samael писав:Чим Ви, панове, так надокучаєте панові Максимові, що він мені погрози в приват пише?

ну погрози шлють не лише Вам!
за те, що скинув на підгорецький форум кілька актуальних статей про їхню безбожну діяльність я удостоївся аж ось такої уваги:
Засерешся, дурню! Якщо мені за це нічого не буде, бо форум є моєю ініціативою, то тобі влетить, бо ти на них працюєш. Так що, подумай, чи зариватися зі мною. Ти не віриш у мої можливості? Хочеш переконатися? Гадаю, що не треба. Ти забираєш своїх писаків з мого форуму, а я відповідно – не буду тобі шкодити. Зійдемся, і при Новому році по 100 грам вип’єм. Надумаєш щось загравати – погано закінчиться. Для тебе. Повір, я маю на тому набиту руку. Не думай, в органах не працював, але є журналістом в кількох газетах, маю своє видання. Думай…
Друже, я бачу, що ви не зрозуміли серйозності моїх намірів. Я не буду вам деталізувати моїх дій, але результат їх буде такий: церковна влада закриває ваш форум, ви ж залишаєтеся без роботи, якщо вам за це платять. Не загравайте, я маю більші важелі для досягнення своєї мети, аніж ви. Та й досвід з віком є, я мабуть удвічі старший від вас, а ви мене козлом обзиваєте. Негарно. Словом, як надумаєте, дай те знати. Від мене: я не пишу надто гострих статей, від вас – точнісінько те ж саме. Господь посеред нас.
П.С. Не публікуйте цього на форумі.
коментарі, як на мене, цілком зайві!