Прохання про молитву

Модератори: Artur, ihor

andrivovk
старець
старець

Re: Прохання про молитву

Повідомлення andrivovk » 05 листопада 2012, 22:55

Намірення Апостольства Молитви на Листопад 2012 р.Б. З благословення Святішого Отця.

ЗАГАЛЬНИЙ: Щоб єпископи, священики і всі служителі Євангелія давали відважне свідчення вірності розп’ятому і воскреслому Господеві.

МІСІЙНИЙ: Щоб Церква, що подорожує на землі, сяяла як світло народів.

МІСЦЕВИЙ: Щоб в Україні було створено достатньо робочих місць для зменшення трудової міграції та уникнення руйнування українських сімей.
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 06 листопада 2012, 21:02

Дуже потрібне заохочення. якщо вже о.Піо просив про молитву, то...нема слів. А то часто люди, замість того щоб молитися за священика, перераховують його скалки. Той випиває, той об'їдається, той ще щось. А може якби ти молився за нього, то він був би кращим.

Зображення

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 08 листопада 2012, 17:34

andrivovk писав:Дуже потрібне заохочення. якщо вже о.Піо просив про молитву, то...нема слів. А то часто люди, замість того щоб молитися за священика, перераховують його скалки. Той випиває, той об'їдається, той ще щось. А може якби ти молився за нього, то він був би кращим.

Зображення

Скажу більше ( хоч насправді більше і не скажеш :pardon: , просто висловлюсь )...., це частенько ( тобто в той самий момент.... ) стає тим самим спасінням від бачення якоїсь чужої скалки, коли чиясь скалка потовщує твою колоду..., тієї самої яка викликає внутрішнє обурення, протест. Особливо це стосується священників, бо це як в кважраті.., а навіть в кубі ( умовно :wink: ).
А на загал..., якщо пошурупати і відчути..., то в цьому є конечна необхідність. Тобто коли їде поминання ієрархії на Літургії то варто уявити ці молитви (старатись не сприймати як часто почуте ), і чиїми руками відбувається Приношення !?!? Вже потім..., коли з якоїсь причини виникає той внутрішній протест проти чиєїсь скалки (..і не суть чи вона реальна чи уявна ).., чиїми руками користає (ав ) сам Господь в Таєнствах.., то згадується суть молитви "Отче Наш " і розуміння конечності молитви в цій ситуації. Тоді скалка стає тим ...., що Господь може перевоплотити.., не нашкодить тоді чужа скалка і не потовщить ту колоду яка в мені.
Буває і інша сторона, але по суті з тим самим наміром. Коли бачиш Слугу Божого до якого люди приходять і приходять, який віддає всього себе не жаліючи себе, коли смиренно несе що свідомо взяв на рамена свої..., коли бачиш як люди хотять тільки брати..., брати.., брати.., а священник дає без очікування взаємності , дає все що йому дано і навіть більше, то по неволі восторгаєшся в Душі і просиш Господа покріпити ту людину.., людину яка є Слугою Божим .
В любому розкладі .., як не крути, якщо відверто сказати, то тут сама незбагненна для мене (поки що ) штукенція заключається. Я підозрюю що тут криється велике Таєнство Віри, бо відверто Господь Дає прохаючому, але дає з вторицею коли просити за когось. Весь " прикол " в простоті і щирості прохаючого ( і звичайно це можна помітити в собі тільки в минулому часі .., в теперішньому не варто цим " паритись ", а просто просити )
Звичайно сама така думка (розважання ) в певних обставинах може бути зайвою, бо так втрачається Душевна простота, дитячість просячого. Тому я скоріш назву це не розважанням..., а свідченням. Це справді так.
Господь знавець люцеих сердець, і саме краще пізнається в простоті Душевній.
А що це таке .., та Простота Душевна ...???., то вже нехай Його Дух наставить в кожному з нас.
Молитись за священників , а особливо які мають важкі ноші.., треба, це вкінці - кінців логічно, якщо знати що довірив Спасіння своє Господу через Церкву і Слуг Його.
Тож вперед :) .
Дякую :Rose: .
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ

Just_me
Модератор
Модератор

Повідомлення Just_me » 20 листопада 2012, 15:03

Знову прошу про молитву за знайому (Жанна). У важкий для своєї родини час вона дізналася про вагітність, тому їй нелегко дається праця по 16 годин в день і токсикоз одночасно. Хай Господь дасть ій якусь розраду та підтримку.
Відповідей на всі питання у вас ніколи не буде. Це – нормально. Не мучте себе. Але ніколи не обманюйте хворих, даючи їм фальшиві надії. Джиліан Берн.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 20 листопада 2012, 15:48

Just_me писав:Знову прошу про молитву за знайому (Жанна). У важкий для своєї родини час вона дізналася про вагітність, тому їй нелегко дається праця по 16 годин в день і токсикоз одночасно. Хай Господь дасть ій якусь розраду та підтримку.

