Знаки кінця часів

питання з життя Церкви/Суспільства, які не відносяться до тематики інших розділів Форуму

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Re: Знаки кінця часів

Повідомлення andrey s. » 17 липня 2012, 23:19

Georgij писав: в основному жінки, або монахині, що не в монастирях, властиво якраз через такі розуміння про чіпи і т.д.

Тобто, вони в монастирях через це (бо кругом ті печаті заполонили), чи якраз НЕ в монастирях, тобто в миру, бо так все розуміють.
?
:pardon:
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ

Michail
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення Michail » 17 липня 2012, 23:48

Злий Іван писав:Стосовно чіпів (мікросхем)... чому ми вважаємо їх печаттю звіра? Хто є такий впевнений, що правильно розуміє Писання?
Згадайте, як свого часу євреї чекали Месію: прийде, надає римлянам по шиї... А що сталося? :pardon:

Ніхто точно не впевнений. Це лише пересторога.
Щодо мене. Я, наприклад, не хочу мати в тілі ніякого електронного обладнання.
А те, що біочіпи можуть впливати на нервову систему, я вже років 15 як знаходив в науково-популярній літературі.. Та й в університетах це вчать з біофізики

Тому це є можливий варіант ходу подій

Так само це стосується питання, "Хто такий антипко?"
http://www.kyrios.org.ua/literature/art ... hrist.html

Підводячи підсумок всьому сказаному, додамо, що тлумачення, дані словником Маккензі і Єрусалимської Біблією, не суперечать один одному. Антихрист завжди діяв на протязі історії. Не виключено, що наприкінці часів він з'явиться також як якась особа. Ми не знаємо, чи наступив уже цей момент. Можливо, що такі явища сучасного світу, як глобалізація, можуть бути використані, наприклад, на політичному рівні, як виверт для насадження зла.

Georgij
старець
старець

Повідомлення Georgij » 18 липня 2012, 10:13

andrey s. писав:
Georgij писав: в основному жінки, або монахині, що не в монастирях, властиво якраз через такі розуміння про чіпи і т.д.

Тобто, вони в монастирях через це (бо кругом ті печаті заполонили), чи якраз НЕ в монастирях, тобто в миру, бо так все розуміють.
?

Вони якраз НЕ в монастирях, бо все так розуміють, фактично непідпорядковані церковній владі, живуть і діють чітко вказаним старцем/духівником шляхом відкинення навязаних сучасних "попередників пачаті антихриста", як от зміна паспортів, коди ідент. будь-які картки і т. д.
Гнітять мене гріхи, але вони не здолають Божого милосердя до мене.

Максим Борець
постійний дописувач
постійний дописувач

Повідомлення Максим Борець » 21 липня 2012, 13:41

Just_me писав:Пригадую, хтось розказував, що під час Другої Світової Гітлера антихристом вважали. Ну чи не безглуздя?

Та чому безглуздя? Досі живе така версія. От наприклад Ю.Канигін каже що і Ленін і Гітлер і Сталін були саме тими апокаліптичними царями, яких і стосувалося пророцтво "один із них помре на постелі своїй але в муках, меч другого пожере того який з ним та і сам він помре від меча(історики кажуть що Сталін помер насильницькою смертю)"(цитую довільно :pardon:).
Тобто Канигін доводить що наше сьогодення - час не передапокаліптичний, а вже апокаліптичний. Досить переконливо звучить його аргумент про зірку на ім’я Полин, яка "зіпсувала" третину вод на Землі. Полин українською - чорнобиль.
Я не хочу пропагувати вчення Канигіна з огляду на цілковиту абсурдність деяких його ідей(чого лише варта його теорія походження людських рас) та все ж ця теорія про наше апокаліптичне сьогодення має право на життя.

Georgij
старець
старець

Повідомлення Georgij » 21 липня 2012, 17:18

Максим Борець писав:
Just_me писав:Пригадую, хтось розказував, що під час Другої Світової Гітлера антихристом вважали. Ну чи не безглуздя?

Та чому безглуздя? Досі живе така версія. От наприклад Ю.Канигін каже що і Ленін і Гітлер і Сталін були саме тими апокаліптичними царями, яких і стосувалося пророцтво "один із них помре на постелі своїй але в муках, меч другого пожере того який з ним та і сам він помре від меча(історики кажуть що Сталін помер насильницькою смертю)"(цитую довільно :pardon:).
Тобто Канигін доводить що наше сьогодення - час не передапокаліптичний, а вже апокаліптичний. Досить переконливо звучить його аргумент про зірку на ім’я Полин, яка "зіпсувала" третину вод на Землі. Полин українською - чорнобиль.
Я не хочу пропагувати вчення Канигіна з огляду на цілковиту абсурдність деяких його ідей(чого лише варта його теорія походження людських рас) та все ж ця теорія про наше апокаліптичне сьогодення має право на життя.

До-речі в цих док.фільмах, про які я писав вище, старець Леніна називав "предтечею антихриста", і допоки він (Ленін) лежить не в землі, то антихрист ще не прийшов. Скажу чесно, після такої інформації, трохи загострилася цікавість до всіх заяв, щодо поховання Леніна, але розумію, що то ніц не змінить, але - Вірую..........І вдруге прийде судити живих і мкртвих.... все це станеться :pardon:
Гнітять мене гріхи, але вони не здолають Божого милосердя до мене.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 23 липня 2012, 20:05

Максим Борець писав:...
Тобто Канигін доводить ... Досить переконливо звучить його аргумент про зірку на ім’я Полин, яка "зіпсувала" третину вод на Землі...

перепрошую - Канигін заробітчанин і понагортав зі світу усього з розумним (звідси і враження "переконливості") виглядом. В даному випадку - про полин: з Ностардамуса.
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Максим Борець
постійний дописувач
постійний дописувач

Повідомлення Максим Борець » 24 липня 2012, 12:53

о.Олег писав:перепрошую - Канигін заробітчанин і понагортав зі світу усього з розумним (звідси і враження "переконливості") виглядом. В даному випадку - про полин: з Ностардамуса.
З повагою, о.Олег

Одкр. 8, 10-11
...10 І засурмив третій Ангол, - і велика зоря спала з неба, палаючи, як смолоскип. І спала вона на третину річок та на водні джерела. 11 А ймення зорі тій Полин. І стала третина води, як полин, і багато людей повмирали з води, бо згіркла вона...

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 24 липня 2012, 14:07

Максим Борець писав:
о.Олег писав:перепрошую - Канигін заробітчанин і понагортав зі світу усього з розумним (звідси і враження "переконливості") виглядом. В даному випадку - про полин: з Ностардамуса.
З повагою, о.Олег

Одкр. 8, 10-11
...10 І засурмив третій Ангол, - і велика зоря спала з неба, палаючи, як смолоскип. І спала вона на третину річок та на водні джерела. 11 А ймення зорі тій Полин. І стала третина води, як полин, і багато людей повмирали з води, бо згіркла вона...

так, пам`ятаю. Говорю про те, що саме з трактування Нострадамуса в якийсь спосіб ростуть ноги повязування назви Полин і зорі (в часі Чорнобиля комета Галлея (?) якраз пролітала)
З повагою, о.Олег

пс. перепрошую - давно читав "шлях аріїв" і думав вже навіть, що помилився, але ж ні: перечитайте розділ ПЕРЕДРЕЧЕННЯ ЗІРКИ ПОЛИН І ДОЛЯ УКРАЇНИ (посилання не даю навмисне, але знайти не буде важко. Якщо не зможете - надішлю в ПП)
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 24 липня 2012, 16:01

о.Олег писав:так, пам`ятаю. Говорю про те, що саме з трактування Нострадамуса в якийсь спосіб ростуть ноги повязування назви Полин і зорі (в часі Чорнобиля комета Галлея (?) якраз пролітала)
З повагою, о.Олег

пс. перепрошую - давно читав "шлях аріїв" і думав вже навіть, що помилився, але ж ні: перечитайте розділ ПЕРЕДРЕЧЕННЯ ЗІРКИ ПОЛИН І ДОЛЯ УКРАЇНИ (посилання не даю навмисне, але знайти не буде важко. Якщо не зможете - надішлю в ПП)

Ну та так, отче, я це також памятаю ще з далеких 90-их. І саме таке трактування про "полин" і дядько Нострадамус там причетний. А Откровення це тільки доповнило, ніби як підтвержувало що Настрадамус ого-го. Та де був той Нострадамус коли Іван на Патмосі (острові) побував ? Правильно, а тому він просто дядько Настродамус, а Іван не просто Іван, а Іван Богослов, Святий, Божою Мудрістю підперезаний )).

Максим Борець
постійний дописувач
постійний дописувач

Повідомлення Максим Борець » 24 липня 2012, 17:36

Це Нострадамус підтверджує що Одкровення ого :) . Тим більше що таке трактування набирає зовсім нового змісту після ситуації з Чорнобилем.
А до речі, цікаво би знати, як Церква ставиться до "дядька" Нострадамуса.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 25 липня 2012, 14:02

Максим Борець писав:Це Нострадамус підтверджує що Одкровення ого :) . Тим більше що таке трактування набирає зовсім нового змісту після ситуації з Чорнобилем.
А до речі, цікаво би знати, як Церква ставиться до "дядька" Нострадамуса.

його твори були в Індексі заборонених книг. Не вивчав цієї проблематики і не можу чітко описати, чим керувалась Церква, забороняючи його книги, але навіть просто почитавши (читав, дуже давно) ту маячню можу зробити припущення, що вона просто збурювала людську уяву - приблизно так, як збурює сьогодні
З повагою, о.Олег

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 25 липня 2012, 20:28

о.Олег писав:...- приблизно так, як збурює сьогодні

і завтра )))))) :)

Злий Іван
старець
старець

Повідомлення Злий Іван » 25 липня 2012, 20:38

Одкр. 8, 10-11

А де є інформація, що Чорнобиль обгадив третину вод?
Називайте речі своїми іменами ̶ люди краще вас розумітимуть.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 25 липня 2012, 20:42

Злий Іван писав:Одкр. 8, 10-11

за Чорнобиль обідно - я то грішний думав, що всі обгадив...

Злий Іван
старець
старець

Повідомлення Злий Іван » 25 липня 2012, 21:03

Мається на увазі до такої степені, щоб маси людей вмирало...

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 25 липня 2012, 21:10

о.Олег писав:
Злий Іван писав:Одкр. 8, 10-11

за Чорнобиль обідно - я то грішний думав, що всі обгадив...

Та ні люди...техногенні аварії були завжди, і навряд чи Святий перся на Патмос щоб Откровення локального маштабу подивитись, типа для України. Третина світових вод...уявіть. Радіяція це зараза, і їжаку зрозуміло, але є інші джерела забруднення..... І не варто це розглядати у реальному часі..типа затрубив і одразу третина вод пішла спати. Люди мають вмирати від згірклої води і ніде не сказано що це моментальний капец :crazy: . Ні, час для Бога це взагалі ніщо. А тривалість життя людини зменшується, і якщо врахувати що ми майже вода (на скількісь там відсотків), то вода це важливо для людини, щоб "гіркою" не була. Я міською водою тільки як тех. водою користуюсь..А коли десь мандрую..то маю три каністри (10 л.), і привожу джерельну чи з Благодатних місць. Дуже багато Львівян , чи Жовквян)) їздять в Крехів таритись водою..
Вода це дууже важливо для люцтва. Ангел затрубив...і звук сурми ще чутний, тобто це процес і інші сурми доповнюють "Гармонію Армагедону".

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 25 липня 2012, 21:22

А ніхто не думав який символізм несе Вода в Християнстві , і не тільи у нас (не буду наводити цитати) .
Вода це Віра, Віра Якою Живемо, Спасаємось від спраги щоб не померти,Глобально, щоб не ходили в гробах розмальваних.
А тут..згіркла, все, вона вже не Живить, а від так без неї помирають, Те що дано для Життя стало причиною погибелі..
Вода..це дуже глибока символіка (Алегорія). Маємо Живу Воду від Господа..і ЇЇ не можна шкодувати спраглим...
Тільки наперед щоб іншим давати - потрібно самому напитись ЇЇ. І напившись, тільки звадяки Духу і Огню вона буде не псуватись.
Справді, так все поєднано, і все до Нього приводить.

Максим Борець
постійний дописувач
постійний дописувач

Повідомлення Максим Борець » 25 липня 2012, 23:20

Спадає на думку філософський принцип, відомий, якщо не помиляюся, як "бритва Оккама". Цей принцип каже, що з-поміж різних гіпотез пояснення одного явища чи поняття найбільш вірогідною є найпростіша. То нащо шукати якихось надто "захмарних" трактувань, якщо найбільш очевидне і є найбільш логічним(Полин-Чорнобиль, вода-звичайна аш два о).

Максим Борець
постійний дописувач
постійний дописувач

Повідомлення Максим Борець » 25 липня 2012, 23:30

Злий Іван писав:Стосовно чіпів (мікросхем)... чому ми вважаємо їх печаттю звіра? Хто є такий впевнений, що правильно розуміє Писання?
Згадайте, як свого часу євреї чекали Месію: прийде, надає римлянам по шиї... А що сталося? :pardon:

Чіп не обов'язково є печаттю на кшталт тавра для худоби, яким диявол штампує своїх слуг. Якщо людина приймає імплантант, то вона порушує Божу волю, намагаючись змінити Божу концепцію людинотворення, адже всі розуміють, що Бог створив нас все ж без металевих частин. І якщо ми приймаємо оту штуку то стаємо слугами сатани передовсім не через такий поганий чіп, а через переступ Божої волі.

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 26 липня 2012, 00:50

Максим Борець писав:Спадає на думку філософський принцип, відомий, якщо не помиляюся, як "бритва Оккама". Цей принцип каже, що з-поміж різних гіпотез пояснення одного явища чи поняття найбільш вірогідною є найпростіша. То нащо шукати якихось надто "захмарних" трактувань, якщо найбільш очевидне і є найбільш логічним(Полин-Чорнобиль, вода-звичайна аш два о).

Насправді, на мою думку.......це проста і банальна підгонка під можливість свого сприйняття, доречі взаємно ( а якщо точніше то вибраного Вами найпростішого пояснення, яке не є Вашим, Ви і я тільки адресат ), або простіше під своє бачення. Ну справді, просто.. прості і складні речі для кожного зокрема є Не зовсім одинаковими, і гіпотези з принципами туди добре підходять. Ну наприклад..для мене на раз-два даються деякі речі, які для когось є таєвничими знаннями чи екстрасенсорними навиками))))), я про ремонт автотехніки (от сьогодні : Та ну.., а звітки ти взнав, ух шаман :D ) :wink: , і для мене є такі сфери...що я як мавпа на адронний калайдер дивлюсь ..і це в тій же автотехніці , і щоб аж на цій підставі прибігати до філософського принципу......
Я навів у приклад те що можна руками помацати, а як жеж бути з невидимими речами які можуть виходити за виміри наших сприйняттів. Ви не подумайте що я у чомусь Вас переконую, типа Не Чорнобиль і Не звичайна вода.
Те що Ви маєте на увазі (як я розумію), я би перефразував інакше. Тобто тут нема..проста-складна. Ні, скоріш Істина на самому видному місці, майже у носа..., а ми шукаєм де інде. Предмети губляться на самому видному місці...але це тільки у людей діє))))))) які шукають розумних поясненнь і квапляться, у яких інстинкт руйнування і самознищення ярко виражений. Тобто що власне і робить нас людиною сьогодні і пояснює чому Бог мусів втрутитись....завжди :) , і чому Спасіння через Христа.
І взагалі..чим більше людини..тим менше істини. мене не влаштовує придумане людиною пояснення, а досконалість там де ніяких поясненнь не потрібно, де саме таке прагнення є хворобою.
Слухайте..та ми хворі :wink: .

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 26 липня 2012, 05:39

Максим Борець писав:

Чіп не обов'язково є печаттю на кшталт тавра для худоби, яким диявол штампує своїх слуг. Якщо людина приймає імплантант, то вона порушує Божу волю, намагаючись змінити Божу концепцію людинотворення, адже всі розуміють, що Бог створив нас все ж без металевих частин. І якщо ми приймаємо оту штуку то стаємо слугами сатани передовсім не через такий поганий чіп, а через переступ Божої волі.

надіюся - Ви не проти протезування :D
а, якщо глибше, Бог людину Творить, вписуючи в неї здатність творити (послуговуючись одним із людських творінь ми зараз, напримір, спілкуємося) і тут не в залізяччі переступ Божої волі, а в тому, що Бог Сотворив людину вільною, а імплантант саме цю свободу стремить відібрати
З повагою, о.Олег

Максим Борець
постійний дописувач
постійний дописувач

Повідомлення Максим Борець » 26 липня 2012, 09:09

В тому і справа. Проти протезування не маю нічого. Ціллю протеза не є ні обмеження людської свободи, ні жодне "покращення" людської природи, як в електронного імплантанта.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 26 липня 2012, 09:40

Максим Борець писав:В тому і справа. Проти протезування не маю нічого. Ціллю протеза не є ні обмеження людської свободи, ні жодне "покращення" людської природи, як в електронного імплантанта.

