+Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

говоримо про все на світі

Модератори: Artur, ihor

romanm
старець
старець

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення romanm » 26 травня 2011, 14:02

прочанка писав: Хто нам винен?

та ніхто, думаю.

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 26 травня 2011, 14:57

я по собі знаю, тепер мене вже ніхто не переконає. Якщо працювати і покладатись на Бога, то й нашій країіні можна жити. Звичайно, чесно працюючи, багато не заробиш. Проте, на життя вистачить. І в нашій країні мрії збуваються, повірте. Проте, кожному по вірі. Комусь головне - матеріальні блага, незмірна людська загребущість, комусь - влада, тому й рвуть на кавалки...
Але якщо не брати приклад з таких.., а працювати з молитвою на устах, життя не пройде намарне
Не бійтеся!

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 27 травня 2011, 07:10

Звичайно. Безперечно. Так як , наприклад, мене ніхто не преконає, що в Україні стане ліпше. На життя вистачає і в африканських каннібальських племенах. Щоби збулися мрії, повинні бути можливості для їх здійснень. На даний момент такого в Україні не бачу. Інакше мільйони людей би не виїжджали ні колись не зараз. Але це безперспективна тема. Говорячи коротко: якщо є можливість, то можна жити добре і серед вищевказаних племен. Отож кожен бачить зі своєї точки зору.

Невже Ви не бачите що це всього лиш слова? Навіть благі? Виходить що всі ті мільони які виїжджали і виїжджають не покладалися на Бога? Що значить на життя? Заледве на їду? Може і так. Але не розумію, чому не можна мати і ще щось крім їжі? Чому мої рідні і я не можуть жити достойно?:(
Ну але це оффтоп.
Скільки людей, стільки думок. Тай зрештою. Не всюди так живеться як у ЛЬвові, що ще більш - менш можна знайти роботу, а в обласних центрах поменьше....біда. Як от Тернопілля яке дає найбільше число заробітчан. Чому?

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 27 травня 2011, 09:10

romanm писав:Звичайно. Безперечно. Так як , наприклад, мене ніхто не преконає, що в Україні стане ліпше. На життя вистачає і в африканських каннібальських племенах. Щоби збулися мрії, повинні бути можливості для їх здійснень. На даний момент такого в Україні не бачу. Інакше мільйони людей би не виїжджали ні колись не зараз. Але це безперспективна тема. Говорячи коротко: якщо є можливість, то можна жити добре і серед вищевказаних племен. Отож кожен бачить зі своєї точки зору.

Скільки людей, стільки думок. Тай зрештою. Не всюди так живеться як у ЛЬвові, що ще більш - менш можна знайти роботу, а в обласних центрах поменьше....біда. Як от Тернопілля яке дає найбільше число заробітчан. Чому?

У Львові теж життя не мед, але є більшість людей, які хочуть відразу купу грошей заработи. "я що дурний,-а - за 1тис.грн. працювати?" Звичайно, це мізерна сума, але починати треба з чогось. Чому педагоги працюють за мізер? Добре працюють, а молодь вже не хоче в школу, неприбутково. В мене і родичі, і подруги - в школі - без хабарів працюють, душу вкладають. Моїй мамі колись пропонували залишатись в Австрії німецьку викладати, але вона повернулась додому. Каже, якщо за життя не заробила, то й нема чого... Просто, інші цінності. І жили , ой як важко, коли батьки: вчителі- інженери. Але вижили, дяка Богу, і сон спокійний , і душа чиста.

А тітка щойно з Ленінграду повернулась, у сина зимувала. Нема там теж меду, вуйко все життя віддав армії - підводником, за полярним колом. А пенсія - смішна. Добре, що тітка має хорошу роботу і працює на всю родину в поті чола. Сина й невістку теж біля себе влаштувала, тому й не бідують. Хотіли на море поїхати, так не вийшло - сплатили податки за дороги, техогляд, ще трохи - на здоров"я пішло - і все! ВСе відносне. Тітка збиралась додому, а невістка прибігла і каже, щоб не верталась до Львова, бо там націоналісти"оборзєлі".
Все російське телебачення живе "українськими проблемами" - воно й зрозуміло, щоб народ мовчав і не виступав багато, бо те, що виробляють медпути - суцільні пута, тому й закидають "дурочку" з Україною - уявним ворогом.
Не бійтеся!

vitalko
старець
старець

Повідомлення vitalko » 27 травня 2011, 15:50

Прочитав сьогодні перший розділ Ісайї:

Слухайте, небеса, вважай, земле, бо Господь говорить: «Дітей я виховав і виростив, а вони збунтувались проти мене. 3 Віл знає господаря свого, а осел - ясла пана свого. Ізраїль нічого не знає, народ мій не розуміє.» 4 Ой, люде грішний, народе, придавлений беззаконням, кубло лиходіїв, розбещені сини! Покинули Господа, занедбали Ізраїлевого Святого, відступились назад від нього! 5 По чому вас іще бити, вас, що не перестаєте бунтуватися? Кожна голова хвора, кожне серце ослабло. 6 Від підошви на нозі до тім'я нема в ньому здорового місця: рани, синці, свіжі виразки, не вичищені, не перев'язані й не зм'якшені олією. 7 Земля ваша спустошена, міста ваші спалені вогнем, поля ваші у вас на очах чужинці пожирають: вони спустошені, як по знищенні Содому. 8 Зосталася дочка сіонська, немов у винограднику халупа, немов курінь на баштані, немов обложене місто. 9 Якби Господь сил не зоставив нам останку, були б ми, як Содом, були б схожі на Гомору. 10 Слухайте слово Господнє, князі содомські! Вважай на науку Бога нашого, народе гоморський! 11 «Навіщо мені безліч ваших жертв? - говорить Господь. Я пересичений всепаленнями баранів і ситтю годованих телят. Крови биків, ягнят та козлят я не хочу. 12 Як приходите, щоб з'явитись перед моїм обличчям, то хто від вас вимагає, щоб ви топтали мої двори? 13 Не приносьте більше пустих дарів! Кадило стало осоружним для мене. Нових місяців, субот і скликання сходин я не можу стерпіти: беззаконня разом з урочистим зібранням. 14 Від новомісяччів ваших та святкувань ваших відвертається душа моя. Вони для мене стали тягарем, вони мені незносні. 15 Коли ви простягаєте руки ваші, я відвертаю від вас мої очі. Навіть коли помножуєте молитви ваші, я їх не чую. Руки ваші повні крови. 16 Обмийтеся, станьте чистими; усуньте з-перед моїх очей нікчемні ваші вчинки; перестаньте чинити зло! 17 Навчітеся добро чинити; шукайте правди, захищайте пригнобленого, обороняйте сироту, заступайтеся за вдову! 18 Ходіть же й розсудимось, - говорить Господь. Коли б гріхи ваші були, як багряниця, вони стануть білими, як сніг; коли б, мов кармазин, були червоні, стануть, як вовна. 19 Як схочете бути слухняними, то їстимете від благ країни. 20 А як затнетеся й бунтуватиметесь, то меч пожере вас, бо уста Господні так говорять.» 21 Ой, якою ж стала повією столиця вірна, сповнена правосуддя, в якій панувала справедливість, тепер же - душогубці! 22 Срібло твоє жужеллю стало, вино твоє розчинене водою. 23 Князі твої - бунтарі й спільники злодіїв; усі на гостинці ласі, за дарунками так і женуться. Сироту вони не обороняють, а справа вдовиці до них не доходить. 24 Тим то ось слово Владики, Господа сил, Ізраїлевого Сильного: «О, я відплачу моїм противникам і воздам моїм ворогам! 25 Я простягну на тебе мою руку і розтоплю в горнилі твою жужель та відділю все оливо від тебе. 26 Поверну тобі правителів, як здавна було, і радників твоїх, як колись було. Тоді назвуть тебе містом правди, столицею вірною.» 27 Сіон буде відкуплений правосуддям, а його навернені - справедливістю. 28 А всім відступникам і грішникам - погибель, і ті, що Господа покидають, загинуть. 29. Ви будете соромитися дубів, що вам такі любі; ви будете стидатися садів, що вам такі милі. 30 Ви станете, як дуб, на якім зів'яло листя, і як той сад, що води не має. 31 Потужний стане клоччям, праця ж його - іскрою. Вони горітимуть обоє разом, і нікому буде гасити.

І так собі думаю, хіба не до нас це сказано, і не про нашу країну?.... То чи заслуговуємо ми чогось кращого?
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 27 травня 2011, 16:10

vitalko писав:Прочитав сьогодні перший розділ Ісайї:

І так собі думаю, хіба не до нас це сказано, і не про нашу країну?.... То чи заслуговуємо ми чогось кращого?

Це взагалі - то сказано до євреїв:)
Беззперечно заслуговуємо.
Всі люди грішні. Нема націй - ізгоїв. Є просто більш розумніші і менш розумніші. На жаль і кидайте в мене камінці, наша нація не є з тих.... розумніших. Життя вчить і не навчить. Чого вартують всі ті різного роду революції і обіцянки на який народ ведеться і кожний раз залишається з носом. Як в тому анекдоті про їжаків.

Якщо серйозно, то це сказано до всіх і до американців поляків і т.д. Бог не карає всіх скопом за те, що хтось там грішить. ТОбто Він не покарає Вас бо я обікрав чи ще щось.

Не робімося народом - жертвою. Бо ніхто нас на жертву не вибирав.

Fishman
гість
гість

Повідомлення Fishman » 31 травня 2011, 10:27

прочанка писав:
:( От і куми мої їдуть. Ґрін карту виграли. Молоді, розумні, працьовиті, з освітою і хорошими дітками. Їдуть... пробувати... Пахати на напівграмотну, безбожну Америку, бо вчителі-інженери в Україні - не потрібні.

Чому у Вас такі думки про США ?
Если вы действительно верите в то, что Б-г вам поможет, отчего же на вашем лице отпечатаны несчастье и тревога? Если вы на самом деле в это верите, радуйтесь!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 31 травня 2011, 10:51

Fishman писав:
прочанка писав:
:( От і куми мої їдуть. Ґрін карту виграли. Молоді, розумні, працьовиті, з освітою і хорошими дітками. Їдуть... пробувати... Пахати на напівграмотну, безбожну Америку, бо вчителі-інженери в Україні - не потрібні.

Чому? Тому, що ця на сьогодні розвинена цивілізація постала:
1. на крові повністю знищеного народу
2. коріння пішло від:
- каторжників
- повій
- шукачів пригод-конкіскадорів
- переслідуваних у Європі протестантів - квакерів і т.д.
- і дворянство, яке або зубожіло, або потрапило у немилість, що й було цвітом майбутньої нації.
3. культура - ... Чужу знищили, а своя - ...
4. архітектура, музика, література...релігія... - все і нічого, суміш чужого,перевезеного з Європи чи Азії
5 . В Америці все спрощене - навіть англійська мова перетворилась в американську.

Тому в Америці таке розмаїття сект, які пішли по всьому світу, в т.ч. наші рідновіри.
Я не маю нічого проти Америка як такої, і люди там є хороші. Але панівна верхівка, в якій правили і правлять керівники єврейського кореня( як правило - досить перегляду список президентів), ведуть політику панування у світі - всі війни, які нині є, проводяться під патронатом США. А чи багато воєн, крім громадянської, було на самій цій землі, крім геноциду корінного населення?

Моя талановита однокласниця( художник) ще молодою виїхал з мамою( теж художницею) і понині не може знайти собі примінення, гідного її таланту. Мама погодилась на всяку роботу, а донька хоче визнання свого, даного Богом, тому й вчиться у різних коледжах, бо йти в рознощики піци чи прибиральниці - не хоче. Але роки втікають, вже не дівчинка, а попереду все та ж - рожева американська мрія.

Це моя, суб"єктивна думка. Але я хочу жити на власній рідній землі і те, що дав мені Бог, примножувати тут. Я хоу, щоб мої діти розмовляли українською мовою і мали її за рідну, а знали багато іноземних. В Америці ж наші діти швидко переймають чуже і рідне стає іноземним. Їхня українська набуває англійського( чи ба, американського
відтінку), знаю це по знайомих.
Не бійтеся!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 31 травня 2011, 19:38

Fishman писав:

Знаєте,,я також не в захваті від Америки.Але якщо почну аргументувати свою думку,то це буде виглядати що я антиАмереканиць.
Ні,це не є так.Мені взагалі було би байдуже,якби це не стосувалось нас,тобто України,незважаючи що тут мова йде про цілий світ.
Я не проти Американців,і їх призедентів,також байдуже які у них коріння.Це їхня історія,і там,як і всюди, є свої позитиви і негативи.
Просто особисто я відношусь до Америки не в контексті держави чи народу.І їх спосіб життя і мислення,,це їхнє.І мені було би якось по дитячому їх засуджувати.
Я просто кажу, що особисто я не приймаю їхнього впливу,а навіть засуджую його.(тут я трохи пребрихав :) ,бо їхні гроші були у мене в кишені).
Просто погодьтесь,Америка це не просто держава,наприклад як Канада.
Це держава яка впливає на весь світ,і те що їх вплив стає слабкішим,їх добрішими не робить.
Не все що блистить є смачним,і книжка з хорошою обкладинкою далеко не завжди є на користь,особливо коли її сильно рекламують.
Радує,що їх вплив стає слабкішим,це вже передсмертна агонія.Але це повинно і насторожувати,бо сумніваюсь що вони хотять миритись з цим.
Америка не винувата в теперішній ситуації в Україні,таке звинувачення було би марним і тупиковим.
Просто я за розуміння, що ми самі це дозволили і нажаль дозволяєм.Тобто я про те,що несе світу Америка.Хіба свободу,якою вони так пишаються??? Для їхньої "свободи" потрібне чиєсь поневолення.(не треба ці слова сприймати в буквальному сенсі,це аналогія)
Дякую.
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 01 червня 2011, 13:15

США розсадник світового імперіалізму. А з овального кабінету білого дома, світове жидівство править усією землею. От чому всі війни на інших континентах. Бо США захвачує нафту.
І ше в них негрів лінчують. :twisted:

Люди добрі, не смішіть. :)

Виходить,що нпр., о. Гудзяк -агент ЦеЕРу:):) і Ватиканських імперіалістичних сил. :) Кругом одні америкоси, нє, то всьо жиди але замасковані під америкосів.

Та й міністр освіти України робить все для того, щоби прокляті імперіалісти не прирівняли Неньку до Зімбабве чи Катманду. А вони, америкоси, всіма силами цього хочуть. http://echo.msk.ru/programs/beseda/779722-echo/

http://www.pravda.com.ua/news/2011/05/31/6256394/

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 01 червня 2011, 19:32

romanm писав:...Люди добрі, не смішіть. :)

якщо написати дзеркальне відображення Вашого допису (США обитель Добра і колиска Християнства... батьки-засновники США не були масонами... о.Гудзяка США виховали саме для підняття Української Греко-католицької Церкви...) вийде не менш смішно
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 01 червня 2011, 20:05

Я не знаю походження прислівя:"Добре там де нас нема"...Але підозрюю що воно має словянскі корені. :) Тут не сміятись треба,бо це скидається на сміх з відчаю,типу дуже нездоровий сміх.Хоч напевне це така захисна реакція наших "нутр",визвана навколишньою реальністю.
Але з таким підходом ми ніколи собі не створим нову реальність,в якій є надія і зовсім інший сміх.
В принципі,ми творці своїх реальностей.

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 02 червня 2011, 08:21

Ні, тут сміх не від відчаю, а по іншим причинам.Якщо чесно то я думав, що тільки в Росії таке відношення до Америки. Але бачу що це не так. Хоча кожному своє.