молимося
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

vitalko
старець
старець

Повідомлення vitalko » 20 листопада 2012, 16:14

Помоліться будь ласка за Марисю і її сім"ю. Молоду дівчину недавно на Пасічній збила машина і вона з тяжкими травмами зараз перебуває в лікарні. Сім"ї зараз дуже непросто як у фінансовому так і моральному плані, особливо мамі.
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 20 листопада 2012, 17:20

vitalko писав:Помоліться будь ласка за Марисю і її сім"ю. Молоду дівчину недавно на Пасічній збила машина і вона з тяжкими травмами зараз перебуває в лікарні. Сім"ї зараз дуже непросто як у фінансовому так і моральному плані, особливо мамі.

молимося
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 20 листопада 2012, 18:16

Помолюсь за Жанну та Марисю з її сім'єю.

Just_me
Модератор
Модератор

Повідомлення Just_me » 22 листопада 2012, 12:44

Прошу про молитву за сестру (Тетяна). Снилася вона мені нині у білому платті, і так вже кілька днів не виходить із голови думка що з нею щось може трапитися. Дякую.
Відповідей на всі питання у вас ніколи не буде. Це – нормально. Не мучте себе. Але ніколи не обманюйте хворих, даючи їм фальшиві надії. Джиліан Берн.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 22 листопада 2012, 12:49

Just_me писав:Прошу про молитву за сестру (Тетяна). Снилася вона мені нині у білому платті, і так вже кілька днів не виходить із голови думка що з нею щось може трапитися. Дякую.

молимося за Олю і Тетяну
З повагою, о.Олег

Talya
постійний дописувач
постійний дописувач

Повідомлення Talya » 24 листопада 2012, 12:15

Прошу про молитву про ласку Божу для Романа і Наталі, про благословення для прийняття Таїнства Шлюбу.
Немає Божої вини в тому, що люди роблять один одному.

Розпач домінує над надією.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 24 листопада 2012, 12:24

Talya писав:Прошу про молитву про ласку Божу для Романа і Наталі, про благословення для прийняття Таїнства Шлюбу.

молимося
З повагою. о.Олег

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 02 грудня 2012, 12:13

Намірення Апостольства Молитви на Грудень 2012 р.Б. З благословення Святішого Отця.

ЗАГАЛЬНИЙ: Щоб у цілому світі, особливо в християнських спільнотах, мігрантів приймали з великодушністю і справжньою любов’ю.

МІСІЙНИЙ: Щоб Христос об’явився всьому людству як світло, що сяє з Вифлеєму і віддзеркалюється на обличчі Його Церкви.

МІСЦЕВИЙ: Щоб мирянські організації УГКЦ дедалі більше допомагали своїм членам наслідувати Христа.

ShMariam
Модератор
Модератор

Повідомлення ShMariam » 04 грудня 2012, 19:58

Дуже прошу молитов за нашого екс-модератора Олюньку, щоб Господь дарував їй свої ласки, провадив і оберігав її в житті.
Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281

Just_me
Модератор
Модератор

Повідомлення Just_me » 04 грудня 2012, 20:59

ShMariam писав:Дуже прошу молитов за нашого екс-модератора Олюньку, щоб Господь дарував їй свої ласки, провадив і оберігав її в житті.

Звичайно, молимось. А що, вона нині складала обіти?

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 04 грудня 2012, 22:59

ShMariam писав:Дуже прошу молитов за нашого екс-модератора Олюньку, щоб Господь дарував їй свої ласки, провадив і оберігав її в житті.

помолюсь.А що з нею?

І за одно прошу за мене, бо шось захворів. :)

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 05 грудня 2012, 08:12

молимось
і за Андрія молимось
З повагою, о.Олег

luksander
старець
старець

Повідомлення luksander » 05 грудня 2012, 08:20

+

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 05 грудня 2012, 23:51

Вчора помер мій стрийко ( тата брат ), Павло Слободян, відійшов у Вічність на 93 році життя. Людина з надзвичайною історією життя, життя яке закінчилось на чужбині ( Америка..Чікаго , Діяспора і все таке ) в оточенні дітей і внуків. Мав стрийко мрію бути похованим тут на Україні.., де поховані його батьки і рідні. Це звичайно не є легко, але якщо на те Воля Божа..., то так те і станеться.
Якось все згадую.., і не можу сказати що відчуваю якусь тривогу чи сильну біль.,, але він прожив гідне життя і був багато у чому мені взірцем, живим свідченням доброти й турботи до ближнього.
Був Вірним УГКЦ, Християнином, і от зараз згадую історію як він проніс Хрестик з ланцюжком ( Золотий.., натільний.., який дала мати ) через всю війну, полони і дві втечі з полону, еміграцію й важкі часи. В часи призову, війни, полонів, втеч.., ховав за щокою і не тільки там......., але думаю що той Хрестик буде з ним й у вічності.
Всього не розповіси.., та і не у цьому справа.
Молюсь за нього і прошу Вашої допомоги у цьому .
Зі Святими Упокой Господи..., Вічная Память.
:Rose: :Rose:

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 06 грудня 2012, 14:06

andrey s. писав:Вчора помер мій стрийко ( тата брат ), Павло Слободян, відійшов у Вічність на 93 році життя. Людина з надзвичайною історією життя, життя яке закінчилось на чужбині ( Америка..Чікаго , Діяспора і все таке ) в оточенні дітей і внуків. Мав стрийко мрію бути похованим тут на Україні.., де поховані його батьки і рідні. Це звичайно не є легко, але якщо на те Воля Божа..., то так те і станеться.
Якось все згадую.., і не можу сказати що відчуваю якусь тривогу чи сильну біль.,, але він прожив гідне життя і був багато у чому мені взірцем, живим свідченням доброти й турботи до ближнього.
Був Вірним УГКЦ, Християнином, і от зараз згадую історію як він проніс Хрестик з ланцюжком ( Золотий.., натільний.., який дала мати ) через всю війну, полони і дві втечі з полону, еміграцію й важкі часи. В часи призову, війни, полонів, втеч.., ховав за щокою і не тільки там......., але думаю що той Хрестик буде з ним й у вічності.
Всього не розповіси.., та і не у цьому справа.
Молюсь за нього і прошу Вашої допомоги у цьому .
Зі Святими Упокой Господи..., Вічная Память.
:Rose: :Rose:

Помолюсь за Павла. Довге життя прожив.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 06 грудня 2012, 15:30

молимось

Ігор В
дописувач
дописувач

Повідомлення Ігор В » 06 грудня 2012, 16:33

Прохання помолитись за здоров"я Юлії-Анни -Марії, завтра треба з нею їхати в дорогу, а в неї піднімається температура

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 06 грудня 2012, 16:50

Ігор В писав:Прохання помолитись за здоров"я Юлії-Анни -Марії, завтра треба з нею їхати в дорогу, а в неї піднімається температура

Помолюсь. а неї таке потрійне ім'я? :)

Ігор В
дописувач
дописувач

Повідомлення Ігор В » 06 грудня 2012, 17:16

Так, хрестили на Анни і священник благословив ще Анною-Марією

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 07 грудня 2012, 06:51

Ігор В писав:Прохання помолитись за здоров"я Юлії-Анни -Марії, завтра треба з нею їхати в дорогу, а в неї піднімається температура

хай буде здоровенька. Молимося :Rose:

Марічка 050
новик
новик

Повідомлення Марічка 050 » 07 грудня 2012, 14:58

Щиро прошу всіх небайдужих людей помолитися за навернення Ореста та Ірини, щоб Господь просвітив їх серце і розум і щоб з Божою допомогою розкаялися в своїх гріхах, відмовилися від шкідливих звичок. Нехай милостивий Господь збереже подружжя Ореста та Ірини від розлучення. За мир, любов та злагоду в сім'ї!
Щиро дякую всім!!!

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 07 грудня 2012, 15:42

Марічка 050 писав:Щиро прошу всіх небайдужих людей помолитися за навернення Ореста та Ірини, щоб Господь просвітив їх серце і розум і щоб з Божою допомогою розкаялися в своїх гріхах, відмовилися від шкідливих звичок. Нехай милостивий Господь збереже подружжя Ореста та Ірини від розлучення. За мир, любов та злагоду в сім'ї!
Щиро дякую всім!!!

молимося

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 07 грудня 2012, 18:19

Марічка 050 писав:Щиро прошу всіх небайдужих людей помолитися за навернення Ореста та Ірини, щоб Господь просвітив їх серце і розум і щоб з Божою допомогою розкаялися в своїх гріхах, відмовилися від шкідливих звичок. Нехай милостивий Господь збереже подружжя Ореста та Ірини від розлучення. За мир, любов та злагоду в сім'ї!
Щиро дякую всім!!!

+

+

Ольга Т.
гість
гість

Повідомлення Ольга Т. » 09 грудня 2012, 21:09

Прошу помолитися за моє одужання, а також за здоров'я моєї мами (Алли). Буду дуже вдячна.

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 09 грудня 2012, 22:58

Ольга Т. писав:Прошу помолитися за моє одужання, а також за здоров'я моєї мами (Алли). Буду дуже вдячна.

Помолюсь за вас.

Повернутись до “Прошу допомогти/Хочу допомогти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей