прочанка писав: Хто нам винен?
та ніхто, думаю.
прочанка писав: Хто нам винен?
romanm писав:Звичайно. Безперечно. Так як , наприклад, мене ніхто не преконає, що в Україні стане ліпше. На життя вистачає і в африканських каннібальських племенах. Щоби збулися мрії, повинні бути можливості для їх здійснень. На даний момент такого в Україні не бачу. Інакше мільйони людей би не виїжджали ні колись не зараз. Але це безперспективна тема. Говорячи коротко: якщо є можливість, то можна жити добре і серед вищевказаних племен. Отож кожен бачить зі своєї точки зору.
Скільки людей, стільки думок. Тай зрештою. Не всюди так живеться як у ЛЬвові, що ще більш - менш можна знайти роботу, а в обласних центрах поменьше....біда. Як от Тернопілля яке дає найбільше число заробітчан. Чому?
vitalko писав:Прочитав сьогодні перший розділ Ісайї:
І так собі думаю, хіба не до нас це сказано, і не про нашу країну?.... То чи заслуговуємо ми чогось кращого?
прочанка писав:
От і куми мої їдуть. Ґрін карту виграли. Молоді, розумні, працьовиті, з освітою і хорошими дітками. Їдуть... пробувати... Пахати на напівграмотну, безбожну Америку, бо вчителі-інженери в Україні - не потрібні.
Fishman писав:прочанка писав:
От і куми мої їдуть. Ґрін карту виграли. Молоді, розумні, працьовиті, з освітою і хорошими дітками. Їдуть... пробувати... Пахати на напівграмотну, безбожну Америку, бо вчителі-інженери в Україні - не потрібні.
Чому у Вас такі думки про США ?
Fishman писав:
Чому у Вас такі думки про США ?
romanm писав:...Люди добрі, не смішіть.![]()
romanm писав:Ні, тут сміх не від відчаю, а по іншим причинам.Якщо чесно то я думав, що тільки в Росії таке відношення до Америки. Але бачу що це не так. Хоча кожному своє.
Нащадки повій і каторжників змогли зробити таку країну, з усіма проблемами, куди хоче виїхати найбільше число людей. Порівняйте, нпр., всиновлення дітей тими ж американцями і нашими. Чи наші також вишукують хворих дітей і всиновлюють як це роблять америкоси?! Ще раз повторюю, нпр., К.Ц. є одна з найбільших церков в США. Давайте перестанемо повторяти дурниці з протоколу сіонських мудреців. Бо то точно не смішно.
прочанка писав: НЕМА НІДЕ НА ЗЕМЛІ ХАЛЯВИ. Працювати треба всюди. Тяжко працювати.
viter писав:прочанка писав: НЕМА НІДЕ НА ЗЕМЛІ ХАЛЯВИ. Працювати треба всюди. Тяжко працювати.
Правда, але хотілося б за ту працю відповідну винагороду і щоб та праця цінувалася. Я працюю в державній установі і не халявлю, а за мою зарплату ми ледве дотягуємо до кінця місяця (це при тому, що за квартиру платять батьки, з якими ми живемо). А як чорно люди по селах працюють, і що з того мають? Не кожен може бути підприємцем. Та й ті, що можуть не мають можливості (через наші закони) чесно працювати. А в Америці, чи в інших цивілізованих країнах хто хоче, той має можливість доробитися - чи то фізичною працею, чи інтелектуальною і чесно. В нас, так виглядає, добре живуть тільки злодії, або ті, хто зумів заробити гроші закордоном.
прочанка писав:Хто, хоч один з політиків сказав, що Україна єдина і народ єдиний? НІ!
viter писав:прочанка писав:Хто, хоч один з політиків сказав, що Україна єдина і народ єдиний? НІ!
А що мають брехати? Ви справді думаєте, що Україна єдина і наш народ єдиний? Хотілося б щоб так було, але обманювати себе не варто. Робити щось для цього - так.
romanm писав:Ні, тут сміх не від відчаю, а по іншим причинам.Якщо чесно то я думав, що тільки в Росії таке відношення до Америки. Але бачу що це не так. Хоча кожному своє.
Нащадки повій і каторжників змогли зробити таку країну, з усіма проблемами, куди хоче виїхати найбільше число людей. Порівняйте, нпр., всиновлення дітей тими ж американцями і нашими. Чи наші також вишукують хворих дітей і всиновлюють як це роблять америкоси?! Ще раз повторюю, нпр., К.Ц. є одна з найбільших церков в США. Давайте перестанемо повторяти дурниці з протоколу сіонських мудреців. Бо то точно не смішно.
прочанка писав:Міська рада Одеси внесла зміни до статутів 124-ох місцевих шкіл, відповідно до яких усі школи Одеси стали двомовними.
Мер міста Олексій Костусєв вважає це досягненням, адже тепер батьки зможуть на власний розсуд обирати мову навчання своїх дітей.
romanm писав:прочанка писав:Міська рада Одеси внесла зміни до статутів 124-ох місцевих шкіл, відповідно до яких усі школи Одеси стали двомовними.
Мер міста Олексій Костусєв вважає це досягненням, адже тепер батьки зможуть на власний розсуд обирати мову навчання своїх дітей.
Вимагаю тримовності http://www.wz.lviv.ua/articles/94203
о.Олег писав:romanm писав:Вимагаю тримовності http://www.wz.lviv.ua/articles/94203
і мову дотику дайош! - чого ж мову сліпоглухонімих не забезпечити державним статусом?
прочанка писав:Народ! Це ми маємо бути двомовними, бо вони - однозначно одномовні і більше їм не треба. "Я русский бы выучил только за то, что им разговаривал Ленин" Хіба не так нас вчили при совєтах?
Є анекдот:
"Як називається людина, яка знає багато мов - поліглот, а 2,3 - двомовний, тримовний, а одну - москаль"
Злий Іван писав:Я російську би вивчив тільки за те, що треба допитувать плєнних
andrivovk писав:Православні україножери відсвяткували розбій Андрея Боголюбського http://catholicnews.org.ua/pravoslavni- ... bogo#point
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей