Правда Христа далека від "підгорецьких" (оцініть)

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Re: Новий форум УГКЦ!

Повідомлення o.Mykil » 22 грудня 2008, 20:49

Гузар писав:
mmm82 писав:Ой, ой... Довідався, що мене там ("М. К.") вже забанили. Так просто і без попередження. Але ж я хотів їм тільки добра. Писав, відповідав. Правда, до їхніх "владик" не горнуся...
Ой, йой, йой... Що мені тепер робити? Чому вони відкидають своїх ближніх? :D

Може, брате, чимось добряче насолив? А для чого? Хіба так проявляється любов до ближнього?

Та чим, хіба що правдою, фактами? :shock:
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Yuriy D
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Yuriy D » 22 грудня 2008, 22:14

Те що "догналців" не можна вважати монахами було сказано тими ж василіанами на тому ж 12 каналі, коли в студії були присутні єпископ М. Колтун, о. О. Фредина та інші церковні та громадські діячі. Отець-василіанин (на жаль не пригадую фамілію) чітко пояснив, що монахами вони не є тому, що порушили цілу купу правил монашого життя, за якими живуть василіани, а також, що не менше цікаво і те, що з василіанмького чину їх виключили за непокору та порушення дисципліни, а не за проповідування Євангелія, як це часто вони люблять говорити :twisted:
Так, формально вони ще є монахами, бо процес їхнього виключення спеціально ними затягнутий, але ким вони є насправді можна вже було побачити.

ljubomyr_ps
старець
старець

Повідомлення ljubomyr_ps » 22 грудня 2008, 22:39

І як брате будеш розбиратись. Може тобі ще й карабіна дати так буде скоріше. Комуністична секта так і поступала усіх незгідних на розстріл або на соловки. А деж християнська любов до ближнього. У вас нею й не пахне.
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!

ihor
Модератор
Модератор

Повідомлення ihor » 23 грудня 2008, 00:45

Максим писав:Псевдо Kvas було забанено. Якраз за правду про Мариновича. І витерто. Бо я назвав справжнє його прізвище.
А бомбити можна і ваш форум. Але для чого це робити? Ось хто справді боїться вільної думки.

Чи відомо вам, що можна реєструвати тільки одне ім"я. Ваш допис і ваші слова свідчать, що ви порушили це правило (мабуть вам приємніше дискутувати самому з собою), тим більше новоявлений учасник "Гузар" якось дивним збігом обставин пише з тої самої ІР адреси, що й ви. То хто кого атакує?
А спільна ІР адреса для вас і "Гузара" вже внесене в перелік заборонених, як, доречі, і нік.

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 23 грудня 2008, 08:24

ihor писав:
Максим писав:Псевдо Kvas було забанено. Якраз за правду про Мариновича. І витерто. Бо я назвав справжнє його прізвище.
А бомбити можна і ваш форум. Але для чого це робити? Ось хто справді боїться вільної думки.

Чи відомо вам, що можна реєструвати тільки одне ім"я. Ваш допис і ваші слова свідчать, що ви порушили це правило (мабуть вам приємніше дискутувати самому з собою), тим більше новоявлений учасник "Гузар" якось дивним збігом обставин пише з тої самої ІР адреси, що й ви. То хто кого атакує?
А спільна ІР адреса для вас і "Гузара" вже внесене в перелік заборонених, як, доречі, і нік.

Звичайно, варто блокувати різних провокаторів із підозрілими ніками, аватарками тощо. Бо виходить якось неморально... Мусить же тут бути якись елементарний порядок!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 23 грудня 2008, 08:31

ljubomyr_ps писав:І як брате будеш розбиратись. Може тобі ще й карабіна дати так буде скоріше. Комуністична секта так і поступала усіх незгідних на розстріл або на соловки. А деж християнська любов до ближнього. У вас нею й не пахне.

Це ви до кого, бо щось не ясно стало тут? :)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 23 грудня 2008, 09:15

Ой, а що на їхній провокативний форум уже напали професійні хакери, бо не можу зайти зі самого ранку чи що? :)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

пан Гузар
новик
новик

Повідомлення пан Гузар » 23 грудня 2008, 10:18

Ганьба, діти мої! Ганьба!
Мені поскаржилися на форумі українських Греко-Католиків, що ви їм шкоду робите! Хіба це по-християнськи? Не годиться таке чинити, не по-божому це!

samael
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення samael » 23 грудня 2008, 10:57

Чим Ви, панове, так надокучаєте панові Максимові, що він мені погрози в приват пише? :unknown:
γνῶθι σεαυτόν
www.it-sfera.com.ua

samael
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення samael » 23 грудня 2008, 11:05

Чим Ви, панове, так надокучаєте панові Максимові, що він мені погрози в приват пише? :unknown:

PS: Переношу гілку в "Балачку"!
γνῶθι σεαυτόν
www.it-sfera.com.ua

пан Гузар
новик
новик

Повідомлення пан Гузар » 23 грудня 2008, 11:05

samael писав:Чим Ви, панове, так надокучаєте панові Максимові, що він мені погрози в приват пише? :unknown:

Очевидно, що й ви йому надокучили, раз чоловіка довели. Зробили собі хлопці форум, то нащо їм смітити? Хіба це по-християнськи?

samael
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення samael » 23 грудня 2008, 11:08

пан Гузар писав:
samael писав:Чим Ви, панове, так надокучаєте панові Максимові, що він мені погрози в приват пише? :unknown:

Очевидно, що й ви йому надокучили, раз чоловіка довели. Зробили собі хлопці форум, то нащо їм смітити? Хіба це по-християнськи?

Я лише адмініструю данний форум (технічне забезпечення). Те що відбувається на інших форумах - підлягає їх правилам.
Тому й не можу когось "карати" чи "нагороджувати" за те, що людина робить за межами цього форуму.

А сам я вперше бачу форум пана Максима!

PS: погроза і розправа - це по-християнськи?
γνῶθι σεαυτόν
www.it-sfera.com.ua

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 23 грудня 2008, 11:21

І мені за свободу слова прийшло попередження у приват... Не сподівався... Ну це, як знаємо, характерно для прихильників підгорецьких. Але реагувати не весь цей духовний блуд, звинувачення в "апостатизмі" нашої церковної ієрархії тощо спокійно якось не випадає...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 23 грудня 2008, 11:24

пан Гузар писав:Ганьба, діти мої! Ганьба!
Мені поскаржилися на форумі українських Греко-Католиків, що ви їм шкоду робите! Хіба це по-християнськи? Не годиться таке чинити, не по-Божому це!

Які греко-католики, що відмежовуються від офіційної ієрархії УГКЦ? Який новий "Гузар"? Це чистої води ошуканство... Вистачить уже тієї брехні!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 23 грудня 2008, 11:26

А хіба по-християнськи наносити моральну шкоду честі ієрархії Церкви, змішуючи крихти істини з наклепами, розвалювачи матірню стражденну Церкву від самих основ???
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 23 грудня 2008, 11:48

пан Гузар писав:

Тут теж не годиться розкидати різного роду сміття. Це ж не сміттєзвалище. Навпаки, його варто, як на мене, знищувати.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 23 грудня 2008, 11:54

Мені поскаржилися на форумі українських Греко-Католиків, що ви їм шкоду робите! Хіба це по-християнськи? Не годиться таке чинити, не по-божому це!

Направду, сумна картина склалася...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 23 грудня 2008, 13:01

Думаю, якби сектанти, щиро написали що наприклад форум догналівців чи підгорецьких, чи просто форум «Віра в Живого Бога» то їх би ніхто не рухав.

А те що вони не зрозуміло з яких причини чипаються до людей, зокрема Адміна цього форуму просто вказує на їх рівень, як рівно на те що вони повні непевності і страху.

Та й оригінальності в них мало. Хтось на їхньому форумі зареєструвався як Догнал, от вони своїм примітивним способом і відповіли - з’явився нік «Гузар». Очевидно що вони переконані що це Адміністрація форуму УГКЦ «напала» на їхній сайт......

Але якщо вони наппаддом вважають те що хтось пробує виразити інакшу думку від їхньої то це тільки доказ того що це воістину жахлива тоталітарна секта, яка не терпить не те що критики, а навіть самої спроби інакше думати ніж дують їхні верховоди.

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 23 грудня 2008, 13:17

Хто там твоїх прошу пана сектантів рухає. Перестаньте себе називати тим чим ви не є – греко-католиками і ніхто вас бідненьких чипати не буде. А що по-Божому чи ні то не вчить когось. Як би сектанти богохульно собі не привласнювала УКГЦ то можливо люди би не бунтувалися проти якогось там форуму. Коли ви своїми недалекими мозгами зрозумієте – проблема не у вас, а вашії нахабній спробі вкрасти у нас греко-католиків те що вистраждане роками підпілля і віднови – УГКЦ.

Живіть собі наздоров’ячко, збирайтесь, вар’юте, біснуйтесь. Ніхто вас не зачіпає. Придумайте собі якусь назву. І живіть. В Україні багато сект. Одна більше, одна менше. Яке кому діло. Хіба шкода людей яких такі, як ви секти обдурюють.

Але не пробуйте вкрасти в нас УГКЦ – не віддамо. Не відали москалеві не відамо ні біснуватому чехови!

гість
дописувач
дописувач
Контактна інформація:

Повідомлення гість » 23 грудня 2008, 13:49

ну погрози шлють не лише Вам!
за те, що скинув на підгорецький форум кілька актуальних статей про їхню безбожну діяльність я удостоївся аж ось такої уваги:

Засерешся, дурню! Якщо мені за це нічого не буде, бо форум є моєю ініціативою, то тобі влетить, бо ти на них працюєш. Так що, подумай, чи зариватися зі мною. Ти не віриш у мої можливості? Хочеш переконатися? Гадаю, що не треба. Ти забираєш своїх писаків з мого форуму, а я відповідно – не буду тобі шкодити. Зійдемся, і при Новому році по 100 грам вип’єм. Надумаєш щось загравати – погано закінчиться. Для тебе. Повір, я маю на тому набиту руку. Не думай, в органах не працював, але є журналістом в кількох газетах, маю своє видання. Думай…

Друже, я бачу, що ви не зрозуміли серйозності моїх намірів. Я не буду вам деталізувати моїх дій, але результат їх буде такий: церковна влада закриває ваш форум, ви ж залишаєтеся без роботи, якщо вам за це платять. Не загравайте, я маю більші важелі для досягнення своєї мети, аніж ви. Та й досвід з віком є, я мабуть удвічі старший від вас, а ви мене козлом обзиваєте. Негарно. Словом, як надумаєте, дай те знати. Від мене: я не пишу надто гострих статей, від вас – точнісінько те ж саме. Господь посеред нас.

П.С. Не публікуйте цього на форумі.

коментарі, як на мене, цілком зайві!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 23 грудня 2008, 13:52

Ви тільки вслухайтеся вже в саму назву замітки: "Новий форум УГКЦ!", а коли на нього забігти, там можна знайти: "Форум українських греко-католиків". Що це: плоди шизофренії чи явна хитрість диявола? Який новий форум, коли він існує віддавна!
Навіщо людям "вішати на вуха лапшу"? Скільки можна вже брехати, йдучи за прадавнім батьком брехні й лукавства???
За такі злочинні речі до суду треба подавати!
Востаннє редагувалось 23 грудня 2008, 13:59 користувачем o.Mykil, всього редагувалось 1 раз.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 23 грудня 2008, 13:56

А мені "Гузар" у "Попередженні" написав ось таке:

"Перестаєте писати на цю тему - я відповідно, перестаю також. Адміну я уже надіслав відповідного листа. Майте на увазі - ваш форум скоріше закриють, аніж наш. В залежні. Ми -ні! Це приватна ініціатива, про неї монахи з Підгірців не знають. І ніяких цитат на форумі. Будьмо розумні, любімся. А ми що робимо?"

П. С. І хто викликав з лісу вовка??? Хто нападає постійно (не так як Христос учив!) на Церкву?
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

samael
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Закриваємо гілку!

Повідомлення samael » 23 грудня 2008, 14:00

Я думаю, що досить уже привертати увагу до цієї теми!
Не буду писати чим саме мені погрожували :wink: але досить їх PR-ити.
Все, закриваємо обговорення ЧУЖОГО, а не НОВОГО форуму УГКЦ! :)
γνῶθι σεαυτόν
www.it-sfera.com.ua

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 23 грудня 2008, 14:06

Самозванці з кожним разом наглішають, але гряде Божий Суд...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 23 грудня 2008, 14:07

PS: Переношу гілку в "Балачку"!

Видко пан Максим думає шо дописи на їхньому форумі організована акція. :ROFL:
В пана Максима видко тоталітерне мислення. Він видко не доганяє, шо людей не тре організовувати, коли йдеться про оборону власних переконань. Він видко щиро вірить що Помаранчеву революцію організували підгорецькі «отці» або Сандей Аделаджа.

:D
Тому і звинувачує в усьому Адміна цього форуму.
:o

пан Гузар
новик
новик

Повідомлення пан Гузар » 23 грудня 2008, 16:02

сергій писав:Але не пробуйте вкрасти в нас УГКЦ – не віддамо. Не відали москалеві не відамо ні біснуватому чехови!

Не врасти... ПОВЕРНУТИ!!!

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 23 грудня 2008, 16:46

пан Гузар писав:
сергій писав:Але не пробуйте вкрасти в нас УГКЦ – не віддамо. Не відали москалеві не відамо ні біснуватому чехови!

Не врасти... ПОВЕРНУТИ!!!

Ні москалям ні біснуватим чехам наша Церква ніколи не належала і не належатиме. Передай своїм господарям з ФСБ, КГБ чи СБУ, чи кому там вже, шо вони трошки лоханулися – часи не ті. :x

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 23 грудня 2008, 16:49

ihor писав:

Модератові. Я ся ґречно перепрошую шо ся вмішую не до своєї справи, але чи не перебрав «Квас-Гузар» міру на цьому форумові? Чи не час якось відреагувати? Забанити скажімо, чи що?

пан Гузар
новик
новик

Повідомлення пан Гузар » 23 грудня 2008, 16:50

Yuriy Dzyoba писав:з василіанмького чину їх виключили за непокору та порушення дисципліни, а не за проповідування Євангелія, як це часто вони люблять говорити :twisted:
Так, формально вони ще є монахами, бо процес їхнього виключення спеціально ними затягнутий, але ким вони є насправді можна вже було побачити.

Виключили, як неугодних за наказом згори.

пан Гузар
новик
новик

Повідомлення пан Гузар » 23 грудня 2008, 16:52

сергій писав:Модератові. Я ся ґречно перепрошую шо ся вмішую не до своєї справи, але чи не перебрав «Квас-Гузар» міру на цьому форумові? Чи не час якось відреагувати? Забанити скажімо, чи що?

Друже Сергію! Перечитайте мову моїх висловлювань і свою мову. Висновок робіть самі: кого треба забанити?

Повернутись до “Інші Церкви та Спільноти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 250 гостей