігійну діяльністю.
Старші люди памятають, що "перші совіти" у Західній Україні релігії ще зазвичай не переслідували.

П.С. Поки не буде ліквідована агентура "сомнища сатани" в середовищі принаймні українських традиційних церков, майбутнє українського народу може бути тільки трагічним. Як і доля самої держави. Сподіваюся, що це вчасно зрозуміють наші державні мужі; якщо звичайно вони не хочуть повторити сумну долю своїх попередників.
Востаннє редагувалось 13 травня 2011, 21:36 користувачем Йосип Вісаріоноаич, всього редагувалось 1 раз.

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 13 травня 2011, 21:35

o.Mykil писав:
о.Олег писав:наш Форум Християнський: кожна піднята тема не може оминути Бога, молитви до Нього.
З повагою, о.Олег

Тоді давайте за такою логікою в кожній темі порушувати теж усе, що має відношення до християнства, - всі Божі заповіді, 6 правді віри тощо, і що вийде в кінцевому результаті??? :shock:

Фанатизм і Ревність різні речі.Чи потрібен такий максемалізм??. Про "золоту середину" була тема,нехочу оффтопу. :) .
А щоб не було оффтопу: Ух маскалі такі сякі,а ті політики взагалі страху не мають,а жиди без коментарів. :) .
Кругом знущання,куди каменем не кинь.
(це юмор :) ,нічого особистого,надіюсь нікого не образив)
Дякую.

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 13 травня 2011, 21:57

Йосип Вісаріоноаич писав:Цього року, на день Перемоги, з уст "батюшок"-парашутисів в УПЦ, появилася нова версія причин початку Великої Вітчизняної війни, у котрій Гітлер (про національність котрого неможна вже говорити) подається як "бич Божий". Це вони обгрунтовують тим, що "у 1941 р. в СРСР планували повністю знищити усі храми і покінчити з релігією". Це є або необізнаністю, або свідомим наклепом. Ще у 1932р. Сталін від імені ЦК заборонив руйнувати храми котрі є памятниками історії. А у 1939р., подібним документом вказувалося про потребу переглянути кримінальні справи стосовно осуджених раніше священиків, котрі сиділи за "релігійну діяльністю.
Старші люди памятають, що "перші совіти" у Західній Україні релігії ще зазвичай не переслідували.

П.С. Поки не буде ліквідована агентура "сомнища сатани" в середовищі принаймні українських традиційних церков, майбутнє українського народу може бути тільки трагічним. Як і доля самої держави. Сподіваюся, що це вчасно зрозуміють наші державні мужі; якщо звичайно вони не хочуть повторити сумну долю своїх попередників.

Маю приватну думку: Тобто все навпаки.Сталін в порівнянні з Гітлером(суто що стосується Християнства,Церков) просто дитинка.Гітлер не такий наївний,щоб побороти Церкву її забороною,чи щось в цьому дусі.Напевне всі знають яке "его" у Гітлера,його пошуки Божої потуги,окультні практики і всяке таке в цьому дусі.Якби він виграв,то заявив би право на бога,і це у мене сумнівів не викликає.Можливо тільки тому Сталін переміг,тобто йому було це дозволенно,тобто переміг не Сталін,а Бог який присутній у людей,на чиїй крові здобута перемога(але керував він).Але є закон,тобто коли вбиваєш "гівнюка",то велика ймовірність що станеш якщо не більшим,то точно не нищим "гівнюком".І він не встояв,тобто змінився.Погодьтесь,після перемоги він змінився в гіршу сторону.Чи була потреба в цьому??? Звичайно НІ,тобто вже виправдання що війна,складні часи-складні рішення,просто НЕМА.
Повірте я Сталіна не "відмазую",просто кажу що Гітлер більший "гівнюк".("гівнюк" це не лайка,а чітке визначення.Тобто з чемним наміром :) )
Дякую.

Йосип Вісаріоноаич
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Йосип Вісаріоноаич » 13 травня 2011, 22:25

andrey s. писав:.Але є закон,тобто коли вбиваєш "гівнюка",то велика ймовірність що станеш якщо не більшим,то точно не нищим "гівнюком"..

Де є такий "закон"? Може в графа Льва Толстого? Чи ви хочете сказати, що усі хто воював у цій війні стали ....!
Вбивати з власної шкурної волі й вигоди це так (тут я згідний), а вбивати з законного (перед Богом і людьми) військового обовязку це зовсім інше (це не злочин, це свого роду навіть праведність).

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 13 травня 2011, 22:41

Йосип Вісаріоноаич писав:
andrey s. писав:.Але є закон,тобто коли вбиваєш "гівнюка",то велика ймовірність що станеш якщо не більшим,то точно не нищим "гівнюком"..

Де є такий "закон"? Може в графа Льва Толстого? Чи ви хочете сказати, що усі хто воював у цій війні стали ....!
Вбивати з власної шкурної волі й вигоди це так (тут я згідний), а вбивати з законного (перед Богом і людьми) військового обовязку це зовсім інше (це не злочин, це свого роду навіть праведність).

Звичайно не в цьому контексті.Тут мова не за кров на руках,тих хто фізично когось вбивав,це війна.Доречі навряд чи Сталін вбив якогось Фашиста особисто(фізично).
Це історична персона,яка не витримала спокусу влади,він саме більше боявся її втратити(не в сенсі турбота за народ),це була шиза,типа "Кругом Враги".І на цьому грунті після війни багато крові пролилось.
Ви напевне думаєте що я його ненавижу,ні це не так.Я не можу класифікувати це відчуття,но воно на 80% байдужість,тобто те що не заслуговує особливої уваги.Хоча й байдужість не зовсім звичайна,теж якась особлива.
Якщо добра людина перемагає злу,то є ймовірність згіршення доброї,тобто коли не встоїть в доброму.А коли зла перемагає злу такими самими засобами,то це результат один,і змінити це під силу тільки Богу.Це не я придумав,це загальне поняття,просто я собі дозволив пристосувати це до Сталіна.Що не робить мене правим.
Але я маю право на свою думку,просто важаю за потрібне подати її чемно.
Все.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 14 травня 2011, 07:48

o.Mykil писав:
З повагою, о.Олег

Тоді давайте за такою логікою в кожній темі порушувати теж усе, що має відношення до християнства, - всі Божі заповіді, 6 правд віри тощо, і що вийде в кінцевому результаті??? :shock:

ні - логіка у тому, щоб про всі речі, що ми тут обговорюємо, говорити з чіткою християнською свідомістю (що існують Божі Заповіді, 6 Правд віри...), тобто йшлося про те, що ми не можемо переймати логіку тих, про (дії, слова, логіку) кого говоримо. Не опоную я Вам - знаю, що ми в цьому солідарні. Просто тут на Форумі декілька тем було, в котрих дописувач (Йосип Вісаріоноаич) висловлював певний релятивізм у підході до різних людей/подій і мої намагання утвердити універсальність християнської моралі для всіх (в т.ч. - жидів :) ) людей обернулись проти мене грішного (священика) звинуваченнями в симпатіях до юдаїзму (що хтось з дописувачів нмсд вірно охарактеризував :o )
:D
:) розумію, що Ви, отче, не зобов'язані відслідковувати перебіг/послідовність тих всіх розмов у різних гілочках форуму, в які і я грішний не хотів би втручатись, якби не обов'язки модератора, тому, надіюсь, пояснив контекст/логіку мною написаного - це реакція на абсурд замішаного на антисимітизмі релятивізму
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 19 травня 2011, 17:21

В Одеській області священик УПЦ погрожував священикові УГКЦ і розпалював міжрелігійну ворожнечу

Священнослужитель УПЦ Московського патріархату Петро Ляшик публічно звинуватив греко-католицького священика о. Ігоря Войтовича в «оскверненні православних могил» і перешкоджав йому у виконанні пастирських обов’язків в смт. Березівка Одеської області 2 і 3 травня.

Далі тут http://www.dzvonyfm.if.ua/archives/5209#more-5209
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 19 травня 2011, 19:28

«Русский блок» проти повернення храму католикам Севастополя http://www.credo-ua.org/2011/05/45225

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 22 травня 2011, 19:07

Любомир Гузар переконаний, що cутички у Львові зрежиcувала влада http://catholicnews.org.ua/lyubomir-guz ... cuva#point

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 23 травня 2011, 19:01

andrivovk писав:Любомир Гузар переконаний, що cутички у Львові зрежиcувала влада http://catholicnews.org.ua/lyubomir-guz ... cuva#point

Добре сказав,зараз Він може свої думки подавати більш свобідно,бо раніше це було трохи неможливо,тобто Він мусів памятати яку "посаду" займає.
А зараз Він розвязаний від багатьох речей,якими був раніше звязаний.
Мудрий "дядько"...і свій Дар Божий точно в землю не закопує...І в будуванні України у Нього визначна роль....
Нехай Господь підтримає Його починання...
Доречі сподобалось що Бл.Святослав поминав на Ар.Літургії Бл.Любомира.
P.S.
Добавлю від себе,що Бл.Любомир трохи "перехвалив" організаторів провокацій.У Львові не бачив,але у Франеку та провокація була організована на 2(по 12 бальній системі :) ).
Просто таким чином хочу сказати,що ті "дигинирати"(організатори),,просто "Дигинерати :) ".(доречі,це слово пишеться через "е"-чи "и" :) ,ато в правописі я не далеко втік від них)

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 25 травня 2011, 19:51

і знову нас лякають - 22 червня... вже докотились до того, що початок війни святкують. Варяти. Оце я вам скажу справжній кінець світу, який чиниться в людських голова. Булгаков вірно підмітив у свій час,що бардак і хаос починається спершу в голові, коли людина забуває про елементарні правила поведінки, а потім снігова лавина засипає все навколо. 9 травня породило 22 червня і це вигідно нашим політикам, які в такий спосіб вирішують власні проблеми: політичні й економічні. А народ... як казав актор Бенюк, як та біла корова - стоїть і дивується.
Не бійтеся!

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 26 травня 2011, 11:08

Не звертайте увагу:) Україна буде незалежна до тих пір, поки з неї можна буде щось мати. Потім, викинуть як використаний лимон. А народ як стоїть так і буде стояти. Правда хто зможе дати драпака, той... вже дав.

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 26 травня 2011, 11:29

romanm писав:Не звертайте увагу:) Україна буде незалежна до тих пір, поки з неї можна буде щось мати. Потім, викинуть як використаний лимон. А народ як стоїть так і буде стояти. Правда хто зможе дати драпака, той... вже дав.

:( От і куми мої їдуть. Ґрін карту виграли. Молоді, розумні, працьовиті, з освітою і хорошими дітками. Їдуть... пробувати... Пахати на напівграмотну, безбожну Америку, бо вчителі-інженери в Україні - не потрібні.
Не бійтеся!

Злий Іван
старець
старець

Повідомлення Злий Іван » 26 травня 2011, 11:51

прочанка писав: :( От і куми мої їдуть. Ґрін карту виграли. Молоді, розумні, працьовиті, з освітою і хорошими дітками. Їдуть... пробувати... Пахати на напівграмотну, безбожну Америку, бо вчителі-інженери в Україні - не потрібні.

Знаєте, тут це ніби не по темі, але заторкає.
Анекдот:
За роки незалежності з України виїхало:
- сотні професорів; (через 1 "ф" :D )
- тисячі лікарів;
- десятки тисяч інженерів;
- сотні тисяч працелюбних робітників;
і жодного ДАІшника!
Називайте речі своїми іменами ̶ люди краще вас розумітимуть.

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 26 травня 2011, 11:57

прочанка писав: :( От і куми мої їдуть. Ґрін карту виграли. Молоді, розумні, працьовиті, з освітою і хорошими дітками. Їдуть... пробувати... Пахати на напівграмотну, безбожну Америку, бо вчителі-інженери в Україні - не потрібні.

Дай Боже щоби в них все вийшло як найкраще. Щодо півграмотної та безбожної..... не впевнений :)

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 26 травня 2011, 12:15

romanm писав:

Дай Боже щоби в них все вийшло як найкраще. Щодо півграмотної та безбожної..... не впевнений :)

А я від своїх слів не відмовляюсь, бо в Америці може й краща економічна ситуація й люди соціально захищені, але решта... Всі новомодні секти пішли саме з Америки і саме євангелісти там керують. А що можна говорити про країну , в якій офіційно зареєстрована сатанинська церква? Католиків там мало, їх не дуже святкують, наші - по діаспорах, а решта - або сектанти, або просто - проти всіх..., бо керівна верхівка із самого початку була в руках багатих євреїв, навіть не зовсім білий Обама не минув тої участі.
Освіта... Та не обов"язково навіть табличку множення знати, у багатьох американців знання географії - в межах штату. Це про пересічних громадян. А все тому, що для них головний бог - пан Доллар.
Наші люди, потрапивши в таке середовище, часто втрачають українську ідентичність і теж женуться за примарною рожевою американською мрією.

Я за те, що українці в рідній землі відчували себе українцями, жили на Богом даній, благодатній землі, як нормальні люди. Працювали чесно і мали гідну оплату праці, дякуючи кожний день за це Богові. А ще, що для всіх був - ОДИН закон, перед яким всі б були рівними.
Не бійтеся!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 26 травня 2011, 12:18

Думаю, коментарі зайві =@

Прокуратура вступилася за символи комунізму та нацизму
http://www.unian.net/ukr/news/news-437693.html
Прокуратура опротестувала ухвалу Львівської міської ради про заборону використання у місті комуністичної та нацистської символіки.

Про це сьогодні повідомили УНІАН у прес-службі Львівської міської ради.

За їх даними, відповідний протест було винесено 19 травня.

«На думку прокуратури, ухвала суперечить Закону України «Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. Прокуратура зобов’язала привести ухвалу Львівської міськради у відповідність до ст.1 цього закону”, - повідомила начальник юридичного управління міської ради Гелена ПАЙОНКЕВИЧ.

“Будемо розглядати це питання спільно з комісією депутатської діяльності та законності на наступному пленарному засіданні сесії Львівської міської ради», - додала вона.

Як повідомляв УНІАН, 21 квітня на сесії Львівської міської ради була прийнята ухвала, яка заборонила використовувати під час відзначення Дня Перемоги радянську та нацистську символіку. У документі зазначено, що у Львові заборонено використовувати символіку СРСР, нацизму та комуністичну символіку.

У свою чергу Верховна Рада 21 квітня ухвалила Закон «Про внесення змін до Закону України „Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років” (щодо порядку офіційного використання копій прапора перемоги). Законом передбачено, що “Прапор Перемоги є символом перемоги радянського народу та його армії і флоту над фашистською Німеччиною в роки Великої Вітчизняної війни.

20 травня Президент підписав цей закон, і сьогодні він набув чинності.
Не бійтеся!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 26 травня 2011, 12:30

А ось і ще одна"приємна" новина

http://www.interfax.com.ua/ukr/main/69607/
Уночі почали будувати біля фундаменту історичної Десятинної церкви - ЗМІ

Біля фундаменту Десятинної церкви в Києві, де Українська православна церква хоче збудувати храм, розпочалося розвантаження будівельних вагончиків.

Про це інтернет-виданню "Українська правда" повідомив депутат Святослав Олійник, який став випадковим свідком цих подій

За словами С.Олійника, в середу близько 23:00 на місце під'їхали шість вантажівок із будівельними вагончиками, після чого кран почав їх вивантажувати на землю.

"На місце прибув загін міліції, проте на їхнє прохання пред'явити документи їм нічого не показали", - розповів депутат.

За словами депутата, коли один із присутніх почав фотографувати ці події, на нього напав один із тих, хто брав участь у розвантаженні вагончиків.

Далі, за словами С.Олійника, з дерев'яного зрубу, встановленого поруч із фундаментом Десятинної церкви, вийшов служитель культу. "На запитання, що відбувається, він у хамській манері пояснив, що вагончики привезли для початку будівництва Десятинної церкви", - зазначив депутат.
Не бійтеся!

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 26 травня 2011, 12:31

прочанка писав:
А я від своїх слів не відмовляюсь, бо в Америці може й краща економічна ситуація й люди соціально захищені, але решта...

Не знаю, бо в Америці ніколи не був. Отож судити про це все не маю змоги. Хоча ті, з якими я мав змогу спілкуватися зовсім не барани як вважають здебільшого у нас. Наслухавшись сумнівних і дебільних жартів Задорного щодо американців.

Там, в США, коло 24 % католики не так вже і мало. Тобто К.Ц. має в Америці 69 млн. вірних.
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0% ... 0%A8%D0%90

Щодо проживання на своїй землі українцями.....що ж. Написанне Вами буде для українців, але після другого приходу Христа. :)

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 26 травня 2011, 13:44

а все від нас самих залежить. Бо в Америці ми не "барани", а в Україні, виходить "барани"і "козли" як величав нас гарант. Хто нам винен?
Не бійтеся!

Повернутись до “Балачка”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 54 гостей