Максим Борець писав:Спадає на думку філософський принцип, відомий, якщо не помиляюся, як "бритва Оккама". Цей принцип каже, що з-поміж різних гіпотез пояснення одного явища чи поняття найбільш вірогідною є найпростіша. То нащо шукати якихось надто "захмарних" трактувань, якщо найбільш очевидне і є найбільш логічним(Полин-Чорнобиль, вода-звичайна аш два о).
Насправді, на мою думку.......це проста і банальна підгонка під можливість свого сприйняття, доречі взаємно ( а якщо точніше то вибраного Вами найпростішого пояснення, яке не є Вашим, Ви і я тільки адресат ), або простіше під своє бачення. Ну справді, просто.. прості і складні речі для кожного зокрема є Не зовсім одинаковими, і гіпотези з принципами туди добре підходять. Ну наприклад..для мене на раз-два даються деякі речі, які для когось є таєвничими знаннями чи екстрасенсорними навиками))))), я про ремонт автотехніки (от сьогодні : Та ну.., а звітки ти взнав, ух шаман

)

, і для мене є такі сфери...що я як мавпа на адронний калайдер дивлюсь ..і це в тій же автотехніці , і щоб аж на цій підставі прибігати до філософського принципу......
Я навів у приклад те що можна руками помацати, а як жеж бути з невидимими речами які можуть виходити за виміри наших сприйняттів. Ви не подумайте що я у чомусь Вас переконую, типа Не Чорнобиль і Не звичайна вода.
Те що Ви маєте на увазі (як я розумію), я би перефразував інакше. Тобто тут нема..проста-складна. Ні, скоріш Істина на самому видному місці, майже у носа..., а ми шукаєм де інде. Предмети губляться на самому видному місці...але це тільки у людей діє))))))) які шукають розумних поясненнь і квапляться, у яких інстинкт руйнування і самознищення ярко виражений. Тобто що власне і робить нас людиною сьогодні і пояснює чому Бог мусів втрутитись....завжди

, і чому Спасіння через Христа.
І взагалі..чим більше людини..тим менше істини. мене не влаштовує придумане людиною пояснення, а досконалість там де ніяких поясненнь не потрібно, де саме таке прагнення є хворобою.
Слухайте..та ми хворі

.