та не думаю, що там йдеться про "покращення людської природи" - йдеться про пристрій, покликання якого має і позитивні практичні моменти (непотрібність паспортів, наприклад, фінансових карточок тощо) і чи не єдине, що викликає стовідсотковий спротив - обмеження людської свободи
З повагою, о.Олег

Максим Борець
постійний дописувач
постійний дописувач

Повідомлення Максим Борець » 26 липня 2012, 14:38

Через оті позитивні моменти, як на мене, якраз і здійснюється обмеження свободи. Це ж саме вирішення цим способом проблеми таких незручних готівкових грошей тягне за собою повний контроль за фінансовими операціями "клієнта". Тому чи є ця зручність такою вже зручністю? :(

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 26 липня 2012, 16:07

Максим Борець писав:Через оті позитивні моменти, як на мене, якраз і здійснюється обмеження свободи. Це ж саме вирішення цим способом проблеми таких незручних готівкових грошей тягне за собою повний контроль за фінансовими операціями "клієнта". Тому чи є ця зручність такою вже зручністю? :(

в ідеалі (якщо про фінанси і ніхто нікого не хоче обманути) це ще не обмеження свободи - це удосконалення вже існуючої (контролюючої), створеної для зручності (співпраці держава-громадянин) податкової/документальної системи, яка, якщо взяти до уваги те, що кожна людина має від природи і свій неповнорний "паспорт", і свій "ідентифікаційний код" (відбитки пальців, наприклад) є при сучасних (а вони дедалі розвиваються: думаю - і ідея "чіпування" відійде у минуле в недалекому майбутньому) можливостях сканувати/зчитувати інформацію безпосередньо з людини є штучною і зайвою. Тобто, щоб не заплутати розмову, заакцентую на Вашій тезі про інплантант як "удосконалення природи": сама людина, без будь-якого чіпу (інплантантів) є настільки неповторною, що, навчившись її "зчитувати" наддержавні/державні органи отримають можливість контролю над фінансовими операціями, як Ви кажете, "клієнта", над його пересуванням, якщо потрібно буде взнати/підтвердити його дії тощо. Якщо ми з Вами це (необов`язковість чіпування, позаяк "чіп" уже в нас в середині) розуміємо однаково - теза з "удосконаленням природи" відпадає як така і... що залишається з того, з чим і Ви і я грішний в такій систематизації життя людей на планеті не погодимося?
З повагою, о.Олег

Максим Борець
постійний дописувач
постійний дописувач

Повідомлення Максим Борець » 28 липня 2012, 14:37

о.Олег писав:в ідеалі (якщо про фінанси і ніхто нікого не хоче обманути)

А якщо хоче? Теперішній стан суспільства надто далекий від ідеалу щоб дати ворогові у руки своє тіло, надавши можливість не лише моніторити його дії, а й впливати на нього. Тіло - Храм Духа Святого.

о.Олег писав: думаю - і ідея "чіпування" відійде у минуле в недалекому майбутньому

Думаю, якби мала відійти в минуле, то ніхто настільки на ній би не акцентував. Саме увага і наполегливість сил темряви (натхненників і виконавців подібних проектів) щодо даної проблеми зайвий раз доводить важливість її для них, що може послужити ще одним доказом містичного призначення імплантанті.

о.Олег писав:теза з "удосконаленням природи" відпадає як така

Чіп очевидно не дає жодного удосконалення. Це лише рекламний хід, який має всі шанси працювати в недалекому майбутньому і до певної міри працює зараз.

Максим Борець
постійний дописувач
постійний дописувач

Повідомлення Максим Борець » 28 липня 2012, 14:40

Процес примусового імплантування запущено, хоча поки-що для чотирилапих.

http://tsn.ua/groshi/deputati-pridumali ... sobak.html

vitalko
старець
старець

Повідомлення vitalko » 30 липня 2012, 11:52

Максим Борець писав:Процес примусового імплантування запущено, хоча поки-що для чотирилапих.

http://tsn.ua/groshi/deputati-pridumali ... sobak.html

Ну... з чотирилапими - то я тільки за! Головне щоб далі не розповзалося.
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий

Злий Іван
старець
старець

Повідомлення Злий Іван » 30 липня 2012, 17:12

Максим Борець писав:Чіп очевидно не дає жодного удосконалення. Це лише рекламний хід, який має всі шанси працювати в недалекому майбутньому і до певної міри працює зараз.

А це на підставі чого ви так вважаєте?
Телефон, пульт дистанційного керування вам не вдосконалює життя?

Максим Борець
постійний дописувач
постійний дописувач

Повідомлення Максим Борець » 30 липня 2012, 19:44

Читайте пости вище. Ми говоримо не про технологічне вдосконалення, а про вдосконалення природи людини.

Повернутись до “Церква і Суспільство”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей