o.Mykil писав:о.Олег писав:насправді людина без Бога нічого не може і молимося ми не в значенні "дай" (нехай буде по моєму/нехай мені з "неба" впаде), а в значенні "дай" (нехай буде воля Твоя) - інакше це не Християнство. Як і не Християнством є думати, що "можу", тому не потрібно молитися
З повагою, о.Олег
Воно то так, тільки тема інша!!
Христос Воскрес!!!
о.Микола,у мене є два варіанта:Або я дійсно пишу не в тему,,,,або Ви не здатні зрозуміти про що я пишу.Звісно це при умові що Ви вмієте(тобто читали) уважно читати.

І думаю Ви мене звинувачувати не будете,коли я зупинюсь на другому.Повірте,я за це Вас також не виню,Ви ж крім всього іншого людина.
Я все те що написав,писав суто до теми,а решта мене мало хвилює.Можливо я і помиляюсь,а можливо і ні.
Тільки я змучився від злоби і ненависті,і хто зна,який шлях потрібніший Україні.(Місити "багно" в ступі,без якихось конкретних дій,чи роздумувати над тим що відбувається і при цьому молитва є помічником,щоб це багно не залило остаточно,і дала розуміння як чинити,в різних ситуаціях).
Дуже шкода мені,таке чути від отця.Ви краще мені би пояснили чому це не в тему,і якби я це зрозумів(що я фігю якусь пишу),я був би Вам вдячний,бо Ви би мені "показали світло істини",бо виходить що я в потемках.
Пробачте коли звучить різко,як вмію....
Дякую....