Нащадки повій і каторжників змогли зробити таку країну, з усіма проблемами, куди хоче виїхати найбільше число людей. Порівняйте, нпр., всиновлення дітей тими ж американцями і нашими. Чи наші також вишукують хворих дітей і всиновлюють як це роблять америкоси?! Ще раз повторюю, нпр., К.Ц. є одна з найбільших церков в США. Давайте перестанемо повторяти дурниці з протоколу сіонських мудреців. Бо то точно не смішно.

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 02 червня 2011, 10:07

romanm писав:Ні, тут сміх не від відчаю, а по іншим причинам.Якщо чесно то я думав, що тільки в Росії таке відношення до Америки. Але бачу що це не так. Хоча кожному своє.

Нащадки повій і каторжників змогли зробити таку країну, з усіма проблемами, куди хоче виїхати найбільше число людей. Порівняйте, нпр., всиновлення дітей тими ж американцями і нашими. Чи наші також вишукують хворих дітей і всиновлюють як це роблять америкоси?! Ще раз повторюю, нпр., К.Ц. є одна з найбільших церков в США. Давайте перестанемо повторяти дурниці з протоколу сіонських мудреців. Бо то точно не смішно.

Не в Росії справа, та й Америка сама по собі - хай живе і процвітає. Але для нас - це не приклад для наслідування. Америка - світова колонія, яка заманює людей ласим шматком, ніби то легково хліба. НЕМА НІДЕ НА ЗЕМЛІ ХАЛЯВИ. Працювати треба всюди. Тяжко працювати. Навіть ті, що живуть нечесним трудом - важко працюють і сни їхні, якщо вони їх бачать - жахливі.Так, що в цьому світі навіть багатим, заможним і при владі - неварто заздрити.Вони - заручники марноти марнот. Америка підняла свій добробут війнами на чужих землях, на біді й крові інших країн і людей. Це не каторжники і повії своїх взірцевим життям підняли її, а постійні війни у світі.

А оскільки тема, все таки, про Украну, то приведу один маленький приклад - пораду. Пересічна бідна селянська українська родина. Жінка з нестатків поїхала до Італаї, шле гроші на Україну, а чоловік в той час не п"є, не гуляє, пильнує дітей і складує копійку до копійки. А потім разом прикупили якогось тракторця, міні техніку і вже можна працювати на землі, не проливаючи сім потів і мати себе за пана. Це складно, але реально. В інших країнах на бідних землях люди виживають, картоплю в Єгипті вирощують, а ми, на жаль, беремр приклад із старшого брата...
Не бійтеся!

viter
Модератор
Модератор
Контактна інформація:

Повідомлення viter » 02 червня 2011, 10:24

прочанка писав: НЕМА НІДЕ НА ЗЕМЛІ ХАЛЯВИ. Працювати треба всюди. Тяжко працювати.

Правда, але хотілося б за ту працю відповідну винагороду і щоб та праця цінувалася. Я працюю в державній установі і не халявлю, а за мою зарплату ми ледве дотягуємо до кінця місяця (це при тому, що за квартиру платять батьки, з якими ми живемо). А як чорно люди по селах працюють, і що з того мають? Не кожен може бути підприємцем. Та й ті, що можуть не мають можливості (через наші закони) чесно працювати. А в Америці, чи в інших цивілізованих країнах хто хоче, той має можливість доробитися - чи то фізичною працею, чи інтелектуальною і чесно. В нас, так виглядає, добре живуть тільки злодії, або ті, хто зумів заробити гроші закордоном.
Господи Ісусе Христе Сину Божий, помилуй мене грішного.

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 02 червня 2011, 10:40

viter писав:
прочанка писав: НЕМА НІДЕ НА ЗЕМЛІ ХАЛЯВИ. Працювати треба всюди. Тяжко працювати.

Правда, але хотілося б за ту працю відповідну винагороду і щоб та праця цінувалася. Я працюю в державній установі і не халявлю, а за мою зарплату ми ледве дотягуємо до кінця місяця (це при тому, що за квартиру платять батьки, з якими ми живемо). А як чорно люди по селах працюють, і що з того мають? Не кожен може бути підприємцем. Та й ті, що можуть не мають можливості (через наші закони) чесно працювати. А в Америці, чи в інших цивілізованих країнах хто хоче, той має можливість доробитися - чи то фізичною працею, чи інтелектуальною і чесно. В нас, так виглядає, добре живуть тільки злодії, або ті, хто зумів заробити гроші закордоном.

Є такий анекдот як один простий американець став мільйонером.
Мав якусь копійку - перепродував банани. Доробився до візочка, Купував банани- продавав банани, доробився до ларька, а потім помер його вуйко і в спадок залишив йому мільйона. Це до того, що прості пересічні люди просто так багатіями не стають. А весь капітал крутиться в руках тих же достойників, нинішніх масонів, яких при владі і в нас вистачає. Рідко людина, яка не продалась дияволу, може бути дуже багатою. Праведників - Авраамів і Яковів зараз нелегко знайти.

В нас праця нікого не цінується - ні селянина, на вчителя, ні лікаря( який живе на чесну з/п), ні навіть податкового поліцая( сидять на маленькому окладі, бо всіх надбавки в них відмінили). Система змушує людей хитрувати, брати хабарі, вести подвійну, потрійну бухгалтерію.З підприємців три шкіри деруть податками. Так є! Але ж ми з цим миримось! Хіба ми об єднались із Заходу до Сходу? Як цей же Єгипет? Ні, бо ми дремося за прапори, церкви, мову. Нами маніпулюють, а ми й раді старатись. Хто, хоч один з політиків сказав, що Україна єдина і народ єдиний? НІ! Нас ділять і саме таку політику ми підтримуємо. Сатана розділяє і властвує, і Україна - вдячна ця цього арена.
Не бійтеся!

viter
Модератор
Модератор
Контактна інформація:

Повідомлення viter » 02 червня 2011, 10:52

прочанка писав:Хто, хоч один з політиків сказав, що Україна єдина і народ єдиний? НІ!

А що мають брехати? Ви справді думаєте, що Україна єдина і наш народ єдиний? Хотілося б щоб так було, але обманювати себе не варто. Робити щось для цього - так.
Господи Ісусе Христе Сину Божий, помилуй мене грішного.

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 02 червня 2011, 11:01

viter писав:
прочанка писав:Хто, хоч один з політиків сказав, що Україна єдина і народ єдиний? НІ!

А що мають брехати? Ви справді думаєте, що Україна єдина і наш народ єдиний? Хотілося б щоб так було, але обманювати себе не варто. Робити щось для цього - так.

Знаєте, що нас зараз об єднує? Спільний ворог! Якщо ми це зрозуміємо, то зможемо прорвати завісу... Китайська мудрість розповідає про мудру мавпу, яка сидить і чекає, поки два тигри за неї друться під деревом. Ми маємо теж помудріти, поки наші політики друться за сфери впливу і владу. Недарма Соломон просив мудрості у Бога. Нам ВСІМ варто теж про це молитись кожний день.
Не бійтеся!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 02 червня 2011, 12:12

Замість протистояння —
всеукраїнська молитва

Лідер партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк має намір звернутися до Верховної Ради України з пропозицією провести всеукраїнську молитву пам’яті за загиблими в Другій світовій війні. Про це він повідомив на прес-конференції в Дніпропетровську в минулі вихідні. Молитва має відбутися 22 червня, коли відзначатиметься пам’ятна і скорботна дата — 70-річчя початку війни між нацистською Німеччиною і СРСР. А. Яценюк побоюється повторення в Україні подій 9 травня цього року, що негативно позначилися на іміджі України. «Стосовно 22 червня ми плануємо звернутися до парламенту з пропозицією провести всеукраїнську молитву пам’яті за загиблими в Другій світовій війні. Я противник того, аби 22 червня перетворили на те, на що перетворили 9 травня. Цього року було не свято Перемоги, а свято поразки, в тому числі Української держави», — відзначив лідер партії «Фронт змін».

Тим часом губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул напередодні виступив із заявою про те, що Президент України прийняв правильне рішення, підписавши закон про порядок використання копій Прапорів Перемоги. «Я переконаний, що підписання закону, — сказав він, — важливе не лише для наших ветеранів, а й для патріотичного виховання підростаючих поколінь українців». Губернатор нагадав, що ще напередодні Дня Перемоги Дніпропетровська облрада схвалила рішення про вивішування червоних прапорів. 9 травня на будівлях органів влади, підприємств та установ з’явилося понад 1,5 тис. таких прапорів. За ініціативою губернатора в області відновлено традицію проведення військових парадів, а в школах області проводяться так звані уроки мужності. Зі своїми пропозиціями виступили і депутати Дніпропетровської міськради. Так, комуністи внесли на сесію заяву з приводу «львівських подій». Вони зажадали від Президента України не лише заборонити діяльність «профашистських» організацій, а й урізати західному регіону... бюджетні дотації. Подібні ініціативи представники національно-патріотичних сил розцінюють як провокацію. «КПУ разом зі своїм союзником — Партією регіонів, — ідеться в їхній заяві, — почали наступ на Україну. Провокації з червоним прапором — це пробний маневр зі встановлення деспотії». Автори заяви вважають, що глава держави, підписавши закон про червоний прапор у день Європи, кинув виклик Європі, де давно засудили гітлеризм і сталінізм. Патріотичні сили попереджають, що 22 червня, в день 70-річчя початку війни, готується новий «червоний шабаш» в Україні.
Не бійтеся!

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 02 червня 2011, 16:10

romanm писав:Ні, тут сміх не від відчаю, а по іншим причинам.Якщо чесно то я думав, що тільки в Росії таке відношення до Америки. Але бачу що це не так. Хоча кожному своє.

нмсд все добре пишите. Просто не варта передьоргувати. Як одним так і іншим сторонам нашого діалогу. Нагадую: не провокуйте виникнення міжнародних конфліктів (вони існують і без нас, а загальні твердження про "винних" можуть бути розцінені в якості порушення правел Форуму)
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 06 червня 2011, 12:00

А ось вам, реаліті-шоу із життя наших політиків.
Все набагато простіше...
http://tsn.ua/ukrayina/na-vesillya-sina ... obodi.html
4 червня одружився син губернатора Львівщини Михайла Цимбалюка, депутат Тернопільської міськради Віталій Цимбалюк.

Його наречена Анна - донька відомого науковця, професора Бігуняка, пише портал "Погляд".

Цікаво, що на урочистій церемонії вінчання в Катедральному соборі були присутні, зокрема, мер Тернополя Сергій Надал (від партії "Свобода") та мер Львова Андрій Садовий.

Сам Віталій, за даними видання, обіймає високу посаду в одній із страхових компаній. Водночас він є депутатом Тернопільської міської ради.
Не бійтеся!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 08 червня 2011, 09:09

В Одесі ліквідували україномовні школи http://www.kyivpost.ua/ukraine/news/v-o ... 22304.html

Наступ на українську мову продовжується.
Міська рада Одеси внесла зміни до статутів 124-ох місцевих шкіл, відповідно до яких усі школи Одеси стали двомовними.

Мер міста Олексій Костусєв вважає це досягненням, адже тепер батьки зможуть на власний розсуд обирати мову навчання своїх дітей.

Він також наголосив, що Одеса є російськомовним містом і тому культура міста має відповідати цьому. Міський голова дуже переживав за втрату одеської самобутності, якщо місто буде позбавлено російської мови.

Костусєв вже і раніше висловлював свою нелюбов до української мови, коли на першому засіданні нового виконавчого комітету Одеської міськради заборонив депутатам звертатися до нього українською і зажадав, щоб документи міському голові подавали тільки російською. Депутати односібно ухвалили таке рішення.

15 квітня депутати Донецької міськради, незважаючи на протести батьків, ухвалили рішення про закриття трьох загальноосвітніх шкіл № 111 (україномовна), 121 і 154.

У Донецькій області цьогоріч планується закриття 26 загальноосвітніх шкіл. За інформацією прес-служби Донецької облдержадміністрації, закриття навчальних закладів відбуватиметься згідно з розробленою «Регіональною дорожньою картою з оптимізації мережі бюджетних установ і витрат місцевих бюджетів на їх утримання».
Не бійтеся!

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 08 червня 2011, 20:01

прочанка писав:Міська рада Одеси внесла зміни до статутів 124-ох місцевих шкіл, відповідно до яких усі школи Одеси стали двомовними.

Мер міста Олексій Костусєв вважає це досягненням, адже тепер батьки зможуть на власний розсуд обирати мову навчання своїх дітей.

Вимагаю тримовності http://www.wz.lviv.ua/articles/94203

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 08 червня 2011, 21:23

romanm писав:
прочанка писав:Міська рада Одеси внесла зміни до статутів 124-ох місцевих шкіл, відповідно до яких усі школи Одеси стали двомовними.

Вимагаю тримовності http://www.wz.lviv.ua/articles/94203

і мову дотику дайош! - чого ж мову сліпоглухонімих не забезпечити державним статусом?
:)

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 09 червня 2011, 09:50

о.Олег писав:
romanm писав:Вимагаю тримовності http://www.wz.lviv.ua/articles/94203

і мову дотику дайош! - чого ж мову сліпоглухонімих не забезпечити державним статусом?
:)

=@ Народ! Це ми маємо бути двомовними, бо вони - однозначно одномовні і більше їм не треба. "Я русский бы выучил только за то, что им разговаривал Ленин" Хіба не так нас вчили при совєтах?
Є анекдот:
"Як називається людина, яка знає багато мов - поліглот, а 2,3 - двомовний, тримовний, а одну - москаль"
Не бійтеся!

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 09 червня 2011, 11:17

прочанка писав: =@ Народ! Це ми маємо бути двомовними, бо вони - однозначно одномовні і більше їм не треба. "Я русский бы выучил только за то, что им разговаривал Ленин" Хіба не так нас вчили при совєтах?
Є анекдот:
"Як називається людина, яка знає багато мов - поліглот, а 2,3 - двомовний, тримовний, а одну - москаль"

да будь я хоть нєгром прєклонних годов, хоть сама послєдня макака... Українську я вивчив би тільки за те, що Лєнін на ній не балакав :)

Злий Іван
старець
старець

Повідомлення Злий Іван » 09 червня 2011, 12:47

Я російську би вивчив тільки за те, що треба допитувать плєнних
:evil:
Називайте речі своїми іменами ̶ люди краще вас розумітимуть.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 09 червня 2011, 13:06

Злий Іван писав:Я російську би вивчив тільки за те, що треба допитувать плєнних
:evil:

но-но Зображення
перепрошую - це я нехотячи спровокував... гм... політ думки :)
спробую інакше:
    То там, то тут поміж рядами
    Звучить один і той же глас:
    "Хто не за нас - той проти нас!
    Нема "нейтральних" - ПРАВДА з нами!"
    А я стою один між них
    Посеред полум'я та диму
    І всіми силами своїми
    Помолюся за тих й за тих...
(Максиміліан Кірієнко-Волошин, переклад мій)
З повагою, о.Олег

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 30 червня 2011, 19:43

Православні україножери відсвяткували розбій Андрея Боголюбського http://catholicnews.org.ua/pravoslavni- ... bogo#point
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 30 червня 2011, 21:06

andrivovk писав:Православні україножери відсвяткували розбій Андрея Боголюбського http://catholicnews.org.ua/pravoslavni- ... bogo#point

Чим би діти не бавились,лиш би не плакали..... А трохи сліз би не завадило...
Слово прикольне "УКРАЇНОЖЕРИ :D ",якось відчувається уява автора. :) .

СМАЧНОГО :cry: ...

Повернутись до “Балачка”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей